" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Hayırlı günler kızlar arada girip okuyorum yazamasamda.Bugün kontrolüm vardı şükür yolundaymış herşey.445 gram olmuşuz bulut29 bulut29 besirsu besirsu Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 sizlerde ağırlaştınız dimi Allah yardımcınız olsun meleklerim benim2 meleklerim benim2 sen nasılsın nasıl gidiyor Papatyam321 Papatyam321 sen nasılsın nasıl gidiyor the craysy the craysy senin de az kaldı Allah kolaylık versin @berenbetul bebişli hayat nasıl
Maşallah canım bebise ağırlaştık valla canım hergun biryerler agrır oldu sonucu güzel olsun insallah napalım seninde az kaldı okul kapanıyor biraz rahat edersin en azından son ayların evde gecer

İyi olmanıza sevindim canım. Ben de bugun özele gittim kontrole. Henüz kalp atışını duyamadık. Daha küçük. Normal dedi doktor. Haftaya çağırdı. Yalnız benim tansiyon sorunum var. Çok fazla yükseliyor. Doktorlar fazla ümit vermiyor ama Allah çok büyük. O na emanet. Rabbim korusun inşallah
Neye ümit vermiyor canîm ya yükseliyormu tansiyonun

Evet canım. Maalesef çok yükseliyor. Şimdiden böyleyse ilerisini tahmin edemiyoruz diyorlar. Rabbim e sigindim. Ondan başka kimse bilemez demi. Allah ım korusun inşallah
Tabiki canım rabbim sifa versin ,insallah sorunsuz gecer gebeligin peki diger gebeliklerinde nasıldı aynî sorun varmıydı

Tabiki canım rabbim sifa versin ,insallah sorunsuz gecer gebeligin peki diger gebeliklerinde nasıldı aynî sorun varmıydı
Amin canım. İnşallah. İlk kizımda preaklampsi oldu. Erken doğdu. İkinci kizımda sadece tansiyon problemi vardı ama o da 16. Haftada başlamıştı. Bunda çok erken başladı. O yüzden doktorlar epey üzücü konuşuyorlar. Rabbim korusun inşallah

İyi olmanıza sevindim canım. Ben de bugun özele gittim kontrole. Henüz kalp atışını duyamadık. Daha küçük. Normal dedi doktor. Haftaya çağırdı. Yalnız benim tansiyon sorunum var. Çok fazla yükseliyor. Doktorlar fazla ümit vermiyor ama Allah çok büyük. O na emanet. Rabbim korusun inşallah
içini ferah tut rabbim nasip ettiyse hiçbişeycikler olmaz.Allaha emanet kuzun inşallah kalp atımını duyarsın yakında

Maşallah canım bebise ağırlaştık valla canım hergun biryerler agrır oldu sonucu güzel olsun insallah napalım seninde az kaldı okul kapanıyor biraz rahat edersin en azından son ayların evde gecer
Aynen canım sonucu güzel olsunda annelik kolay değil.Allah kolaylık versin canım.Evet az kaldı kapanmasına.İnşallah evde dinlenirim.Bebeğin eksiklerini yazın tamamlamayı düşünüyorum

Amin canım. İnşallah. İlk kizımda preaklampsi oldu. Erken doğdu. İkinci kizımda sadece tansiyon problemi vardı ama o da 16. Haftada başlamıştı. Bunda çok erken başladı. O yüzden doktorlar epey üzücü konuşuyorlar. Rabbim korusun inşallah
Bende onu sorucaktım preaklampsi oldumu diye yüksek tansiyon zor gercekten insallah 2.gibi atlatırsın sorun yasamadan canım ilac falan kullanabiliyormusun peki

