- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #17.301
Aminnn canım inşallahselam canlar nasilsiniz?yeni hamilelere hayirli olsun.rahat gebelik diliyorum.saglikla kucaginiza alin.dogum yapanlarada Rabbim hayirli uzun ömürler versin.bahtlari güzel olsungebeligin sonuna gelenlerde bir avazda kurtarsin Rabbim.Alin meleklerinizi kucaginiza
Bak hiç düşünmedim bunu ben dondurma yiyorum olursa biraz serin ya oda iyi geliyor ama salatalık ile denerim canım çok sağol canım. Bende de salçalı türler çok yanma yapıyor yaCok şükür cnm iyi gidiyor hiç bişeyim kalmadı 6 ve 8 ci haftalarda az mide bulantım vardı oda biteli bi ay oldu bende domates yediğimde yanma yapıyor salatalık iyi geliyor bana dene belki sanada iyi gelir
Hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim inşallah sağlıcakla tamamına erdirir kucağına alırsın bebişini inşallah. Öyle diyorsan kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah aminnnYok cnm yapmıcam mecburi değil burda ikili testide yaptırmadım rabbim ne verirse baş göz üstüne bişey yoktur bişey derler moralim bozulur diye kızımdada yapmadım ikili testi
Rabbim yardımcımız olsun inşallah bende öyleyim canım valla magnezyum benim sırtım ve kaburgama iyi gelir inşallah yoksa isim çok zor valla yaVala aynen karnimda gerilme oluyo sertlesi baya egilemiyorum cok is yapamiyorum sisme başladı bende vicudum su topluyo şişlik oluyo hep cok zor ya rabbim saglikla sihatle zamaninda versin isalhh belim de cok agiriyo biraz yurusem bisi yapsam artik oturmak bile agirtiyo belimi sende dukat et canim kendine banada magnezyum yazdi dr kramplar oluyo bacagimda diye
maşallah cnm fazla değil cok iyi almışın kiloyu normalide o kadar zaten 12-13 kilo arası
saol cnm maşallah şafak mayıs 15 miş darısı bizlere inşallah
ANGIE79 kız sen bana hiç tahmin yapmadınya bi bak bakalım kızlar sizde bakın doktor tahmin yapmadı sadece dediği genital bölge kız bebeklerinkine göre daha büyük net bilgiyi en erken 2 hafta en gec 1 ay sonra söylerim dedi
Eki Görüntüle 1987885 Eki Görüntüle 1987886 Eki Görüntüle 1987887
Kesinlikle katılıyorum, bu haftalara nasıl geldiğini anlamazken 34 ten sonra tamam bitsin artık demelere başliyosun..Sağol canım hepimiz sağlıkla alalım ama 30 dan sonra geçmek bilmiyor sanki günler haftalar malum biraz da agirlasinca artık gelsin o gün diyosun...
Çok teşekkürlerselam canlar nasilsiniz?yeni hamilelere hayirli olsun.rahat gebelik diliyorum.saglikla kucaginiza alin.dogum yapanlarada Rabbim hayirli uzun ömürler versin.bahtlari güzel olsungebeligin sonuna gelenlerde bir avazda kurtarsin Rabbim.Alin meleklerinizi kucaginiza
Canım kasılma olabilir karindaki sertlesme kasilmami demistim ben doktora evet dedi gunde 4,5 kez olmasi normal dediKizlar benim karnimda acayip bi sertlesme oluyo ozellikle gogus alti kismi sanki cildim cok geriliyo aciyo oyle ve agirlasiyo sertlestikce neden acaba
Günaydin kızlar hergecen gun yeni bir dertle güne baslar oldum gece 2kez tuvalete kalktim.ve peceteye minik minik pembe lekeler geldi bugun kontrolum vardi onu erken saate cekip.hemen doktora gittim hersey yolunda acilma falanyok ama leke geldigi icin ve benim ayakta durumca agrilarim hala oldugu icin erken dogum riski dedi yaticaksin dedi progestana devam bol su dedi nst ye baglandim agri yok bizim kız surekli kıpır kıpır oldugu icin kalp atısları tam anlasilmadi benimkiyle birbirine girmis 2saat sonra tekrar gidip giricem
Amin canım ya valla oyle cok cektirdi insallah zamaninda saglikla dogar tek temennim oCanım ya kuzucuk sana epey bi çektirdi. Sağlıkla kucağına alınca bütün bu sıkıntıları unutucan inşallah. Rabbim yardımcın olsun
Hade hayirli haberlerle gel isalhhKızlar yarın sabah doktor randevumuz var ilk kez kalp atışlarını dinleyeceğiz çok heyecanlıyım yahuu... :)
Isalhh iyi gelir canim sanaRabbim yardımcımız olsun inşallah bende öyleyim canım valla magnezyum benim sırtım ve kaburgama iyi gelir inşallah yoksa isim çok zor valla ya
Keskeeee vala hi sani hic gelmicek kadar uzak geliyo bana hayırlısıylanasip etsin rabbimGünaydın kızlarrrr
Sagol cnm insallah hayırlısı ile sizlerde geleceksiniz bu haftalara. Gaz guz derdine düsucez daha :)
Ahhh ahhh ne diyimki vala pisikolojimiz bozuldu artik sikintisiz gecsin islahhh dinlen bol bol keske suan 36. Haftalarda olsaydik canim icimoz rahatlardi en azindanGünaydin kızlar hergecen gun yeni bir dertle güne baslar oldum gece 2kez tuvalete kalktim.ve peceteye minik minik pembe lekeler geldi bugun kontrolum vardi onu erken saate cekip.hemen doktora gittim hersey yolunda acilma falanyok ama leke geldigi icin ve benim ayakta durumca agrilarim hala oldugu icin erken dogum riski dedi yaticaksin dedi progestana devam bol su dedi nst ye baglandim agri yok bizim kız surekli kıpır kıpır oldugu icin kalp atısları tam anlasilmadi benimkiyle birbirine girmis 2saat sonra tekrar gidip giricem
ama cok sertlesiyo tas gibi agri yapiyo o kadar sert oldugunda isalhh bi sikinti cikarmaz canim saglikla zamaninda dogsunlar isalhhCanım kasılma olabilir karindaki sertlesme kasilmami demistim ben doktora evet dedi gunde 4,5 kez olmasi normal dedi
Isalhh canim isalhh oglunda 35. Hafta da mi dogmustu canim kuvezde kacgun kaldi saglik sorunlari ciktimi hic problemler cikmadi demiAmin canım ya valla oyle cok cektirdi insallah zamaninda saglikla dogar tek temennim o
İnsallah canım inşallahAmin canım ya valla oyle cok cektirdi insallah zamaninda saglikla dogar tek temennim o
ben erkege benzettim canim inşallahEe kızlar bebekime bişey dememişiniz yaa hiçmi bişeye benzetmediniz fasulyemii