- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #17.541
Amin canim insallah sag ol.isalh tez zamanda atkatirsin cnm korkma
Dinlen canım bol su ic ve magnezyumu icmeyi ihmal etme benimde yine dun aksamdan beri karnimin alt kismi cok agrimaya basladi azalmisti biraz bide adet sancisi gibi sancilar oluyor arada 1,2 dk girip cikiyorYa kizlar bugun sabahtan kasilmalarim oluyo boyle arada geliyo ama duzenli degil bide vajende bi sizlama var bugunn yanma degil ama isalh kotu bisi olmaz ya amah korusun randevum yarinki degil oteki pazartesi ayin 15 de dayanabilseydik o zmana kadar bari islah bidaha olmaz yarin olmaz bu kasilmalar
Dinlen canım bol su ic ve magnezyumu icmeyi ihmal etme benimde yine dun aksamdan beri karnimin alt kismi cok agrimaya basladi azalmisti biraz bide adet sancisi gibi sancilar oluyor arada 1,2 dk girip cikiyor
Hiç aç kalmamaya çalış canım özellikle mide boş olunca bulantılar da fazlalaşiyor inşallah en yakın zamanda geçer canımSag ol canim. Valla bende 7 24 gecmiyor. Ozellikle sabahlari cok fena. Mutfaga hic giremiyorum yemek bile yapamiyorum. Insallah gecer bebise zarar gelmeden.
CanımHala bana cinsiyetle ilgili yorum gelmedi kızlar bir iki arkadaş hariç biraz merakımı giderirmisiniz çok iyi tahmin eden bilen arkadaşlar vardı yorumlardan okudum. Zaman geçmiyor lütfen yardımmmBu arada 8 hafta olduk biz )
Hiç sorma canım ya inanki bende hafif sancılar bile başlamış bu kasılma desen o da var bende zaten sancı tuttu mu kasılma da oluyor bende çok korkuyorum ya Rabbim korusun inşallah. Ama belki de aşağı doğru kayıyor ya ondan da olabilir diye düşünüyorum bazen ama yine de çok korkuyorum. Aynen benim de ayın 15 inde büyük kontröl ultrason muayene falan o zaman a kadar inşallah bişey olmasak o zaman doktor alttan da bakıyor zaten ona göre bişey söyler bize canım Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah aminnnYa kizlar bugun sabahtan kasilmalarim oluyo boyle arada geliyo ama duzenli degil bide vajende bi sizlama var bugunn yanma degil ama isalh kotu bisi olmaz ya amah korusun randevum yarinki degil oteki pazartesi ayin 15 de dayanabilseydik o zmana kadar bari islah bidaha olmaz yarin olmaz bu kasilmalar
aminn canim isalhh bendede sanci oluyo bide encok kramp da atiyo karnima bazen cok mu buyutuyorum diyorum ama gelince o kasilma agri kramp buyutmemek elde degil diyorum bide asagi inmesi icin erken degilmi henuz 7. Ayimizdayiz daha cok erken sanki 8 de asagi inmiyo mu bebek merak ettim simdi kacinci haftalarda iniyo diye benim de 15 de dr kontrolum var jineko 23 dede buyuk utrasyon bir hafta arayla o zamana kadar bu kasilmalar sanci gibi zaten biraz dinseydi iyi olurdu rabbimm hepimize saglikla sihatle zamaninda versin bebeklerimizi isalhHiç sorma canım ya inanki bende hafif sancılar bile başlamış bu kasılma desen o da var bende zaten sancı tuttu mu kasılma da oluyor bende çok korkuyorum ya Rabbim korusun inşallah. Ama belki de aşağı doğru kayıyor ya ondan da olabilir diye düşünüyorum bazen ama yine de çok korkuyorum. Aynen benim de ayın 15 inde büyük kontröl ultrason muayene falan o zaman a kadar inşallah bişey olmasak o zaman doktor alttan da bakıyor zaten ona göre bişey söyler bize canım Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah aminnn
Sen neler yapıyorsun hazirliklar bittimi devam mi jastane cantan hazirmiHiç sorma canım ya inanki bende hafif sancılar bile başlamış bu kasılma desen o da var bende zaten sancı tuttu mu kasılma da oluyor bende çok korkuyorum ya Rabbim korusun inşallah. Ama belki de aşağı doğru kayıyor ya ondan da olabilir diye düşünüyorum bazen ama yine de çok korkuyorum. Aynen benim de ayın 15 inde büyük kontröl ultrason muayene falan o zaman a kadar inşallah bişey olmasak o zaman doktor alttan da bakıyor zaten ona göre bişey söyler bize canım Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah aminnn
