- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #17.261
eklerim tabiki cnm sen bişey denedinmi yoksa gelişi güzelmi oldu bebişin yumurtlama zamanı ayarladınmı yaniBu arada listeye kim bakıyor benide eklesinler hamiş olarak sat 4 mart şuan 6+6 haftalığız
boğazın için sütle yapılmış sahlep ve ıhlamur önerebilirim cnm sahlepi bol bol içebilirsinde ıhlamuru ne kadar tüketmen gerekir onu bilemiyorum doktorun seni yönlendirecektir danışmanda fayda varGüzel anneler ve anne adayları günaydın. Başım büyük dertte.Polen mevsimi başladı ve benim polene alerjim var. 7 haftalık hamileyim. Polen mevsimi başladığı zaman hemen hasta olurum boğazlarım şişer yatak döşek yatarım. Fakat hamile olduğum için şuan ilaç kullanamayacağım. Bana bir tavsiye verin ne yapacağım. Şişti boğazlarım gece ateşlendim
ayyy cnm banamı dedinSüper anneler vakit geciyo hepimiz heyacanlanmaya başladık kaçıncı çocuk olursa olsun aynı heyecan devam ediyo küçük bi can gelecek eve herkes sağ salim kucağına alır inşallah...topigimizi açan tatlı meleğe de hayırlı olsun inşallah gonlundeki olur...
demek yeni uygulama böyle komşularım var gebiş onlara bi sorayım bakayım bizdede değişmişmi eski yöntem devammı gerci ben yaptırmıcam ama fikrim olsunBenim diğer ikisinde de senin dediğin gibi yapmışlar dı canım bende hatırlıyorum hatta reçete yi vermişti ben kendim o şurup gibi olan içeceği yani glukozu alıp doktora gitmiştim bu sefer hiç bişey vermediler herşey onlar daydi bir kere aldılar kanı. Kadın da dedi artık böyle yapıyoruz diye bende anlamadım her halde değiştirmişler canım
hiç bilgim yok cnmKızlar selam. Polen alerjisinden dolayı saman nezlesi oldum burnum sürekli tıkalı. Geçmesi için vicks aldım koklarım aöar diye fakat şimdi reçetesinde gebelikte hekime danışınız diyor. Burun kanatlarıma sürdğm biraz okumadan önce ama.. Bir sıkıntı olur mu doktoruna soran vs var mı?
bugün gittim kuşum her şey yolunda ama cinsiyet için cok erken dedi net bilgiyi 1 ay sonra en erken 2 hafta sonra öğrenirsin dediDikkat et kendine canım kendini fazla yorma maya çalış bebek daha küçük çünkü Rabbim sizleri korusun inşallah. Doktora ne zaman gidicektin canım
Insallah canımsaol cnm daha boya badana bitti yavaş yavaş başladık bakalım
saol cnm
daha ne günlerini görecen inşallah cok şükür seninde yolun az kalmış
Canım benim önce ac karnîna kan aldılar sonra kutu gazoz gibi kapalı kutuda elma aromalı bir icicek icirdiler 2dk icinde bitucek dediler icerien hosuma gitti iyiymis tadi dedim oglumda cunku bildigin sekerli su icirmislerdi neyse ictim 3dk gecti cok midem bulandi 1saat sinra geliceksin kan vericeksin dediler gittum verdim sonra 1saat sonra tekrar vericeksin dediler yine verdim yani toplamda 3kere kan aldilardemek yeni uygulama böyle komşularım var gebiş onlara bi sorayım bakayım bizdede değişmişmi eski yöntem devammı gerci ben yaptırmıcam ama fikrim olsun
247 çıktı canım çok şükürkan verecektin sonuç iyidir inşallah cnm
Kafani cok takıyorsun belki ondandir alah hayirlara cikarsin isalhhMerhaba kizlar birsey sorucam sizde dogumla iste emzirmeyle alakali ruyalalr goruyormusunuz tabi kafada da hep bebegi saglikli sihatli kucagimiza almayla alakali da cok kuruyoruz ben cok kuruyorum acikcasibundan oncede bir dusugum olmustu bende 3 aylik hamileyim. ruyamda biri dogum yapiyor 2 3 kisi yardim ediyoruz sonra dogum yapan kisi ben oluyorum normal dogum yapiyorum fazla agrim sizin olmuyor dogum oluyor sonra sol gogsume yatiriyorlar oda emmeye basliyor bende oglum diye seviyorum ben sevdikce oda biyandan emiyor bi yanda. bana gulumsuyor. ruyaya sevinsemmi uzulsemmi anlamadim. bi suru karisik yorumlar var sinirlerim bozuldu
