- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #17.281
Canım valla şubat ayında korunmayı bıraktık mart ayında oldu. Kullandığım uygulamamyumurtlama günü gösteriyordu ama düzensiz regl olduğum için biz garantiye alalım dedik 2 günde 1 düzenli oldu. Sonunda da çok şükür tuttu. Rabbim herkese nasip etsin inşallah :)eklerim tabiki cnm sen bişey denedinmi yoksa gelişi güzelmi oldu bebişin yumurtlama zamanı ayarladınmı yani
Kesinlikle her gecen gün biraz daha ağırlasıyoruz sabır sabır ne diyim sonu güzel olsun insallah bi kucagımıza alsak butun zorluklar ucup gidicek bir anda hepsini unutucazSağol canım hepimiz sağlıkla alalım ama 30 dan sonra geçmek bilmiyor sanki günler haftalar malum biraz da agirlasinca artık gelsin o gün diyosun...
Hayırlı sabahlar canımKızlar hepinize hayırlı sabahlar canlar
Benimkide şöyleydi ac karnına gittim sağlık ocağı yazmıştı bişey glikozmuş galiba eczaneden al gel dedi gittim parmaktan kan aldı 80 cıktı suya aldığım şeyi kattı iç bunu hemen dedi bir saat sonra gel bişey yeme dedi 1 saat sonra tekrar parmak ucundan kan aldı 100 cıkmıştı iyi dedi eve gelmiştimCanım benim önce ac karnîna kan aldılar sonra kutu gazoz gibi kapalı kutuda elma aromalı bir icicek icirdiler 2dk icinde bitucek dediler icerien hosuma gitti iyiymis tadi dedim oglumda cunku bildigin sekerli su icirmislerdi neyse ictim 3dk gecti cok midem bulandi 1saat sinra geliceksin kan vericeksin dediler gittum verdim sonra 1saat sonra tekrar vericeksin dediler yine verdim yani toplamda 3kere kan aldilar
Bende ilk cocuğumda cok görürdüm cnm korkma bilinç altının sana oynadığı oyunlar cok düşünmekten oluyodurMerhaba kizlar birsey sorucam sizde dogumla iste emzirmeyle alakali ruyalalr goruyormusunuz tabi kafada da hep bebegi saglikli sihatli kucagimiza almayla alakali da cok kuruyoruz ben cok kuruyorum acikcasibundan oncede bir dusugum olmustu bende 3 aylik hamileyim. ruyamda biri dogum yapiyor 2 3 kisi yardim ediyoruz sonra dogum yapan kisi ben oluyorum normal dogum yapiyorum fazla agrim sizin olmuyor dogum oluyor sonra sol gogsume yatiriyorlar oda emmeye basliyor bende oglum diye seviyorum ben sevdikce oda biyandan emiyor bi yanda. bana gulumsuyor. ruyaya sevinsemmi uzulsemmi anlamadim. bi suru karisik yorumlar var sinirlerim bozuldu
Ohhh cok şükür cnm bak iyiymiş korkma artık sağlıkla gelsin bebiş247 çıktı canım çok şükür
Cok şükür cnm iyi gidiyor hiç bişeyim kalmadı 6 ve 8 ci haftalarda az mide bulantım vardı oda biteli bi ay oldu bende domates yediğimde yanma yapıyor salatalık iyi geliyor bana dene belki sanada iyi gelirHayırlı sabahlar canım valla öyle böyle idare ediyoruz canım ya sen nasılsın hamilelik nasıl ilerliyor bakalım
Yok cnm yapmıcam mecburi değil burda ikili testide yaptırmadım rabbim ne verirse baş göz üstüne bişey yoktur bişey derler moralim bozulur diye kızımdada yapmadım ikili testiBen de anlamadım ki ama sen de yaptırman lazım bizim burda mecburi canım tehlikesi oluyor bence sende yaptır
cok şükür gözün aydin canım247 çıktı canım çok şükür
Saol cnm cok teşekkür ederim sen nasılsın bakalımmselam canlar nasilsiniz?yeni hamilelere hayirli olsun.rahat gebelik diliyorum.saglikla kucaginiza alin.dogum yapanlarada Rabbim hayirli uzun ömürler versin.bahtlari güzel olsungebeligin sonuna gelenlerde bir avazda kurtarsin Rabbim.Alin meleklerinizi kucaginiza
Sağol canım. Allah razı olsun. AminMaşallah canim rabbim tamamına erdirsin inşallah çok sevindim canım senin adına allaha şükür olsun seninde yüzüne güldü nerde kim varsa Rabbim isteyen herkese o duyguyu yaşamayı tattırsın inşallah aminnn
Amin canım. İnşallahOhhh cok şükür cnm bak iyiymiş korkma artık sağlıkla gelsin bebiş
Sağol canım. Allah razı olsuncok şükür gözün aydin canım
Canım çok tatlı maşallahEe kızlar bebekime bişey dememişiniz yaa hiçmi bişeye benzetmediniz fasulyemii
Vala aynen karnimda gerilme oluyo sertlesi baya egilemiyorum cok is yapamiyorum sisme başladı bende vicudum su topluyo şişlik oluyo hep cok zor ya rabbim saglikla sihatle zamaninda versin isalhh belim de cok agiriyo biraz yurusem bisi yapsam artik oturmak bile agirtiyo belimi sende dukat et canim kendine banada magnezyum yazdi dr kramplar oluyo bacagimda diyeBende hala var tek sol tarafta ama sırtım da sola kadar vuruyor sırt ağrısı yapıyor öyle çok kötü ama. Geçen doktora söyledim baktı ama bişey değildir rahim büyüyor gaz da baskı yapınca öyle olabiliyor dedi. Magnezyum yazdı işte bakalım inşallah etkisi olur ya. Mide yanmam önceden de vardı reflü bende olduğu için yani hamilelik için sadece değil genelde var bende. Salçalı yemekler yediğim zaman midem mahvediyor beni fazla çay içersem yine öyle bir lokma fazla yersen o gün yanmadan uyuyamıyorum ondan dolayı artık dikkat ediyorum öyle çok etkilenmiyorum. İnşallah bu günleri de atlatsaydik allahin izniyle inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bende artık agirlastim eğilsem sırtım belim ağrıyor eğlemiyorum bile artık
Ee kızlar bebekime bişey dememişiniz yaa hiçmi bişeye benzetmediniz fasulyemii
bana erkek gibi geldi canim hayirlisiylaEe kızlar bebekime bişey dememişiniz yaa hiçmi bişeye benzetmediniz fasulyemii
Her yerde farkli olabiliyor demekkiBenimkide şöyleydi ac karnına gittim sağlık ocağı yazmıştı bişey glikozmuş galiba eczaneden al gel dedi gittim parmaktan kan aldı 80 cıktı suya aldığım şeyi kattı iç bunu hemen dedi bir saat sonra gel bişey yeme dedi 1 saat sonra tekrar parmak ucundan kan aldı 100 cıkmıştı iyi dedi eve gelmiştim
Canım resimden bisey anlamadım ama erkek olucak insallah ben oyle hissediyorum zamanlamanda guzeldi allahın izniyle erkektirEe kızlar bebekime bişey dememişiniz yaa hiçmi bişeye benzetmediniz fasulyemii