Amin canım hepimizin inşallah çok teşekkür ederim keşke o bilen arkadaşta yorum yapsa nasıl anlıyorlar acaba yada benim daha ilk o yüzden boş boş bakıyorum herkese hayırlısıyla gönlündeki nasip olsunCanımthe craysy arkadaşımız çok iyi anlar. Ama kese şekli yuvarlak değil birde bebek de uzun ca yani erkek bebeğe uyuyor kese şekli ve bebek şekli sağ sol olayını da ben hiç anlamıyorum zaten inşallah sağlıcakla tamamına da erdirsin rabbim
Sağol canım inşallah, rabbim herkese gönlündekini sağlıkla versinAyy inşallah canım
Ben de bu ay eşim yok diye ara vermek istedim, geldiğinde amann nasıl olsa yumurtlama geçti diye yaptım geç çatlayacağı tuttu, benim ilk kez böyle oluyor hep düzenlidir aslında. Senin erken çatlamış benim ilişkiden sonra yirmidört saate yakın geçmiş oldu, benim de iki kızım var, hayırlısı bakalım. Saglıkla al bebeğini kucağına inşallah canım
Sağol canım inşallah, rabbim herkese gönlündekini sağlıkla versinAyy inşallah canım
Ben de bu ay eşim yok diye ara vermek istedim, geldiğinde amann nasıl olsa yumurtlama geçti diye yaptım geç çatlayacağı tuttu, benim ilk kez böyle oluyor hep düzenlidir aslında. Senin erken çatlamış benim ilişkiden sonra yirmidört saate yakın geçmiş oldu, benim de iki kızım var, hayırlısı bakalım. Saglıkla al bebeğini kucağına inşallah canım
canım öncelikle hayırlı olsun, bulut arkadaşımızdan sınra ilk kız için doğru zamanlama senin, inşallah sağlıklı bir kızın olur, valla öncü olacaksın çoğu anne adayına, hadi inşallah bir prenses haberi ver inşallah bizeHerkese gunaydin kizlar hamileyim. Bata 2 gun kala testle ogrendim zaten belirtilerim de vardi hissettim geldigini. Simdi belirtileri yazayim. Oncelikleyumurtlamadan 50 saat once son iliski oldu. Dondurma sut tatli cok tukettim. Yuzeysel iliski oldu sola yattim. İlk belirtim kasik agrisi hala arada devam ediyor. Sarimsi akintim oldu. Goguslerde hic degisiklik yok ayni boydalar. Uclari ayni koyulmadi sanki az buyudu gibiler agri yok. Cildim kurudur normalde kurulugu gecti sanki parliyor. Aklima gelen bunlar.
Benim 4,5 ayın sonunda tamamen bitti canım çok zor gerçekten, inşallah seninki çanucak biterSag ol canim. Valla bende 7 24 gecmiyor. Ozellikle sabahlari cok fena. Mutfaga hic giremiyorum yemek bile yapamiyorum. Insallah gecer bebise zarar gelmeden.
insAllah canim o kadar cok istiyorum ki. Rabbim o duyguyu tattirsin bize de.Sağol canım inşallah, rabbim herkese gönlündekini sağlıkla versin
canım öncelikle hayırlı olsun, bulut arkadaşımızdan sınra ilk kız için doğru zamanlama senin, inşallah sağlıklı bir kızın olur, valla öncü olacaksın çoğu anne adayına, hadi inşallah bir prenses haberi ver inşallah bize
amin insAllah bulutcum. Rabbim saglikli saliha bir kiz evlat nasip etsin.Hayırlî olsun canım büyük ihtimalle kızın yola cıkmıs belirtilere takılma herkeste farklı en onemlisi yumurtlama zamanı 50 saat onceside cok cok.iyi saglıklı bir gebelik olsun insallah
Canım ben anlamıyorum ama 8. Haftaya göre baya baya gelişmiş herşeyi belli maşallah, erken gelişene erkek diyorlar ama bilemiyorum yinede, inşallah gönlündekidirKızlar 8+2 deyken olan usg sizce nedir cinsiyet yorum beklıyırum:)
Amin canim insalalh 4 aya kadar naparim bilmiyorum.Benim 4,5 ayın sonunda tamamen bitti canım çok zor gerçekten, inşallah seninki çanucak biter