oyy cok şükür cnmm247 çıktı canım çok şükür
Bende hala var tek sol tarafta ama sırtım da sola kadar vuruyor sırt ağrısı yapıyor öyle çok kötü ama. Geçen doktora söyledim baktı ama bişey değildir rahim büyüyor gaz da baskı yapınca öyle olabiliyor dedi. Magnezyum yazdı işte bakalım inşallah etkisi olur ya. Mide yanmam önceden de vardı reflü bende olduğu için yani hamilelik için sadece değil genelde var bende. Salçalı yemekler yediğim zaman midem mahvediyor beni fazla çay içersem yine öyle bir lokma fazla yersen o gün yanmadan uyuyamıyorum ondan dolayı artık dikkat ediyorum öyle çok etkilenmiyorum. İnşallah bu günleri de atlatsaydik allahin izniyle inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bende artık agirlastim eğilsem sırtım belim ağrıyor eğlemiyorum bile artıkKaburga agrin hala varmi gecme dimi bi dr a gitseydin keske val benimde yanlar falan yok sadece gobek çıkmış ama baya cikmos sanki 8 aylik aynen bu gunleride atlatsaydik hayırlısıyla mide yanması genelde bebeklerde sac cikinca oluyo diyolar ama bénim kizim sacliydi ama yoktu yanma
Hayırlı sabahlar canım valla öyle böyle idare ediyoruz canım ya sen nasılsın hamilelik nasıl ilerliyor bakalımslm hayırlı geceler hanımlar nasılsınız bakalım
Ben de anlamadım ki ama sen de yaptırman lazım bizim burda mecburi canım tehlikesi oluyor bence sende yaptırdemek yeni uygulama böyle komşularım var gebiş onlara bi sorayım bakayım bizdede değişmişmi eski yöntem devammı gerci ben yaptırmıcam ama fikrim olsun
Ayy hadi bakalım saglicakla inşallah gönlündekini duymak nasip olsun allahin izniyle canım aminnnbugün gittim kuşum her şey yolunda ama cinsiyet için cok erken dedi net bilgiyi 1 ay sonra en erken 2 hafta sonra öğrenirsin dedi
Sağol canım hepimiz sağlıkla alalım ama 30 dan sonra geçmek bilmiyor sanki günler haftalar malum biraz da agirlasinca artık gelsin o gün diyosun...Aynen canım senin haftalar baya ilerlemis bisey kalmadı yerinde olmak isterdim saglikla al kucagına yavrunu insallah
Maşallah canim rabbim tamamına erdirsin inşallah çok sevindim canım senin adına allaha şükür olsun seninde yüzüne güldü nerde kim varsa Rabbim isteyen herkese o duyguyu yaşamayı tattırsın inşallah aminnn247 çıktı canım çok şükür
Pisikolojik tir canım fazla düşündüğün için öyle oluyordur ben sabaha kadar bir sürü tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum bünye işte canım fazla kafana takma sende bilinçaltı öyle oluyor. Eğer hamile isen o rüyalar doğuma kadar sürer canımMerhaba kizlar birsey sorucam sizde dogumla iste emzirmeyle alakali ruyalalr goruyormusunuz tabi kafada da hep bebegi saglikli sihatli kucagimiza almayla alakali da cok kuruyoruz ben cok kuruyorum acikcasibundan oncede bir dusugum olmustu bende 3 aylik hamileyim. ruyamda biri dogum yapiyor 2 3 kisi yardim ediyoruz sonra dogum yapan kisi ben oluyorum normal dogum yapiyorum fazla agrim sizin olmuyor dogum oluyor sonra sol gogsume yatiriyorlar oda emmeye basliyor bende oglum diye seviyorum ben sevdikce oda biyandan emiyor bi yanda. bana gulumsuyor. ruyaya sevinsemmi uzulsemmi anlamadim. bi suru karisik yorumlar var sinirlerim bozuldu