" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Aynen canım senin haftalar baya ilerlemis bisey kalmadı yerinde olmak isterdim saglikla al kucagına yavrunu insallah

Benim diğer ikisinde de senin dediğin gibi yapmışlar dı canım bende hatırlıyorum hatta reçete yi vermişti ben kendim o şurup gibi olan içeceği yani glukozu alıp doktora gitmiştim bu sefer hiç bişey vermediler herşey onlar daydi bir kere aldılar kanı. Kadın da dedi artık böyle yapıyoruz diye bende anlamadım her halde değiştirmişler canım

Cnm inşallah magnezyumun faydasını görürsün yaklaşık 4-5 gün sonra etkisini göstermeye başlıyor zaten, çok geçmiş olsun.
Magnezyum daha çok ayaklar bacaklar için diyorlar ama inşallah dediğin gibi olur pazartesi gününden başladım almaya daha etkisi yok canım agrilarim hala çok var inşallah geçer hepsi Rabbim yardımcımız olsun inşallah

ne diyosun kiz en az alan sensin vala bravo sana ben 8 almışım bakalim saglikla dogumlarimizi yapsaydikda
İnşallah canım aynen. Ne yapalim ben zaten göbeğimden tek kiloları almışım kalçam yanlarım hiç bir yerimden almadım tek karnım almış başını gidiyor ondan dolayı sırtımı çok çekiyor kaburga ve sırtım agrilarim çok oluyor işte. Birde mide yanmam var hep şurup aldığım da biraz iyi geliyor ama ondan dolayı hep az yiyorum çünkü fazla yediğim zaman midem mahvoluyor her halde ondan da olabilir. Belli de olmuyor gülüm sonlara doğru kilolar artıyor bence. Kilolar gider canım onları sıkıntı yapma onlar kolay canım hayırlısıyla bu günleri de atlatsaydik inşallah

Bende cumartesi gideceğim kontrolüm var bana çda magnezyum verir heralde, hem bacaklarım çok ağrıyor hemde kramp giriyor artık

Bende cumartesi gideceğim kontrolüm var bana çda magnezyum verir heralde, hem bacaklarım çok ağrıyor hemde kramp giriyor artık
İnşallah gecer canım sende bende iki gündür magnezyum alıyorum ama okuduğum kadarıyla magnezyum daha çok bacaklar falan için diyorlar benim sırt ve kaburga agrilarim inşallah geçer biraz etkisi olsa yine iyi yoksa halim zor valla çok kötü ağrısı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Ben 7 kilo aldım şimdiye kadar güüya 10 kiloyla tamamlıcam diyodum ama nerdeee

Sağol canım ya aklımda olsun, hiç böyle bi acı hissetmemiştim

Amin canım valla aynen magnezyumun bacaklara ve kramplara etkisi var sırt ağrısına etkisi olacağını sanmıyorum ama inşallah olur, doktorunada söyle bakalım gidince ne diyecek

Kızlar selam. Polen alerjisinden dolayı saman nezlesi oldum burnum sürekli tıkalı. Geçmesi için vicks aldım koklarım aöar diye fakat şimdi reçetesinde gebelikte hekime danışınız diyor. Burun kanatlarıma sürdğm biraz okumadan önce ama.. Bir sıkıntı olur mu doktoruna soran vs var mı?

Canim bu konuda bi fikrim yok ama gebelikte astes cikmasi iyi degil doye biliyorum dr a gidebilirson onlem icin
Aynen canım senin haftalar baya ilerlemis bisey kalmadı yerinde olmak isterdim saglikla al kucagına yavrunu insallah
Ahhhh ahhhh keske ozamnlarda olsak artik cok isterdim béde agorlastim artik rabim saglikla zamaninda dogsunlar isalhh
Kaburga agrin hala varmi gecme dimi bi dr a gitseydin keske val benimde yanlar falan yok sadece gobek çıkmış ama baya cikmos sanki 8 aylik aynen bu gunleride atlatsaydik hayırlısıyla mide yanması genelde bebeklerde sac cikinca oluyo diyolar ama bénim kizim sacliydi ama yoktu yanma
Ben 7 kilo aldım şimdiye kadar güüya 10 kiloyla tamamlıcam diyodum ama nerdeee
o
Nerdeeé bende 12 de dusunuyodum bakalim islah dahq fazla almayiz aldakda bisi olmaz rejim tomogi topigi acar zayiflariz

Sağol canım. İnşallah
kan verecektin sonuç iyidir inşallah cnm

Gittik az once canim keseyi gorduk cok şükür haftaya kalp atisi icin cagirdi
gözün aydın sağlıkla kucağına al bebişini inşallah
ayy masallah listedeki herkes hamile ben haric, bu ay ara vermek istemistim gaza geldim birden. Kizlar Allah tamamina erdirsin gönlünüzdekini nasip etsin insallah
saol cnm darısı sana inşallah

gelmiş gecmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…