" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
gunaydın herkese kızlar ıkıgundur devam eden sancım var sag kasıgmda batma var randevuyu bugun aksama cektım ınsallah sorun yoktur. dün gecede kalktım cok az ıslandıgımı fark ettim suyum mu acaba aksam olsaydı bi :KK43::KK43:
Canım uzan kendini hic yorma aksama kadar insallah sorun yoktur uzme kendini bendede agrilar oluyor hep ama doktora gitmek gerekiyor iyi yapmıssın haberdar et bizide

Canim ben orta boy valiz hazirladim hazir gibi artik var eksikler ama gene de buyuk çoğunlukla valiz hazir onun disinda bisi yapmadim kiyafet lazim sadece bez falan şampuan bu tur seylr daha almadim sadece besik ortuleri yatk ocin bataniyesi biberonu ve hastane icin kiyafet aldim ama 5 takim aldim bi lac kiyafet daha lazim corap hirka gibi deyler hepsini valize koydum canto olmaz ya daha seninde picamalarin girecek en iyisi valiz bencede ebe konunusuna gelince ayarlamadim ama kizimdada ayarlamamistim bundada ayarlamicam galiba dedigin gibi 2 ay kisa bi sure ve insan gittikce agirlasiyo bisey yapaiyorsun son aylar ben önümüzdekiay ramazan ayinda temizligimi yapicam besigimi kurucam elbiselri alicam utulicem dolabina koyucam son ay artik keyfini cikakararak dogumu beklicem bide son aylar belki biraz hamur isi yapip dolaba koyucam dogum sonrasi gelene ikram olsun diye oyle vala sende basla artik c1nim ne kadar cabuk biter se o ladar iyi
gunaydin canimmm hayirli haftalar olsun isalah
Aynen canım bende önümüzdeki ay dolabı dizerim bu hafta olmazsa gelecek hafta dolapları alırız allahin izniyle inşallah elbiseleri de bu hafta da bizim o çadır büyük yer var oraya gider hemen hemen hepsini ordan alırım elbiseleri. Bebek yatağı da var çocuklardan kalma birde beşik var ilk aylar beşik kurucam daha iyi hem küçük hem de yatağın yanında hemen sallanır daha rahat 7-8 aylığına kadar ondan sonra onu kaldırır yatağı kurarım. Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin hepimize inşallah aminnn

gunaydın herkese kızlar ıkıgundur devam eden sancım var sag kasıgmda batma var randevuyu bugun aksama cektım ınsallah sorun yoktur. dün gecede kalktım cok az ıslandıgımı fark ettim suyum mu acaba aksam olsaydı bi :KK43::KK43:
Geçmiş olsun canım iyi yapmışsın bugün gitmekle inşallah bişey çıkmaz Rabbim şifa versin inşallah ikinizi fr korusun inşallah

Canım uzan kendini hic yorma aksama kadar insallah sorun yoktur uzme kendini bendede agrilar oluyor hep ama doktora gitmek gerekiyor iyi yapmıssın haberdar et bizide
yatamıyorum o yuzden korkuyorum erken doguranlarıda duyunca erkene aldım randevuyu iş yerındeyım şuanda beraber çalıştığımız arkadaş ızınlı hafta sonu kardeşimin düğünü var akşam gıdıyım haber ederım

yatamıyorum o yuzden korkuyorum erken doguranlarıda duyunca erkene aldım randevuyu iş yerındeyım şuanda beraber çalıştığımız arkadaş ızınlı hafta sonu kardeşimin düğünü var akşam gıdıyım haber ederım
Anladim canım bugunlerde yorduysan kendini ondanda olabilir insallaj hersey yolundadır.

Eklentiler

• IMG-20170509-WA0009.jpeg
    IMG-20170509-WA0009.jpeg
    39 KB · Görüntüleme: 48
Hayırlı günler kızlar arada girip okuyorum yazamasamda.Bugün kontrolüm vardı şükür yolundaymış herşey.445 gram olmuşuz bulut29 bulut29 besirsu besirsu Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 sizlerde ağırlaştınız dimi Allah yardımcınız olsun meleklerim benim2 meleklerim benim2 sen nasılsın nasıl gidiyor Papatyam321 Papatyam321 sen nasılsın nasıl gidiyor the craysy the craysy senin de az kaldı Allah kolaylık versin @berenbetul bebişli hayat nasıl
İyi olmanıza sevindim canım. Ben de bugun özele gittim kontrole. Henüz kalp atışını duyamadık. Daha küçük. Normal dedi doktor. Haftaya çağırdı. Yalnız benim tansiyon sorunum var. Çok fazla yükseliyor. Doktorlar fazla ümit vermiyor ama Allah çok büyük. O na emanet. Rabbim korusun inşallah

Normaldir islah benimde oldu gecen iki gun isalhhh bi sikinti cikmaz cok yorma kendini dikkat et dinlen bol boll haber ver bize
Aynen canım bende önümüzdeki ay dolabı dizerim bu hafta olmazsa gelecek hafta dolapları alırız allahin izniyle inşallah elbiseleri de bu hafta da bizim o çadır büyük yer var oraya gider hemen hemen hepsini ordan alırım elbiseleri. Bebek yatağı da var çocuklardan kalma birde beşik var ilk aylar beşik kurucam daha iyi hem küçük hem de yatağın yanında hemen sallanır daha rahat 7-8 aylığına kadar ondan sonra onu kaldırır yatağı kurarım. Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin hepimize inşallah aminnn
aminnn isalh o gunleri görürüz iyi yapion al hepsini bugun bitir valla dolaplarina diz hepsini besigi falanda ramazan ayinda duzeltirsin artik

Aynen canım bende öyleyim valla Rabbim bebişlerimizi korusun inşallah sağ salim sonlara doğru gelmeyi nasıl ettin hepimize inşallah
aminnnn isalhhh isalhhhh

Hayırlı günler kızlar arada girip okuyorum yazamasamda.Bugün kontrolüm vardı şükür yolundaymış herşey.445 gram olmuşuz bulut29 bulut29 besirsu besirsu Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 sizlerde ağırlaştınız dimi Allah yardımcınız olsun meleklerim benim2 meleklerim benim2 sen nasılsın nasıl gidiyor Papatyam321 Papatyam321 sen nasılsın nasıl gidiyor the craysy the craysy senin de az kaldı Allah kolaylık versin @berenbetul bebişli hayat nasıl
cok sukir iyisiniz canim bizde agirlastik sikintilar basladi islah hepiliz saglikla aliriz kucagimiza

X