-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #17.241
Aynen canım senin haftalar baya ilerlemis bisey kalmadı yerinde olmak isterdim saglikla al kucagına yavrunu insallahSüper anneler vakit geciyo hepimiz heyacanlanmaya başladık kaçıncı çocuk olursa olsun aynı heyecan devam ediyo küçük bi can gelecek eve herkes sağ salim kucağına alır inşallah...topigimizi açan tatlı meleğe de hayırlı olsun inşallah gonlundeki olur...
Dikkat et kendine canım kendini fazla yorma maya çalış bebek daha küçük çünkü Rabbim sizleri korusun inşallah. Doktora ne zaman gidicektin canımslm kızlar ev taşıyorum ben ondan yokum bu aralar
Benim diğer ikisinde de senin dediğin gibi yapmışlar dı canım bende hatırlıyorum hatta reçete yi vermişti ben kendim o şurup gibi olan içeceği yani glukozu alıp doktora gitmiştim bu sefer hiç bişey vermediler herşey onlar daydi bir kere aldılar kanı. Kadın da dedi artık böyle yapıyoruz diye bende anlamadım her halde değiştirmişler canımben kızımda yaptığımda sağlık ocağına gittim önce parmaktan bi damla kan aldı baktı sonra eczaneden glikoz muydu neydi onu aldırmıştı bana onu suya kattı içtim 1 saat bekletti sonra yine parmaktan kan aldı öyle değerlendirdi bizimkimi tuhaf sizinkimi anlamadım
Magnezyum daha çok ayaklar bacaklar için diyorlar ama inşallah dediğin gibi olur pazartesi gününden başladım almaya daha etkisi yok canım agrilarim hala çok var inşallah geçer hepsi Rabbim yardımcımız olsun inşallahCnm inşallah magnezyumun faydasını görürsün yaklaşık 4-5 gün sonra etkisini göstermeye başlıyor zaten, çok geçmiş olsun.
İnşallah canım aynen. Ne yapalim ben zaten göbeğimden tek kiloları almışım kalçam yanlarım hiç bir yerimden almadım tek karnım almış başını gidiyor ondan dolayı sırtımı çok çekiyor kaburga ve sırtım agrilarim çok oluyor işte. Birde mide yanmam var hep şurup aldığım da biraz iyi geliyor ama ondan dolayı hep az yiyorum çünkü fazla yediğim zaman midem mahvoluyor her halde ondan da olabilir. Belli de olmuyor gülüm sonlara doğru kilolar artıyor bence. Kilolar gider canım onları sıkıntı yapma onlar kolay canım hayırlısıyla bu günleri de atlatsaydik inşallahne diyosun kiz en az alan sensin vala bravo sana ben 8 almışım bakalim saglikla dogumlarimizi yapsaydikda
Bende cumartesi gideceğim kontrolüm var bana çda magnezyum verir heralde, hem bacaklarım çok ağrıyor hemde kramp giriyor artıkAynen canım benımde iki gündür kaburga agrilarim baya arttı nasıl olacak hiç bilemiyorum ya çok ama çok kötü agriyor sadece sol taraf ama bende iki taraf değil öyle bu ağrı ki dayanılmaz oluyor doktor magnezyum yazdı bugün almaya başladım ama inşallah etkisi olur yoksa mahvediyor beni ya
Bel fıtığıda çok zor olur, Allah kolaylık versin valla, babamda yaşamıştı çok zor atlattıGecmis olsun bidaha olmamis iyki ne yapicaz bu agrilarla bilmiyorum benimde bugun belim cok agriyor kalcama bacagima vuruyor bel fitigim var benim artik zorlamaya basladi
İnşallah gecer canım sende bende iki gündür magnezyum alıyorum ama okuduğum kadarıyla magnezyum daha çok bacaklar falan için diyorlar benim sırt ve kaburga agrilarim inşallah geçer biraz etkisi olsa yine iyi yoksa halim zor valla çok kötü ağrısı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahBende cumartesi gideceğim kontrolüm var bana çda magnezyum verir heralde, hem bacaklarım çok ağrıyor hemde kramp giriyor artık
Ben 7 kilo aldım şimdiye kadarKizlar bizim topikde hamile kalmak isteyen herkes kaldi hayırlısıyla dogumlarimizida yapalim bên suana kadar 8 kilo almışım sizdde kilolar nasil lütfen topik kurucumuzmeleklerim benim2 e sesleniyorum herkes digum yaptikdan sonra zayiflama topigi ac bize canim yoksa gitmez bu kilolar
Sağol canım ya aklımda olsun, hiç böyle bi acı hissetmemiştimCnm çok geçmiş olsun geçen haftalarda banada öyle olmuştu ,sanki bişi bütün iç organlarıma bastırıyor sıkıştırıyor ve nefes alamıyordum. Hemen ayaklarımın altına sıcak su torbası koydu eşim üstümü örttü 15-20 dk sonra iyiydim..
