" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Canım ben 5+2 de gittim sadece kese göründü. Kalp atışı ve bebek için 2 hafta sonra çağırdı. Bu cuma gideceğim inşallah görürüz..

Cnm çok geçmiş olsun geçen haftalarda banada öyle olmuştu ,sanki bişi bütün iç organlarıma bastırıyor sıkıştırıyor ve nefes alamıyordum. Hemen ayaklarımın altına sıcak su torbası koydu eşim üstümü örttü 15-20 dk sonra iyiydim..
aklında olsun ayakların altına hemen sıcak su torbası

Cnm inşallah magnezyumun faydasını görürsün yaklaşık 4-5 gün sonra etkisini göstermeye başlıyor zaten, çok geçmiş olsun.

13 kilo aldım

meleklerim benim2 bakıyor canım. Girdiği zaman ekler. Senin baş dönmesi geçti mi. Doktora gittin mi
Geçti çok şükür o akşamdan sonra bir daha olmadı kuzum.. Allahıma şükür. Doktor randevumuz bu cuma. İlk kez kalbini dinleyeceğiz inşallah çok heyecanlıyım zaman geçmiyor :)

Aynen canım ınsalah o gün gelsin de allahin izniyle başka bişey istemiyor insan. Bende bugüne kadar 5 kilo almışım tam

Gittik az once canim keseyi gorduk cok şükür haftaya kalp atisi icin cagirdi
Hade hayırlı olsun canim rabbim tamamina erdirsin isalhhh
ayy masallah listedeki herkes hamile ben haric, bu ay ara vermek istemistim gaza geldim birden. Kizlar Allah tamamina erdirsin gönlünüzdekini nasip etsin insallah
allah sana da gonlundekini nasip etsin islahh

Dogumun yaklasti seninde hade bakalım saglikla al kucagina kilonda iyi ben simdisznn 8 kilo almışım
Yok canim bence normal rahimde yerini bulmus tutunmus sağlıklı allah tamamına erdirsin inşallah
Aynen canım ınsalah o gün gelsin de allahin izniyle başka bişey istemiyor insan. Bende bugüne kadar 5 kilo almışım tam
ne diyosun kiz en az alan sensin vala bravo sana ben 8 almışım bakalim saglikla dogumlarimizi yapsaydikda

Sagol canim hepimize insallah

Güzel anneler ve anne adayları günaydın. Başım büyük dertte. Polen mevsimi başladı ve benim polene alerjim var. 7 haftalık hamileyim. Polen mevsimi başladığı zaman hemen hasta olurum boğazlarım şişer yatak döşek yatarım. Fakat hamile olduğum için şuan ilaç kullanamayacağım. Bana bir tavsiye verin ne yapacağım. Şişti boğazlarım gece ateşlendim

Cok gecmis olsun dr una göruşmen gerekli. Bitkisel biseyler kullanirken bile dikkat et.

Geçti çok şükür o akşamdan sonra bir daha olmadı kuzum.. Allahıma şükür. Doktor randevumuz bu cuma. İlk kez kalbini dinleyeceğiz inşallah çok heyecanlıyım zaman geçmiyor :)
Çok sevindim canım geçmesine. İnşallah bi daha olmaz. Bebişin kalp atışını da hemen duyarsınız inşallah. Darısı bana olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…