- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #17.641
Arkadaşlar yorumlayacak olan var mı
Canım kesen solda bebek sağda benimkine benziyor bana arkadaş kız dedi ama yinede bilmiyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar yorumlayacak olan var mı
kesen sagda bebek kese ici solda kese konumuna göre erkek bebek inşallah gönlündeki olsun sagliklaMerhaba geçtiğimiz cuma 6+1deyken kalp atışını gördük kızlar şimdiden belli olmaz değil mi cinsiyet
karindan usg tam karsidan baktigin yondur vajinadan olan goruntunun tam tetsi taraftir cnmGünaydın kızlar
Usg fotosuna gore mi yoksa gerçek konumuna göre mi yorum yapıyorsunuz
Bnm usgde sağda ama karnıma tutarsam onu sol oluyor
Bu durumda kıstas nedir acaba
Rabbim korusun canim tam vaktinde gelsin inşallahgunaydın herkese kızlar ıkıgundur devam eden sancım var sag kasıgmda batma var randevuyu bugun aksama cektım ınsallah sorun yoktur. dün gecede kalktım cok az ıslandıgımı fark ettim suyum mu acaba aksam olsaydı bi
canim kese solda bebekte kesenin saginda yolk kesesini asagi gelecek sekilde tut yönü busekilde buna göre kiz Rabbim bilir hayirlisi inşallahthe craysy canim sana zahmet yorumlar
Rabbim saglicakla sana bagislasin canim inşallah duzelir tansiyonun Rabbim korusunEvet canım. Maalesef çok yükseliyor. Şimdiden böyleyse ilerisini tahmin edemiyoruz diyorlar. Rabbim e sigindim. Ondan başka kimse bilemez demi. Allah ım korusun inşallah
Cnm 8.haftasayken usgm bu yorum yapabilir misinkarindan usg tam karsidan baktigin yondur vajinadan olan goruntunun tam tetsi taraftir cnm
Karından usg cnm buCnm 8.haftasayken usgm bu yorum yapabilir misin
kizlar hepinizin berat gecesi mübarek olsun.
eşimin amca oglu vefat etti daha 32yasindaydi zor günler yaşıyoruz dün hafif lekem oldu cok şükür bebek iyiymiş 5,6haziran gb aliriz dedi inşallah saglikla kavusurum darisi da sizlere olsun inşallah.
yazilanlari elimden geldigince okumaya çalıştım Rabbim hepinizi ve bebislerinizi korusun inşallah
Başınız sağolsun cnmkizlar hepinizin berat gecesi mübarek olsun.
eşimin amca oglu vefat etti daha 32yasindaydi zor günler yaşıyoruz dün hafif lekem oldu cok şükür bebek iyiymiş 5,6haziran gb aliriz dedi inşallah saglikla kavusurum darisi da sizlere olsun inşallah.
yazilanlari elimden geldigince okumaya çalıştım Rabbim hepinizi ve bebislerinizi korusun inşallah
Ayy yorum yapmışsın zaten canım sağolasın hayırlısı inşallahcanim kesen solda bebek saga tutunmus buna göre kiz fakat bebegin gelisimi büyük buna gorede erkege benziyor:))hayirlisi inşallah
Geçmiş olsun canım rabbim hepimize sonrada gelmeyi nasip etsin inşallah. Valla o his bende de var hele sabahtan beri kalktığımda beri ara sıra sertleşme ve hafif sancim var pazartesi günü randevum var inşallah o zaman a kadar gitme ihtiyacı duymam. Bu hafif sancılar bende bir iki haftadır var valla inşallah Rabbim bebeklerimizi korusun canımgunaydın alıntılama yapamadım arkadaşlar gittim dun dr. kasılmalarım artmış rahım kasları gevşıyo artık agrıların normal dedı. ayakta cok durma bır ıkı hafta daha dıkkatlı ol dedı. suyu suanda ıyı ama ıslkalığı gun içerisinde 3 defa yada daha fazla hıssedersen hemen ara benı gel dedi ozaman ters bısey var demektır dedı. yarın çalışabılır raporumu alacam 5 hafta ertelemeyı dusunuyorum ama ne kadar dayanabılırsem bıraz ıcım rahatladı ama hala erken doğucak gibi gelıyo bana
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah pisikolojik olarak çok takıyoruz ondandır allahin izniyle inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız canımBide anlatmadan gecemicem dun bi ruya gordum bana sontaj yapilmisti ve birden suyum geldini gordum dogum baslamisti ruyamda alah hayirlara cikarsin isalhh
İnşallah boşuna öyle stress yapıyoruz dur valla inan öyle de sıkılıyoruz valla. Sağol canım allah razı olsun sen nasılsın denemelerin ne durum daKizlar erken dogacak diye düsünerek stress yapiyorsunuz kendinize, Allah korusun zamaninda gelsin bebisleriniz insallah
Seninde kandilin mübarek olsun canım rabbim sağlıcakla bebeğini de kucağına almayı nasip etsin inşallah. Başınız sağ olsun canım rabbim siz geride kalanlara sabır versin genç ölümler çok zor gerçekten Rabbim çocuk genç ölümü hiç bir eve vermesin inşallah sende kendine dikkat et canım misafir konusunda falan fazla yorma kendinikizlar hepinizin berat gecesi mübarek olsun.