" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
boğazın için sütle yapılmış sahlep ve ıhlamur önerebilirim cnm sahlepi bol bol içebilirsinde ıhlamuru ne kadar tüketmen gerekir onu bilemiyorum doktorun seni yönlendirecektir danışmanda fayda var

ayyy cnm banamı dedin cok cok teşekkür ederim nerde varsa rabbim sağlıkla kucağına aldırsın bebişlerimizi maşallah sende bayağı ilerlemişsin

demek yeni uygulama böyle komşularım var gebiş onlara bi sorayım bakayım bizdede değişmişmi eski yöntem devammı gerci ben yaptırmıcam ama fikrim olsun

hiç bilgim yok cnm

Dikkat et kendine canım kendini fazla yorma maya çalış bebek daha küçük çünkü Rabbim sizleri korusun inşallah. Doktora ne zaman gidicektin canım
bugün gittim kuşum her şey yolunda ama cinsiyet için cok erken dedi net bilgiyi 1 ay sonra en erken 2 hafta sonra öğrenirsin dedi

demek yeni uygulama böyle komşularım var gebiş onlara bi sorayım bakayım bizdede değişmişmi eski yöntem devammı gerci ben yaptırmıcam ama fikrim olsun
Canım benim önce ac karnîna kan aldılar sonra kutu gazoz gibi kapalı kutuda elma aromalı bir icicek icirdiler 2dk icinde bitucek dediler icerien hosuma gitti iyiymis tadi dedim oglumda cunku bildigin sekerli su icirmislerdi neyse ictim 3dk gecti cok midem bulandi 1saat sinra geliceksin kan vericeksin dediler gittum verdim sonra 1saat sonra tekrar vericeksin dediler yine verdim yani toplamda 3kere kan aldilar

Merhaba kizlar birsey sorucam sizde dogumla iste emzirmeyle alakali ruyalalr goruyormusunuz tabi kafada da hep bebegi saglikli sihatli kucagimiza almayla alakali da cok kuruyoruz ben cok kuruyorum acikcasi bundan oncede bir dusugum olmustu bende 3 aylik hamileyim. ruyamda biri dogum yapiyor 2 3 kisi yardim ediyoruz sonra dogum yapan kisi ben oluyorum normal dogum yapiyorum fazla agrim sizin olmuyor dogum oluyor sonra sol gogsume yatiriyorlar oda emmeye basliyor bende oglum diye seviyorum ben sevdikce oda biyandan emiyor bi yanda. bana gulumsuyor. ruyaya sevinsemmi uzulsemmi anlamadim. bi suru karisik yorumlar var sinirlerim bozuldu

Kafani cok takıyorsun belki ondandir alah hayirlara cikarsin isalhh
247 çıktı canım çok şükür
oyy cok şükür cnmm

Bende hala var tek sol tarafta ama sırtım da sola kadar vuruyor sırt ağrısı yapıyor öyle çok kötü ama. Geçen doktora söyledim baktı ama bişey değildir rahim büyüyor gaz da baskı yapınca öyle olabiliyor dedi. Magnezyum yazdı işte bakalım inşallah etkisi olur ya. Mide yanmam önceden de vardı reflü bende olduğu için yani hamilelik için sadece değil genelde var bende. Salçalı yemekler yediğim zaman midem mahvediyor beni fazla çay içersem yine öyle bir lokma fazla yersen o gün yanmadan uyuyamıyorum ondan dolayı artık dikkat ediyorum öyle çok etkilenmiyorum. İnşallah bu günleri de atlatsaydik allahin izniyle inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bende artık agirlastim eğilsem sırtım belim ağrıyor eğlemiyorum bile artık

Pisikolojik tir canım fazla düşündüğün için öyle oluyordur ben sabaha kadar bir sürü tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum bünye işte canım fazla kafana takma sende bilinçaltı öyle oluyor. Eğer hamile isen o rüyalar doğuma kadar sürer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…