" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Aynen canım bende bundan yanayım araları az olursa çok iyi oluyor zor oluyor başta ama sonra beraber büyüyorlar çünkü araya mesafe girdimi tam rahata kavusmusken herşey sil baştan başlıyor en iyisi beraber çileyi çekip beraber büyütüp bir anda kurtulmak benim kızım 8 aylıkken ben ogluma hamile kaldim

Maşallah canim valla benm kuzenin geçen sezeryan la doğum yaptı bebegi iki aylıkken yine hamile kaldı şimdi 4 aylık hamile bebek sevilmezmi ya
Ben bide benimkilerinin arasını az bulurdum MaşAllah. Tabi canım bebek kokusu çok güzel,bana resmen bağımlılık yaptı. Senin de bebişin hayırlı olsun sağlıkcakla gelsin.

Ben bide benimkilerinin arasını az bulurdum MaşAllah. Tabi canım bebek kokusu çok güzel,bana resmen bağımlılık yaptı. Senin de bebişin hayırlı olsun sağlıkcakla gelsin.
Sagol canım allah razı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bende en çok bebek konusunu seviyorum canım

evet aynen haklisiniz bende daha rahata kavusmamisken yeniden baslayim dedm :)) allah herkese nasip etsin insallahh

Estağfurullah canım yumurta takibi oluyor canım yani ovulasyon takibi yaparak mi hamile kaldın yoksa korunmasız öylece mi hamile kaldın
ha yok ben onlari yapmadim ilkbebegime biraz gec hamile kaldm doktor adi altinda cahillerin bos tedavisi yuzunden kist olmadig halde bekarligimdan beri dogum kontrol verdiler evlenince ozele gittim iltihap vardi orda ogrendimki iltihapdan olmuyomus kistte yok dedi simdid bisey yapmadim korunmasizdik oyle kaldim sen nasil kaldin canim

Sagol canım allah razı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bende en çok bebek konusunu seviyorum canım
Amiiin canım. Cennet kokusudur derler bebek kokusu. Allah'ın izniyle aylar sonra sen yine tadacaksın,darısı bana ve isteyen herkese

Bende tek kız çocuktum çok özenirdim kız kardeşi olanlara hep dua ettim iki yaş arayla iki kızım olsun arkadaş gibi büyüsünler diye şükürler olsun Allahım ikiz kız verdi
maşallah ne güzel rabbim sana bağışlasın hayırlı evlat olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…