- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
- Konu Sahibi meleklerim benim2
Günaydın canım hoş geldin bu arada çok sevindim katılmana... Topik hepimize hayırlı gelsin inşallahGünaydın kızlar yeni topik hayırlı olsun. Uğur getirsin insaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım hoş geldin bu arada çok sevindim katılmana... Topik hepimize hayırlı gelsin inşallahGünaydın kızlar yeni topik hayırlı olsun. Uğur getirsin insaallah
Hoşgeldin . seni tekrar aramızda görmek çok güzelGünaydın kızlar yeni topik hayırlı olsun. Uğur getirsin insaallah
Günaydın canım naber nasılsınGünaydın kızlar yeni topik hayırlı olsun. Uğur getirsin insaallah
Arada karın ve bel ağrısı oluyor. yarın ya da en gec cuma olurum herhalde. ben dün yine test yaptım negatif çıktı. valla sevindim. Çünkü ben zamanlama hatası yaptım. Bu ay daha iyi olur inşallahGünaydın canım inşallah hayırlı olur senin belirtiler ne alemde yarın adet olman lazım inşallah gönlümce olsun herşey canım benim
Hayırlı sabahlar canım sen kan vermeye ne zaman gidiceksinKızlar hepinize hayırlı sabahlar canlar
İnşallah bir dahakine hamis kalırsın canım. Sende de besirsu gibi geç çatlıyor degilmi canım?Arada karın ve bel ağrısı oluyor. yarın ya da en gec cuma olurum herhalde. ben dün yine test yaptım negatif çıktı. valla sevindim. Çünkü ben zamanlama hatası yaptım. Bu ay daha iyi olur inşallah
İki hafta sonra gidicem hem kontrol hem kan vericem ikisi bir arada ayın 29 unda burda öyle me yapalım beklicez artık ama o zaman 6 inci haftada olmuş oluyorum kalp atışlarını acaba görünür mü yoksa ondan sonra ki randevu 4 hafta sonra olucak burda çok tuhaf inşallah o gün kalp atışlarını duyarız allahin izniyle inşallah sen de kalp atışları için daha erkendi degilmiHayırlı sabahlar canım sen kan vermeye ne zaman gidiceksin
Canım görünebilirde gòrünmeyebilirde insallah kalp atıslarınıda gitmisken duyarsında beklemezsin okadar cok kötü gercekten oralarİki hafta sonra gidicem hem kontrol hem kan vericem ikisi bir arada ayın 29 unda burda öyle me yapalım beklicez artık ama o zaman 6 inci haftada olmuş oluyorum kalp atışlarını acaba görünür mü yoksa ondan sonra ki randevu 4 hafta sonra olucak burda çok tuhaf inşallah o gün kalp atışlarını duyarız allahin izniyle inşallah sen de kalp atışları için daha erkendi degilmi
Aynen canım 4 hafta da bir veriyorlar artık bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım senin randevun ne zamandı kalp atışları içinCanım görünebilirde gòrünmeyebilirde insallah kalp atıslarınıda gitmisken duyarsında beklemezsin okadar cok kötü gercekten oralar
Daha onun icin randevu vermedi ònce 2gun arayla hcg ver dedi bi bakalım saglikli gebelikmi dedi pazartesi vermistim bu sabah yine gidip verdim cuma günü sonucları götürücem ona göre kalp atımı icin cagırır canım insallah 2katına cıkmıstırda sorun yokturAynen canım 4 hafta da bir veriyorlar artık bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım senin randevun ne zamandı kalp atışları için
İnşallah canım bizim burda öyle yapmıyorlar valla artık gittiğimde alicaklar kan inşallah herşey güzel geçer canım yaDaha onun icin randevu vermedi ònce 2gun arayla hcg ver dedi bi bakalım saglikli gebelikmi dedi pazartesi vermistim bu sabah yine gidip verdim cuma günü sonucları götürücem ona göre kalp atımı icin cagırır canım insallah 2katına cıkmıstırda sorun yoktur
Acele etmiyorum şimdiden taktikleri bi köşede biriktireyim istiyorumdüşündüğün zaman taktik veririz cnm kız için acele etme
İnşallah gonlunuzce olsun,ben adetinin ilk günü olan ilişkide hamile kaldim ayaklarimi kaldirdim 15 dk öyle bekledim hep düz şekilde yattim ne sağa ne sola yatmadim.tabi ben bir ay öncesinde soğan kuru içtim 15 gün ertesi ay hamile kaldim onun etkisi var mi ydi bilemiyorum.bekarken miyomlar vardi mm lik o yüzden soğan kuru denedim.size benden tiyoBende kızı tattım umarım oglanıda tadarım
Evet çok geç çatlıyor maalesef. öyle olunca da tabi zor oluyorİnşallah bir dahakine hamis kalırsın canım. Sende de besirsu gibi geç çatlıyor degilmi canım?
Aynen allah bilir,hayirlisi ile saglikla alin hatta benim geç dollenmeydiAnladım cnm seninkide enteresanmış deseler ne alaka derim reglin ilk günü hamile kalmaya.. işte Allah ol deyince oluyor.. Bakalım benimde birkaç haftaya kızmı erkekmi gösterir herhalde sağlıklı olsunda önemlisi o.
Aynen cnm bende sevdim uğurlu olur inşallabol hamişliCok iyi olmuş başlık süper
İnsallah canım insallahİnşallah canım bizim burda öyle yapmıyorlar valla artık gittiğimde alicaklar kan inşallah herşey güzel geçer canım ya
Saol cnm deneme yaptınmı senmeleklerim benim2 Kız Günaydın
Hayırlı olsun yeni topik
Allah hayırlı ve sağlıklı erkek evladına vesile etsin
Kızlar hepinize Günaydın
Allah Hayırlı ve sağlıklı erkek evladı versin bizlere