Canim cok geçmiş olsun. Aynı sorun bende de var malesef. Ben hamile kalmadan diyetle 6 kg verdim tansiyonum biraz düştü. Şuanda da ilaç kullanıyorum mecbur bende çok korkuyorum çünkü arada yükseliyor. Tuzu tamamen kes çörekotu cigne faydası oluyor. Rabbim yardımcımız olsun.insallah sağlıcakla hayırlı dogumlar diliyorum.moralini yüksek tut sıkıntı stres çok etkiliyor hergün limon sık iç özellikle yemeklerden sonra

Hayırlı günler kızlar arada girip okuyorum yazamasamda.Bugün kontrolüm vardı şükür yolundaymış herşey.445 gram olmuşuz bulut29 bulut29 besirsu besirsu Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 sizlerde ağırlaştınız dimi Allah yardımcınız olsun meleklerim benim2 meleklerim benim2 sen nasılsın nasıl gidiyor Papatyam321 Papatyam321 sen nasılsın nasıl gidiyor the craysy the craysy senin de az kaldı Allah kolaylık versin @berenbetul bebişli hayat nasıl
Maşallah size canım Rabbim inşallah tamamına erdirsin sağlıcakla aminnn.
Sagol canım allah razı olsun öyle valla git gide zorlaşiyoruz Rabbim hiç bir kadının emeğini boşa götürmesin bizede kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah.

Rabbim ikinizi de korusun inşallah canım kısmetinde varsa illaki doğuyor Rabbim inşallah hayırlısıyla tamamına erdirir sağ salim kucağına almayı nasip eder canım sana. Ikinizde ona emanetsiniz inşallah bişey olmaz allahin izniyle

Normaldir islah benimde oldu gecen iki gun isalhhh bi sikinti cikmaz cok yorma kendini dikkat et dinlen bol boll haber ver bize
aminnn isalh o gunleri görürüz iyi yapion al hepsini bugun bitir valla dolaplarina diz hepsini besigi falanda ramazan ayinda duzeltirsin artik

aminnnn isalhhh isalhhhh

cok sukir iyisiniz canim bizde agirlastik sikintilar basladi islah hepiliz saglikla aliriz kucagimiza
Sagol canım aynen öyle yaparım bende yavaş yavaş hepsini bitiririz inşallah

gunaydın alıntılama yapamadım arkadaşlar gittim dun dr. kasılmalarım artmış rahım kasları gevşıyo artık agrıların normal dedı. ayakta cok durma bır ıkı hafta daha dıkkatlı ol dedı. suyu suanda ıyı ama ıslkalığı gun içerisinde 3 defa yada daha fazla hıssedersen hemen ara benı gel dedi ozaman ters bısey var demektır dedı. yarın çalışabılır raporumu alacam 5 hafta ertelemeyı dusunuyorum ama ne kadar dayanabılırsem bıraz ıcım rahatladı ama hala erken doğucak gibi gelıyo bana

gunaydın alıntılama yapamadım arkadaşlar gittim dun dr. kasılmalarım artmış rahım kasları gevşıyo artık agrıların normal dedı. ayakta cok durma bır ıkı hafta daha dıkkatlı ol dedı. suyu suanda ıyı ama ıslkalığı gun içerisinde 3 defa yada daha fazla hıssedersen hemen ara benı gel dedi ozaman ters bısey var demektır dedı. yarın çalışabılır raporumu alacam 5 hafta ertelemeyı dusunuyorum ama ne kadar dayanabılırsem bıraz ıcım rahatladı ama hala erken doğucak gibi gelıyo bana
Isallah zamaninda saglikla sihatle dogar yavrularimiz dikkat et kendine gene

Hala bana cinsiyetle ilgili yorum gelmedi kızlar bir iki arkadaş hariç biraz merakımı giderirmisiniz çok iyi tahmin eden bilen arkadaşlar vardı yorumlardan okudum. Zaman geçmiyor lütfen yardımmm:-) Bu arada 8 hafta olduk biz :-))
bebek kesenin solunda duruyor kese uzunlugu ve bebegin gelisimide erkek bebek gb inşallah gönlündeki olur

X