" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Hayırlı olsun canım, inşallah gönlündeki nasip olur.
amin canim Allah razi olsun insAllah.
Merhaba canım çok sevindim gözin aydın inşallah gönlündeki kız bebek tutmuştur bende 2. Oğluma hamileyim senin cinsiyet kız olursa 3. Ye bende senin yöntemi denerim inşallah
insAllah canim. Rabbim saglikli bir kiz evlat nasip etsin sanada.

Maşallah canim rabbim tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla inşallah gönlündekidir
Amin Allah razi olsun insAllah canim..

Canım ben anlamıyorum ama 8. Haftaya göre baya baya gelişmiş herşeyi belli maşallah, erken gelişene erkek diyorlar ama bilemiyorum yinede, inşallah gönlündekidir
Evet cnm kolu bacağı belli sata göre de Bi kac gun önden gidiyo
Bi ark da öyleydi ama doktor kız dedı nasip bakalım bilmiyorum
Bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum

Hiç sorma canım ya inanki bende hafif sancılar bile başlamış bu kasılma desen o da var bende zaten sancı tuttu mu kasılma da oluyor bende çok korkuyorum ya Rabbim korusun inşallah. Ama belki de aşağı doğru kayıyor ya ondan da olabilir diye düşünüyorum bazen ama yine de çok korkuyorum. Aynen benim de ayın 15 inde büyük kontröl ultrason muayene falan o zaman a kadar inşallah bişey olmasak o zaman doktor alttan da bakıyor zaten ona göre bişey söyler bize canım Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah aminnn
Sende dikkat et hay allah ya ilk gebeligimde yasamadigim icin suan cok tuhaf geliyor bu agrilar onceden bir tecrubem olsa normal karsiliycam insallah normaldir hepimizinki

Hala hastanede canım suyu gelmeye devam ediyormus ama vucut hala su uretiyormus oyle bekliyor doguma kadar hastanede
Hade iyimis isalhh bi sikinti olmadan sağlıkla alır kucagina yemin ederim surekli aklimda dua ediyorum isalh biqi olmaz diye
Sende dikkat et hay allah ya ilk gebeligimde yasamadigim icin suan cok tuhaf geliyor bu agrilar onceden bir tecrubem olsa normal karsiliycam insallah normaldir hepimizinki
benimde ilk gebelik hersey cok normaldi ama dedigin gibi isalhhh normaldir biz abartıyoruzdur biseyde olmaz amahin izniyle

Hala hastanede canım suyu gelmeye devam ediyormus ama vucut hala su uretiyormus oyle bekliyor doguma kadar hastanede
Hade iyimis isalhh bi sikinti olmadan sağlıkla alır kucagina yemin ederim surekli aklimda dua ediyorum isalh biqi olmaz diye
benimde ilk gebelik hersey cok normaldi ama dedigin gibi isalhhh normaldir biz abartıyoruzdur biseyde olmaz amahin izniyle

Arkadaşlar yorumlayacak olan var mı

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    40,3 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba geçtiğimiz cuma 6+1deyken kalp atışını gördük kızlar şimdiden belli olmaz değil mi cinsiyet

Eklentiler

• 20170505_105058-1-1.jpg
    20170505_105058-1-1.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 68
besirsu besirsu arkadas dogurmus bebis cok iyi masallah kendi nefes aliyormus hemen annesini emmis 1bucuk kilo cok sevindim ya bu arada baska bir arkadasin agrilari varmis hastaneye gitmisler 2cm acilmasi varmis hastaneye yatirmislar
Ayyy hade ya masamasalahhh cok sevindim ya saglikla almis kucagina problemler cikmismi hic kuveze falan girmismi suan kacinci haftasinda oteki arkadasa islahhh saglikla alir kucagina rabbim korusun yavrularimizi isalhh oteki arkadas kacinci haftasinda

Bulut canim o topige gercekten cok lutlu oldum yaa varya yazmis zaten herseyi suan 33 haftasinda cok sukur sikinti cikmamos
Evet canım takip et sende aynı haftalardayız hepimiz ben bu ara haziran topigini bile surekli okuyorum neler yasiyorlar diye ordada erken dogumlar olmus küvezde olan bebekler var

Valla bu topiğe girince bi tanecik daha yapuveresim var. Ama korkuyorumseneye kiz veya erkek bi tane daha yapicam.bu arada uc prenses annesiyim.insallah bir tanecik de pasam olur.kizlarin hicbirisini ne zaman yaptigim gakkinda ise hicbir fikrim yok.hayirlisi olsun bakalim.ama simdiden sat tarihlerini yazmaya basladim.gozum kulagim sizde calisinca surekli yazamiyorum.hepinizin gonlundeki saglikla kucaginizda olsun insallah.birbirini tanimayan insanlarin yaptigi dualar kabul olurmus

Evet canım takip et sende aynı haftalardayız hepimiz ben bu ara haziran topigini bile surekli okuyorum neler yasiyorlar diye ordada erken dogumlar olmus küvezde olan bebekler var
baktim evet ama erken dogumlari bilmiyorum yeni bugun baktim eskiden takip ederdim ama somdi pek bakamıyorum anca buraya girip cikiyorum o kadar varmi okadar erken doganlar ayy ya zor gercekten

aminn canim isalhh bendede sanci oluyo bide encok kramp da atiyo karnima bazen cok mu buyutuyorum diyorum ama gelince o kasilma agri kramp buyutmemek elde degil diyorum bide asagi inmesi icin erken degilmi henuz 7. Ayimizdayiz daha cok erken sanki 8 de asagi inmiyo mu bebek merak ettim simdi kacinci haftalarda iniyo diye benim de 15 de dr kontrolum var jineko 23 dede buyuk utrasyon bir hafta arayla o zamana kadar bu kasilmalar sanci gibi zaten biraz dinseydi iyi olurdu rabbimm hepimize saglikla sihatle zamaninda versin bebeklerimizi isalh
Tam olarak bilmiyorum canim ne zaman aşağı indiğini ama internet de biraz araştırma yaptım özellikle ikinci üçüncü yani çoğu kez çocuk getirenler de bu kasılma veya hafif ön sancılar oluyormuş 25 inci haftalardan itibaren başlıyormuş. Bir saatin içinde 3 kere olabiliyor ve bir dakika dan fazla sürmemesi lazım deniliyor ve giderek ağlaşırsa iyi degilmis ama hep aynı ise o ana rahim önceden doğum için hazırlandığı için öyle olabiliyor muş zaten randevuda doktora da yine söyleriz alttan muayene yaptığın da açılma veya yumuşama yoksa tehlikesi yoktur bence inşallah öyledir canım Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah
Sen neler yapıyorsun hazirliklar bittimi devam mi jastane cantan hazirmi
Yok canım aslında şöyle sorsan daha doğru olur hiç başladın mı diye çünkü daha hiç bir hazırlık yapmadık tek bir kaç şey almıştım bir ara yazmıştım başka daha hiç bişey almadık canım. Hep bu ev işini bekledik yarın büyük gün 3 aydır bugünü bekledik onay alır almaz tam hazırlık yapmaya başlıcam çocuklarıma iki dolap alıcam bir tane de zaten var iki küçük olanı da kaldırıcam yavaş yavaş dolabı doldurup dizerim bebek arabası falan da almamız lazım daha hayırlısıyla canım ama yavaş yavaş yaparım bişey olmaz. Sen nasılsın hazırlıklar sende ne durumda

X