- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
Bende anlamam canım ama netten baktım şimdi normal oluyor sendeevet sonuc cikti 1897 nasil sizce
Valla canim arada sırada oraya yazan yeniler olursa belki ama bunu açtık artık niye girelim kiNasil sizce degerler kizlar iyimi bide erkek bebek topigine girmiyonuz mu artik
Sagol canım inşallah hepimiz için hayırlı uğurlu olsunHayırlı uğurlu olsun yeni topik
Yok canım bence hiç alakası yoktur bazen hcg düşük oluyor bazen yüksek tamamen kadının bünyesine kanına bağlı canım birde o gebeliğe bağlı her zaman değişebiliyor cinsiyetle alakası yok benceKizlar bide degerler le kiz mu erkek' mi anlasilmiyo deme
Tam isalhhhhyok kız seviyorum orayı ama ismi hep beni rahatsız etmiştir cnm aynı kişiler yeni gelenlerde olur burdan devam ederiz inşallah hayırlı güzel haberlerle
Aynen hem o hemde açan kişi de yok sayfalar da baya çoğalıyor bilgisini alan ordan alır yeni gelenlere de biz yardımcı oluruz burda daha güzel benceyok kız seviyorum orayı ama ismi hep beni rahatsız etmiştir cnm aynı kişiler yeni gelenlerde olur burdan devam ederiz inşallah hayırlı güzel haberlerle
İnşallah canım Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah tüm isteyenlere nasip olsun inşallah canımMerhaba kizlar benide araniza alirmisiniz insallah bende 2017de anne olabilirim tup bebek tedavisi goruyoruz Allah buyuk birgun bizde oluruz insallahh
Gel cnm hoş geldin rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahMerhaba kizlar benide araniza alirmisiniz insallah bende 2017de anne olabilirim tup bebek tedavisi goruyoruz Allah buyuk birgun bizde oluruz insallahh
Kız niye cöksün kadınlar tutuyor siteyi ayakta googlede ne ararsan en başta kk cıkıyorBu kadar milyon tane kadının çenesine bu site nasıl çökmüyor anlamıyorum walla
Evet bencede aynenYok canım bence hiç alakası yoktur bazen hcg düşük oluyor bazen yüksek tamamen kadının bünyesine kanına bağlı canım birde o gebeliğe bağlı her zaman değişebiliyor cinsiyetle alakası yok bence
Ayyyyuu vallahııı Aynenn gogleye gırdıgım gıbı kk. Cıkıyo yaaa
Kız niye cöksün kadınlar tutuyor siteyi ayakta googlede ne ararsan en başta kk cıkıyor
Ysmn sende ben gibi tek çocuk musun? Bende çok duskunum çocuklara,hayat şartları el verse 4 tane dogururum.bir oğlum var 21 aylik ikinciyi seneye yaz bitimi düşünüyorum nasip bakalım ama bir kizim olursa dukkani kapatirim hayirlisiVaay süper anneler 2017 :) ben de ilk evlendiğimde süper annelerde çaktırmadan cirit atardım şimdi burayı görünce nostalji bastı:)kızım 2 yaşına girecek,oğlum ise 4 aylık olacak Allah'ın izniyle. Kardeşim yok ve daha da çok çocuk diye ölüp bitiyorumsezeryan olmasaydım 2017'de patlatırdım bir tane daha Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kızlar.
Ohh ohhh maşallah ne güzel valla peşpeşeVaay süper anneler 2017 :) ben de ilk evlendiğimde süper annelerde çaktırmadan cirit atardım şimdi burayı görünce nostalji bastı:)kızım 2 yaşına girecek,oğlum ise 4 aylık olacak Allah'ın izniyle. Kardeşim yok ve daha da çok çocuk diye ölüp bitiyorumsezeryan olmasaydım 2017'de patlatırdım bir tane daha Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kızlar.
Bu kadar milyon tane kadının çenesine bu site nasıl çökmüyor anlamıyorum walla
Bende tek kız çocuktum çok özenirdim kız kardeşi olanlara hep dua ettim iki yaş arayla iki kızım olsun arkadaş gibi büyüsünler diye şükürler olsun Allahım ikiz kız verdiVaay süper anneler 2017 :) ben de ilk evlendiğimde süper annelerde çaktırmadan cirit atardım şimdi burayı görünce nostalji bastı:)kızım 2 yaşına girecek,oğlum ise 4 aylık olacak Allah'ın izniyle. Kardeşim yok ve daha da çok çocuk diye ölüp bitiyorumsezeryan olmasaydım 2017'de patlatırdım bir tane daha Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kızlar.