aklında olsun ayakların altına hemen sıcak su torbası
Amin canım valla aynen magnezyumun bacaklara ve kramplara etkisi var sırt ağrısına etkisi olacağını sanmıyorum ama inşallah olur, doktorunada söyle bakalım gidince ne diyecekİnşallah gecer canım sende bende iki gündür magnezyum alıyorum ama okuduğum kadarıyla magnezyum daha çok bacaklar falan için diyorlar benim sırt ve kaburga agrilarim inşallah geçer biraz etkisi olsa yine iyi yoksa halim zor valla çok kötü ağrısı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Zaten geçen gittiğim de doktorum al demişti ondan alıyorum inşallah etkisi olur canım yaAmin canım valla aynen magnezyumun bacaklara ve kramplara etkisi var sırt ağrısına etkisi olacağını sanmıyorum ama inşallah olur, doktorunada söyle bakalım gidince ne diyecek
Canim bu konuda bi fikrim yok ama gebelikte astes cikmasi iyi degil doye biliyorum dr a gidebilirson onlem icinGüzel anneler ve anne adayları günaydın. Başım büyük dertte.Polen mevsimi başladı ve benim polene alerjim var. 7 haftalık hamileyim. Polen mevsimi başladığı zaman hemen hasta olurum boğazlarım şişer yatak döşek yatarım. Fakat hamile olduğum için şuan ilaç kullanamayacağım. Bana bir tavsiye verin ne yapacağım. Şişti boğazlarım gece ateşlendim
Ahhhh ahhhh keske ozamnlarda olsak artik cok isterdim béde agorlastim artik rabim saglikla zamaninda dogsunlar isalhhAynen canım senin haftalar baya ilerlemis bisey kalmadı yerinde olmak isterdim saglikla al kucagına yavrunu insallah
Kaburga agrin hala varmi gecme dimi bi dr a gitseydin keske val benimde yanlar falan yok sadece gobek çıkmış ama baya cikmos sanki 8 aylik aynen bu gunleride atlatsaydik hayırlısıyla mide yanması genelde bebeklerde sac cikinca oluyo diyolar ama bénim kizim sacliydi ama yoktu yanmaİnşallah canım aynen. Ne yapalim ben zaten göbeğimden tek kiloları almışım kalçam yanlarım hiç bir yerimden almadım tek karnım almış başını gidiyor ondan dolayı sırtımı çok çekiyor kaburga ve sırtım agrilarim çok oluyor işte. Birde mide yanmam var hep şurup aldığım da biraz iyi geliyor ama ondan dolayı hep az yiyorum çünkü fazla yediğim zaman midem mahvoluyor her halde ondan da olabilir. Belli de olmuyor gülüm sonlara doğru kilolar artıyor bence. Kilolar gider canım onları sıkıntı yapma onlar kolay canım hayırlısıyla bu günleri de atlatsaydik inşallah
oBen 7 kilo aldım şimdiye kadargüüya 10 kiloyla tamamlıcam diyodum ama nerdeee
saol cnm daha boya badana bitti yavaş yavaş başladık bakalımKolay gelsin canım cok yorma kendini dikkat et
saol cnmA taşınıyormusun allah yardımcîn olsun sakın kendini yorma canım
daha ne günlerini görecen inşallah cok şükür seninde yolun az kalmışInsallah canım.ogunleride bir görseydik
kan verecektin sonuç iyidir inşallah cnmSağol canım. İnşallah
gözün aydın sağlıkla kucağına al bebişini inşallahGittik az once canim keseyi gorduk cok şükür haftaya kalp atisi icin cagirdi
saol cnm darısı sana inşallahayy masallah listedeki herkes hamile ben haric, bu ay ara vermek istemistim gaza geldim birden. Kizlar Allah tamamina erdirsin gönlünüzdekini nasip etsin insallah
gelmiş gecmiş olsun cnmCnm çok geçmiş olsun geçen haftalarda banada öyle olmuştu ,sanki bişi bütün iç organlarıma bastırıyor sıkıştırıyor ve nefes alamıyordum. Hemen ayaklarımın altına sıcak su torbası koydu eşim üstümü örttü 15-20 dk sonra iyiydim..
aklında olsun ayakların altına hemen sıcak su torbası
maşallah cnm fazla değil cok iyi almışın kiloyu normalide o kadar zaten 12-13 kilo arası13 kilo aldım
saol cnm maşallah şafak mayıs 15 miş darısı bizlere inşallahKolay gelsin cnm..