- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #17.581
Tam olarak bilmiyorum canim ne zaman aşağı indiğini ama internet de biraz araştırma yaptım özellikle ikinci üçüncü yani çoğu kez çocuk getirenler de bu kasılma veya hafif ön sancılar oluyormuş 25 inci haftalardan itibaren başlıyormuş. Bir saatin içinde 3 kere olabiliyor ve bir dakika dan fazla sürmemesi lazım deniliyor ve giderek ağlaşırsa iyi degilmis ama hep aynı ise o ana rahim önceden doğum için hazırlandığı için öyle olabiliyor muş zaten randevuda doktora da yine söyleriz alttan muayene yaptığın da açılma veya yumuşama yoksa tehlikesi yoktur bence inşallah öyledir canım Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah
Yok canım aslında şöyle sorsan daha doğru olur hiç başladın mı diye çünkü daha hiç bir hazırlık yapmadık tek bir kaç şey almıştım bir ara yazmıştım başka daha hiç bişey almadık canım. Hep bu ev işini bekledik yarın büyük gün 3 aydır bugünü bekledik onay alır almaz tam hazırlık yapmaya başlıcam çocuklarıma iki dolap alıcam bir tane de zaten var iki küçük olanı da kaldırıcam yavaş yavaş dolabı doldurup dizerim bebek arabası falan da almamız lazım daha hayırlısıyla canım ama yavaş yavaş yaparım bişey olmaz. Sen nasılsın hazırlıklar sende ne durumda[/QUOTE ] amin canim isalh saglkla aliriz yarularimizi kucagimiza benim hazirliklar kiyfetten baska yok biraz hastane icin aldim ama oteki kalanlar hep basit seyler ivir zivir oste ama hastane icin hazirim diyebilirim artik bende ramazan ayinda temizligimi yapicam o zamn besigi falan kurucam artik sende cok bekleme ya aslinda iki ay kaldi doguma iki bucuk ay diyelim 7. Ayimizda bitti 8 e girecez artik oyizde hizlan biraz dolaplarini al bebek arabasi ocin aslında soldeyi bekle o rahat dogum ols abile kocan alor ama kiyafet ufak tefeklero basla artik