" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149

amin canim isalh saglkla aliriz yarularimizi kucagimiza benim hazirliklar kiyfetten baska yok biraz hastane icin aldim ama oteki kalanlar hep basit seyler ivir zivir oste ama hastane icin hazirim diyebilirim artik bende ramazan ayinda temizligimi yapicam o zamn besigi falan kurucam artik sende cok bekleme ya aslinda iki ay kaldi doguma iki bucuk ay diyelim 7. Ayimizda bitti 8 e girecez artik oyizde hizlan biraz dolaplarini al bebek arabasi ocin aslında soldeyi bekle o rahat dogum ols abile kocan alor ama kiyafet ufak tefeklero basla artik

Sende dikkat et hay allah ya ilk gebeligimde yasamadigim icin suan cok tuhaf geliyor bu agrilar onceden bir tecrubem olsa normal karsiliycam insallah normaldir hepimizinki
Ama canım okuduğum kadarıyla ikinci üçüncü hamilelikler de 20 inci 25 inci haftalardan itibaren rahim doğum için hazırlık yapmaya başlıyor ön sancılar deniliyor kasilmalar da dahil ilk hamilelikte fark edilmiyor ama ikinci üçüncü hamilelikler de anne bunu erken den hissedebiliyormus ağrısı şiddetlenmedigi sürece kanama kahverengi akıntı olmadığı takdirde normal deniliyor internet den göründüğüm kadarıyla inşallah bizde hayırlısıyla sonlara doğru geliriz allahin izniyle inşallah

besirsu arkadas dogurmus bebis cok iyi masallah kendi nefes aliyormus hemen annesini emmis 1bucuk kilo cok sevindim ya bu arada baska bir arkadasin agrilari varmis hastaneye gitmisler 2cm acilmasi varmis hastaneye yatirmislar
Aaaa gerçek ten mi Rabbim ikisini de birbirine bağışlasın maşallah valla öyle ise çok sevindim. Peki kaçıncı haftasıydı şimdi doğum yaptığın da

Insallah oyledir canim benim doktora ne zaman agrilarim.normalmi desem hayir diyor kasilma icin sadece 4,5 kere gunde olabilir dedi agrilarin erken dogumu tetikler rahmin acilir diyo en sonki lekelenme olayinada erken dogum riski dedi ama acilmam fln yoktu cok sukur nst dede agri cikmadi yat dedi bana bide dogumu engellemek icin progestan verdi bu hafta birakiyoruz onuda cuma gunu kontrolum var bakalim ne diyecek

Aaaa gerçek ten mi Rabbim ikisini de birbirine bağışlasın maşallah valla öyle ise çok sevindim. Peki kaçıncı haftasıydı şimdi doğum yaptığın da
33 hafta gosteriyor takvimi canim 4.oğlu oldu kız cok istemisti yumurtlama oncesi denemisti galiba yelekler elbiseler otmustu kiz icin ama oda erkekmis

Bu hafta olmasa haftaya en geç herşeye başlarım Rabbim kısmet ederse inşallah. Gerçekten hastahane çantası en önemlisi onu da bu iki hafta içinde hal etmem lazım ya sen normal büyük kol çantası gibi olandan mi yoksa valiz i mi hazırlattın? Valiz daha kolay bence sürüklemek açısından. Ay valla kız hep bu ev işi yüzünden bişey yapmak gelmedi içimden ne yalan söylim ama yavaş yavaş elimi çabuk tutup bitirmem lazım yoksa 2 ay süre kalmış bize çok geliyor belki ama normalde çok az kalmış. Birde ebe tutmam lazım şimdiden ama inanirmisin hepsi sene sonuna kadar dolu inanılmaz ama öyle demekki insanlar 3 aylıktan başlıyor ebe tutmaya ben nasıl edicem bilmiyorum valla senin ki hazır mı yoksa sen de mi daha ayarlamadin

İnşallah sağlıcakla sonlara gelmek nasip olur hepimize ama ben alman sitelerine baktım hatta bugün okulda başta bir kadın bana söyledi onun da 5 çocuğu var dedi aynı ön sancılar bende de başladı ama ikinci hamilelik lerden sonra başlıyormuş anne hissediyormus eve geldim netten araştırdım gerçekten de öyle. İnşallah sadece ön sancılar dır Rabbim hiç birimizin emeğini boşa götürmesin ınsalah canım aminnn

