" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Günaydın canım aminnn inşallah canım Rabbim hepsinin gönlüne göre versin inşallah :dua:
Sen ne zaman kan vermeye gidicen testin kaldıysa yapsana değerler artıyormu diye bakalım cnm sağlıklı bi haöilelik gecirirsin inşallah:nazar::nazar::nazar:

Daha onun icin randevu vermedi ònce 2gun arayla hcg ver dedi bi bakalım saglikli gebelikmi dedi pazartesi vermistim bu sabah yine gidip verdim cuma günü sonucları götürücem ona göre kalp atımı icin cagırır canım insallah 2katına cıkmıstırda sorun yoktur
yoktur cnm allahın izni ile hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin rabbim

Sen ne zaman kan vermeye gidicen testin kaldıysa yapsana değerler artıyormu diye bakalım cnm sağlıklı bi haöilelik gecirirsin inşallah:nazar::nazar::nazar:
Daha iki hafta sonra canım ayın 29 zunda bir hamilelik testim daha var onu da o zaman sabah idrariyla yaparım canım iyi akıl ettin ben gidene kadar hoho burdaki doktorlar ömür yiyenlerden valla

Ya cnm ben süper annelere katıldım ama beni Kabul etmediler galiba benim Facem yok eşiminki beraber kullanıyoruZ onunla mı alakalı acaba
Sende buna katılırdım artık canım bundan iyisi şam da kayısı valla artık bizim de süper anneler topigi var giderek daha da kalabalıklasir canim:KK49:

Canimmm hayırlı uğurlu olsun topigin .....Inşallah senin de güzel haberlerini okuruz....@besirsu bulut29 bulut29 ve adını hatırlamadığım kızlar hayırlı olsun.
the craysy the craysy canim senin hep erkek hissettim.Inşallah olur canm.
Saol cnm hep beraber yılmadan yıkılmadan hep beraber güzel günler gecirerek 2017 annesi olucaz inşallah:21::KK68::KK68:

Hahh oldu sanırımm kızlarr adetimden sekiz gün geçti ve testim böyle

Eklentiler

• _20161116_132920.JPG
    _20161116_132920.JPG
    17,2 KB · Görüntüleme: 58
X