" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
eklerim tabiki cnm sen bişey denedinmi yoksa gelişi güzelmi oldu bebişin yumurtlama zamanı ayarladınmı yani
Canım valla şubat ayında korunmayı bıraktık mart ayında oldu. Kullandığım uygulamamyumurtlama günü gösteriyordu ama düzensiz regl olduğum için biz garantiye alalım dedik 2 günde 1 düzenli oldu. Sonunda da çok şükür tuttu. Rabbim herkese nasip etsin inşallah :)

Sağol canım hepimiz sağlıkla alalım ama 30 dan sonra geçmek bilmiyor sanki günler haftalar malum biraz da agirlasinca artık gelsin o gün diyosun...
Kesinlikle her gecen gün biraz daha ağırlasıyoruz sabır sabır ne diyim sonu güzel olsun insallah bi kucagımıza alsak butun zorluklar ucup gidicek bir anda hepsini unutucaz

Benimkide şöyleydi ac karnına gittim sağlık ocağı yazmıştı bişey glikozmuş galiba eczaneden al gel dedi gittim parmaktan kan aldı 80 cıktı suya aldığım şeyi kattı iç bunu hemen dedi bir saat sonra gel bişey yeme dedi 1 saat sonra tekrar parmak ucundan kan aldı 100 cıkmıştı iyi dedi eve gelmiştim

Bende ilk cocuğumda cok görürdüm cnm korkma bilinç altının sana oynadığı oyunlar cok düşünmekten oluyodur

Hayırlı sabahlar canım valla öyle böyle idare ediyoruz canım ya sen nasılsın hamilelik nasıl ilerliyor bakalım
Cok şükür cnm iyi gidiyor hiç bişeyim kalmadı 6 ve 8 ci haftalarda az mide bulantım vardı oda biteli bi ay oldu bende domates yediğimde yanma yapıyor salatalık iyi geliyor bana dene belki sanada iyi gelir

Ben de anlamadım ki ama sen de yaptırman lazım bizim burda mecburi canım tehlikesi oluyor bence sende yaptır
Yok cnm yapmıcam mecburi değil burda ikili testide yaptırmadım rabbim ne verirse baş göz üstüne bişey yoktur bişey derler moralim bozulur diye kızımdada yapmadım ikili testi

Saol cnm cok teşekkür ederim sen nasılsın bakalımm

Sağol canım. Allah razı olsun. Amin

Vala aynen karnimda gerilme oluyo sertlesi baya egilemiyorum cok is yapamiyorum sisme başladı bende vicudum su topluyo şişlik oluyo hep cok zor ya rabbim saglikla sihatle zamaninda versin isalhh belim de cok agiriyo biraz yurusem bisi yapsam artik oturmak bile agirtiyo belimi sende dukat et canim kendine banada magnezyum yazdi dr kramplar oluyo bacagimda diye

Her yerde farkli olabiliyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…