Amin canım insallah

Ya kızlar yurt dısında su ebe olayı ne kadar güzel bisey keske türkiyedede olsa ailesinden uzak olanlar var ilk defa anne olucaklar var cok güzel birsey ne kadar gelicek evinize ücret ödeniyormu

Ya kızlar yurt dısında su ebe olayı ne kadar güzel bisey keske türkiyedede olsa ailesinden uzak olanlar var ilk defa anne olucaklar var cok güzel birsey ne kadar gelicek evinize ücret ödeniyormu
Canım ücreti sigorta karşılıyor biz hiç bişey vermiyoruz. İşte önceden ayarlayanlar var hamilelikte de yardımcı olması için benim ki şimdi baya geç kaç tane aradım hepsi dolu benim kendi ebem vardı her iki çocuğum da çok ama çok yararı olmuştu ama oda doğum yapmış izin de izni ama bu temmuz da bitiyormuş yani doğum yapacağımız ay ama oda olurmu olmaz mı bu sefer kafam da soru işareti var e mail den yazdım daha cevap yok başka bir tane ayarlim dedim benimki cevap verirse diğerini iptal ederim başka türlü olmaz çünkü oda bulursam tabi. Valla canim o durumuna bağlı mesela doğumun sorunlu olmuş ise dizisin falan çok ise yani senin ne kadar ihtiyacın var ise o kadar geliyor bende her birinde toplamda 10 kere falan gelmişti doğumdan sonra ama annem de benim yanımdayken ebe geldiğinde hayret kalıyordu diyordu kızım biz hiç bişey bilmezdik bize böyle şeyler gösterecek kimseler yoktu diye oda çok içerlenirdi valla. İnan ki o ebeler in o kadar yararı oluyor ki önceden ayarlayanlar doğum dada istiyorlar bazen hastahane ye beraber gidiyorlar çok güzel bende çok seviyorum zaten hiç bişey bilmezdim çoğu şeyi ebeden öğrendim bebek yıkamasina kadar öğretiyor hangi hareketleri yapacaksan anlatıyorlar çok çok iyi canim. Keşke orada da olsa dediğin gibi çoğu kişiye nasıl yararı olur du kim bilir. Kusura bakma canım uzun oldu valla

Günaydın kızlar
Usg fotosuna gore mi yoksa gerçek konumuna göre mi yorum yapıyorsunuz
Bnm usgde sağda ama karnıma tutarsam onu sol oluyor
Bu durumda kıstas nedir acaba

Eklentiler

• image.jpeg
    40,3 KB · Görüntüleme: 38
Estağfurlah valla cok güzel bisey insan ilk günler zaten bocalıyor bunalıma giriyor cok iyi bir uygulama

Canim ben orta boy valiz hazirladim hazir gibi artik var eksikler ama gene de buyuk çoğunlukla valiz hazir onun disinda bisi yapmadim kiyafet lazim sadece bez falan şampuan bu tur seylr daha almadim sadece besik ortuleri yatk ocin bataniyesi biberonu ve hastane icin kiyafet aldim ama 5 takim aldim bi lac kiyafet daha lazim corap hirka gibi deyler hepsini valize koydum canto olmaz ya daha seninde picamalarin girecek en iyisi valiz bencede ebe konunusuna gelince ayarlamadim ama kizimdada ayarlamamistim bundada ayarlamicam galiba dedigin gibi 2 ay kisa bi sure ve insan gittikce agirlasiyo bisey yapaiyorsun son aylar ben önümüzdekiay ramazan ayinda temizligimi yapicam besigimi kurucam elbiselri alicam utulicem dolabina koyucam son ay artik keyfini cikakararak dogumu beklicem bide son aylar belki biraz hamur isi yapip dolaba koyucam dogum sonrasi gelene ikram olsun diye oyle vala sende basla artik c1nim ne kadar cabuk biter se o ladar iyi
Günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar
gunaydin canimmm hayirli haftalar olsun isalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…