" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Aminnn canım inşallah

Cok şükür cnm iyi gidiyor hiç bişeyim kalmadı 6 ve 8 ci haftalarda az mide bulantım vardı oda biteli bi ay oldu bende domates yediğimde yanma yapıyor salatalık iyi geliyor bana dene belki sanada iyi gelir
Bak hiç düşünmedim bunu ben dondurma yiyorum olursa biraz serin ya oda iyi geliyor ama salatalık ile denerim canım çok sağol canım. Bende de salçalı türler çok yanma yapıyor ya

Yok cnm yapmıcam mecburi değil burda ikili testide yaptırmadım rabbim ne verirse baş göz üstüne bişey yoktur bişey derler moralim bozulur diye kızımdada yapmadım ikili testi
Hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim inşallah sağlıcakla tamamına erdirir kucağına alırsın bebişini inşallah. Öyle diyorsan kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah aminnn

Rabbim yardımcımız olsun inşallah bende öyleyim canım valla magnezyum benim sırtım ve kaburgama iyi gelir inşallah yoksa isim çok zor valla ya

maşallah cnm fazla değil cok iyi almışın kiloyu normalide o kadar zaten 12-13 kilo arası

saol cnm maşallah şafak mayıs 15 miş darısı bizlere inşallah

Günaydın kızlarrrr
Sagol cnm insallah hayırlısı ile sizlerde geleceksiniz bu haftalara. Gaz guz derdine düsucez daha :)

Ayıp ediyosun yapmammı şekerim sana tahmin:) maşallah nur topu gibi bir Erkek geliyo hayırlısıyla
Angıe demişti dersin 2 hafta sonra

Sağol canım hepimiz sağlıkla alalım ama 30 dan sonra geçmek bilmiyor sanki günler haftalar malum biraz da agirlasinca artık gelsin o gün diyosun...
Kesinlikle katılıyorum, bu haftalara nasıl geldiğini anlamazken 34 ten sonra tamam bitsin artık demelere başliyosun..

Günaydin kızlar hergecen gun yeni bir dertle güne baslar oldum gece 2kez tuvalete kalktim.ve peceteye minik minik pembe lekeler geldi bugun kontrolum vardi onu erken saate cekip.hemen doktora gittim hersey yolunda acilma falanyok ama leke geldigi icin ve benim ayakta durumca agrilarim hala oldugu icin erken dogum riski dedi yaticaksin dedi progestana devam bol su dedi nst ye baglandim agri yok bizim kız surekli kıpır kıpır oldugu icin kalp atısları tam anlasilmadi benimkiyle birbirine girmis 2saat sonra tekrar gidip giricem

Canım ya kuzucuk sana epey bi çektirdi. Sağlıkla kucağına alınca bütün bu sıkıntıları unutucan inşallah. Rabbim yardımcın olsun

Kızlar yarın sabah doktor randevumuz var ilk kez kalp atışlarını dinleyeceğiz çok heyecanlıyım yahuu... :)
Hade hayirli haberlerle gel isalhh
Rabbim yardımcımız olsun inşallah bende öyleyim canım valla magnezyum benim sırtım ve kaburgama iyi gelir inşallah yoksa isim çok zor valla ya
Isalhh iyi gelir canim sana
Günaydın kızlarrrr
Sagol cnm insallah hayırlısı ile sizlerde geleceksiniz bu haftalara. Gaz guz derdine düsucez daha :)
Keskeeee vala hi sani hic gelmicek kadar uzak geliyo bana hayırlısıylanasip etsin rabbim
Ahhh ahhh ne diyimki vala pisikolojimiz bozuldu artik sikintisiz gecsin islahhh dinlen bol bol keske suan 36. Haftalarda olsaydik canim icimoz rahatlardi en azindan
Canım kasılma olabilir karindaki sertlesme kasilmami demistim ben doktora evet dedi gunde 4,5 kez olmasi normal dedi
ama cok sertlesiyo tas gibi agri yapiyo o kadar sert oldugunda isalhh bi sikinti cikarmaz canim saglikla zamaninda dogsunlar isalhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…