- 3 Mart 2017
- 2.456
- 2.684
- 33
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #17.221
Canım ben 5+2 de gittim sadece kese göründü. Kalp atışı ve bebek için 2 hafta sonra çağırdı. Bu cuma gideceğim inşallah görürüz..Selamlar guzel anneler.
Cogunuzun haftasi ayi benden yuksek. Gecen hafta 3. Kan tahlilimi yaptirdim 4500 cikti suan baya yukselmis olmasi gerek ama hala 5. Haftadayim bu ay erken yumurtladigimdan erken öğrendim. sizce karindan usg ile görünür mu artik? Ilk kez kadin doguma gidicem daha once saglik ocaginda tahlil yaptirdim.
Insallah canim gittik bugun kesemizi gördük şükürCanım ben 5+2 de gittim sadece kese göründü. Kalp atışı ve bebek için 2 hafta sonra çağırdı. Bu cuma gideceğim inşallah görürüz..
Iyiakşamlar kızlar,Gittim canım. 88 çıktı çok şükür. Ama yine de temkinliyim. Çarşamba gene kan vercem. İnşallah 2 kat artar
Cnm çok geçmiş olsun geçen haftalarda banada öyle olmuştu ,sanki bişi bütün iç organlarıma bastırıyor sıkıştırıyor ve nefes alamıyordum. Hemen ayaklarımın altına sıcak su torbası koydu eşim üstümü örttü 15-20 dk sonra iyiydim..Ay canım cumartesi günü karnımın sağ tarafına aniden bi ağrı girdi, nefes dahi alamadım 1 saat kadar sürdü yatıp dinlendim uyumuşum sonrasındada geçmişti kalktığımda, o gün çok üşümüştüm, nişana gidecektik üzerimdede incecik bi elbise vardı ondan oldu galiba canım, ama sonrasında devamı gelmedi şükürki
Cnm inşallah magnezyumun faydasını görürsün yaklaşık 4-5 gün sonra etkisini göstermeye başlıyor zaten, çok geçmiş olsun.Aynen canım benımde iki gündür kaburga agrilarim baya arttı nasıl olacak hiç bilemiyorum ya çok ama çok kötü agriyor sadece sol taraf ama bende iki taraf değil öyle bu ağrı ki dayanılmaz oluyor doktor magnezyum yazdı bugün almaya başladım ama inşallah etkisi olur yoksa mahvediyor beni ya
13 kilo aldımKizlar bizim topikde hamile kalmak isteyen herkes kaldi hayırlısıyla dogumlarimizida yapalim bên suana kadar 8 kilo almışım sizdde kilolar nasil lütfen topik kurucumuzmeleklerim benim2 e sesleniyorum herkes digum yaptikdan sonra zayiflama topigi ac bize canim yoksa gitmez bu kilolar
Kolay gelsin cnm..slm kızlar ev taşıyorum ben ondan yokum bu aralar
Sağol canım. Allah ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahIyiakşamlar kızlar,
Cnm hadi tekrar hayırlı olsun 41 kere maşallah
Bu arada listeye kim bakıyor benide eklesinler hamiş olarak sat 4 mart şuan 6+6 haftalığız
Geçti çok şükür o akşamdan sonra bir daha olmadı kuzum.. Allahıma şükür. Doktor randevumuz bu cuma. İlk kez kalbini dinleyeceğiz inşallah çok heyecanlıyım zaman geçmiyor :)meleklerim benim2 bakıyor canım. Girdiği zaman ekler. Senin baş dönmesi geçti mi. Doktora gittin mi
Aynen canım ınsalah o gün gelsin de allahin izniyle başka bişey istemiyor insan. Bende bugüne kadar 5 kilo almışım tamKizlar bizim topikde hamile kalmak isteyen herkes kaldi hayırlısıyla dogumlarimizida yapalim bên suana kadar 8 kilo almışım sizdde kilolar nasil lütfen topik kurucumuzmeleklerim benim2 e sesleniyorum herkes digum yaptikdan sonra zayiflama topigi ac bize canim yoksa gitmez bu kilolar
Hade hayırlı olsun canim rabbim tamamina erdirsin isalhhhGittik az once canim keseyi gorduk cok şükür haftaya kalp atisi icin cagirdi
allah sana da gonlundekini nasip etsin islahhayy masallah listedeki herkes hamile ben haric, bu ay ara vermek istemistim gaza geldim birden. Kizlar Allah tamamina erdirsin gönlünüzdekini nasip etsin insallah
Dogumun yaklasti seninde hade bakalım saglikla al kucagina kilonda iyi ben simdisznn 8 kilo almışım13 kilo aldım
Yok canim bence normal rahimde yerini bulmus tutunmus sağlıklı allah tamamına erdirsin inşallahKızlar iyi geceler
5 haftalik olduk.bu sabah gobegimin sağ alt tarafında bi şişlik farkettim. Bariz belli esime gösterdim oda doğruladı. Henüz çok küçük belli olmasi için çok korkuyorum fıtık falan olur mu ki?
ne diyosun kiz en az alan sensin vala bravo sana ben 8 almışım bakalim saglikla dogumlarimizi yapsaydikdaAynen canım ınsalah o gün gelsin de allahin izniyle başka bişey istemiyor insan. Bende bugüne kadar 5 kilo almışım tam
Sagol canim hepimize insallahHade hayırlı olsun canim rabbim tamamina erdirsin isalhhh
allah sana da gonlundekini nasip etsin islahh
Dogumun yaklasti seninde hade bakalım saglikla al kucagina kilonda iyi ben simdisznn 8 kilo almışım
Yok canim bence normal rahimde yerini bulmus tutunmus sağlıklı allah tamamına erdirsin inşallah
ne diyosun kiz en az alan sensin vala bravo sana ben 8 almışım bakalim saglikla dogumlarimizi yapsaydikda
Cok gecmis olsun dr una göruşmen gerekli. Bitkisel biseyler kullanirken bile dikkat et.Güzel anneler ve anne adayları günaydın. Başım büyük dertte.Polen mevsimi başladı ve benim polene alerjim var. 7 haftalık hamileyim. Polen mevsimi başladığı zaman hemen hasta olurum boğazlarım şişer yatak döşek yatarım. Fakat hamile olduğum için şuan ilaç kullanamayacağım. Bana bir tavsiye verin ne yapacağım. Şişti boğazlarım gece ateşlendim
Çok sevindim canım geçmesine. İnşallah bi daha olmaz. Bebişin kalp atışını da hemen duyarsınız inşallah. Darısı bana olsunGeçti çok şükür o akşamdan sonra bir daha olmadı kuzum.. Allahıma şükür. Doktor randevumuz bu cuma. İlk kez kalbini dinleyeceğiz inşallah çok heyecanlıyım zaman geçmiyor :)
Ahh amiiin canım amiiin ikimiz içinde amin inşallah :)Çok sevindim canım geçmesine. İnşallah bi daha olmaz. Bebişin kalp atışını da hemen duyarsınız inşallah. Darısı bana olsun