" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
kizlar hepinizin berat gecesi mübarek olsun.
eşimin amca oglu vefat etti daha 32yasindaydi zor günler yaşıyoruz dün hafif lekem oldu cok şükür bebek iyiymiş 5,6haziran gb aliriz dedi inşallah saglikla kavusurum darisi da sizlere olsun inşallah.
yazilanlari elimden geldigince okumaya çalıştım Rabbim hepinizi ve bebislerinizi korusun inşallah

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    40,3 KB · Görüntüleme: 49
eşimin amca oglu vefat etti daha 32yasindaydi zor günler yaşıyoruz dün hafif lekem oldu cok şükür bebek iyiymiş 5,6haziran gb aliriz dedi inşallah saglikla kavusurum darisi da sizlere olsun inşallah.
yazilanlari elimden geldigince okumaya çalıştım Rabbim hepinizi ve bebislerinizi korusun inşallah

Başınız sağolsun canım rabbim geride kalanlara sabır versin.Dikkat et çok yorma kendini mümkün oldukça uzan. Sağ salim kucağına alırsın inşallah :dua:

Başınız sağolsun cnm
Kandiliniz mübarek olsun
Ne guzel az kalmış senin bebişine kavuşmana

gunaydın alıntılama yapamadım arkadaşlar gittim dun dr. kasılmalarım artmış rahım kasları gevşıyo artık agrıların normal dedı. ayakta cok durma bır ıkı hafta daha dıkkatlı ol dedı. suyu suanda ıyı ama ıslkalığı gun içerisinde 3 defa yada daha fazla hıssedersen hemen ara benı gel dedi ozaman ters bısey var demektır dedı. yarın çalışabılır raporumu alacam 5 hafta ertelemeyı dusunuyorum ama ne kadar dayanabılırsem bıraz ıcım rahatladı ama hala erken doğucak gibi gelıyo bana
Geçmiş olsun canım rabbim hepimize sonrada gelmeyi nasip etsin inşallah. Valla o his bende de var hele sabahtan beri kalktığımda beri ara sıra sertleşme ve hafif sancim var pazartesi günü randevum var inşallah o zaman a kadar gitme ihtiyacı duymam. Bu hafif sancılar bende bir iki haftadır var valla inşallah Rabbim bebeklerimizi korusun canım

Seninde kandilin mübarek olsun canım rabbim sağlıcakla bebeğini de kucağına almayı nasip etsin inşallah. Başınız sağ olsun canım rabbim siz geride kalanlara sabır versin genç ölümler çok zor gerçekten Rabbim çocuk genç ölümü hiç bir eve vermesin inşallah sende kendine dikkat et canım misafir konusunda falan fazla yorma kendini

X