- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
inşallah getirsin kız artık olsun yaaMeleklerim yeni topik uğur getirsin. Hayırlısıolsun bakalım
cnm onlar bayağıdır girmiyorlar etiket yaptık isimlerini bakalım gelirler inşallah sen nasılsındiger kizlar nerelerdeler uyuysngüzel sevecenim bebegimmm kardelenx.umarim herkes iyidir.
sen nasilsin canim.
Ben test ile takip ettim öyle hamile kaldim gerçi bu sefer misafir olduğu için düzgün takip edemedim ama az veya çok nasıl olucak zaman gösterir inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canımha yok ben onlari yapmadim ilkbebegime biraz gec hamile kaldm doktor adi altinda cahillerin bos tedavisi yuzunden kist olmadig halde bekarligimdan beri dogum kontrol verdiler evlenince ozele gittim iltihap vardi orda ogrendimki iltihapdan olmuyomus kistte yok dedi simdid bisey yapmadim korunmasizdik oyle kaldim sen nasil kaldin canim
sanırım hamilesin testin koyulaşması lazım aslında madem adetin 8 gün gecmiş yarın hemen kan ver değerlerine bakılsın cizgi varsa hamilelik var cnmKızlar beni de eklediğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar benim adetimi dört gğn geçince test taptım çok çok silik hatta yoktur dediğim şekilde t çizgisi çıktı sonra üzerinden bi dört gün daha geçti yani adetimin sekizinci günü test yaptım t çizgisi daha belirgin ama yinede silik.arkadaşlar bu ne demek hamilemiyim değilmiyim hamileysem bile niye koyulaşması bu kadar geç ilerliyor
Evet çizgi var ama aynı koyulukta değil hala silik sanırım geç döllenme oldu.kızımda böle erkenden gittim doktora kalp atışını duyana kadar doktor türlü senaryolar yazdı o yüzden bunda hemen gitmek istemiyordum ama ilk çizgi silik çıktı dört gün sonra tekrar yapımca artık net çıkmalı değilmiydi?yada bu durum normal mi kızlar bilmiyorumsanırım hamilesin testin koyulaşması lazım aslında madem adetin 8 gün gecmiş yarın hemen kan ver değerlerine bakılsın cizgi varsa hamilelik var cnm
foto atsana cnm bende telefondan yükleyemiyorum bilgisayara yükleyip bilgisayardan yüklüyorum resim atarsan daha iyi anlarız evet 4 gün gecince dahada belirgin olması lazımdı cnmEvet çizgi var ama aynı koyulukta değil hala silik sanırım geç döllenme oldu.kızımda böle erkenden gittim doktora kalp atışını duyana kadar doktor türlü senaryolar yazdı o yüzden bunda hemen gitmek istemiyordum ama ilk çizgi silik çıktı dört gün sonra tekrar yapımca artık net çıkmalı değilmiydi?yada bu durum normal mi kızlar bilmiyorum
Amin cnm günaydın yeni topigimiz herkese ugurlu gelsin inşallahGünaydın kızlar. yeni topikte ilk sabah hayırlı olsun inşallah
Aminnnnn inşallah canım benim bende özlediğimin farkındayım bende hemen hemen 4 sene olucak canım. Darısı isteyen herkese olsun inşallahAmiiin canım. Cennet kokusudur derler bebek kokusu. Allah'ın izniyle aylar sonra sen yine tadacaksın,darısı bana ve isteyen herkese
Evet canim hamilesin zaten çizgi tam kontrol çizgisi gibi çıkmıyor ki silik çıkıyor ve o dediğin ilk test çok silik sonra biraz belirgin olması hcg değerinden oluyor bazen hcg geç yükseldiği için idrarda da erken çıkmıyor çıksada silik oluyor o hcg den oluyor canım bende doktora git kan tahlili falan alırlar daha net cevap alırsın canım benmKızlar beni de eklediğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar benim adetimi dört gğn geçince test taptım çok çok silik hatta yoktur dediğim şekilde t çizgisi çıktı sonra üzerinden bi dört gün daha geçti yani adetimin sekizinci günü test yaptım t çizgisi daha belirgin ama yinede silik.arkadaşlar bu ne demek hamilemiyim değilmiyim hamileysem bile niye koyulaşması bu kadar geç ilerliyor
Günaydın canım inşallah hayırlı olur senin belirtiler ne alemde yarın adet olman lazım inşallah gönlünce olsun herşey canım benimGünaydın kızlar. yeni topikte ilk sabah hayırlı olsun inşallah
Günaydın canım aminnn inşallah canım Rabbim hepsinin gönlüne göre versin inşallahmeleklerim benim2 Kız Günaydın
Hayırlı olsun yeni topik
Allah hayırlı ve sağlıklı erkek evladına vesile etsin
Kızlar hepinize Günaydın
Allah Hayırlı ve sağlıklı erkek evladı versin bizlere
Aminmeleklerim benim2 Kız Günaydın
Hayırlı olsun yeni topik
Allah hayırlı ve sağlıklı erkek evladına vesile etsin
Kızlar hepinize Günaydın
Allah Hayırlı ve sağlıklı erkek evladı versin bizlere