-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
Tesekkur ederim canimOlsun . biz seni seviyoruz
İnşallah canım aminnnnallahın izniyle bizde 2017 de anne olucaz inşallah
Bişey olmaz canım ha 2016 ha 2017 fark yok fazla canım sen yine bize takılHayirli olsun da ben 2016 annesiyim...
amin inşallah besirsu kan sonucu alacaktı bişeymi oldu acaba yazmadı hiç merak ettimHepimize hayırlı uğurlu gelsin inşallah kızlar
olsun cnm bi süper annesin ama
kız nerdesin sonuçlar nasılWayyy wayyyy kizlarla bak Sen acmislarda yazismislarda hayirli olsun hepimize isalhhhhh
Canım seni merak ettik sonuçlar nasıl çıktı?Wayyy wayyyy kizlarla bak Sen acmislarda yazismislarda hayirli olsun hepimize isalhhhhh
kız nerdesin sonuçlar nasıl
evet sonuc cikti 1897 nasil sizceCanım seni merak ettik sonuçlar nasıl çıktı?
saol cnm hoş geldinHayırlı uğurlu olsun yeni topik
iyi cıkmış cnm allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına aldığın günleri göresinevet sonuc cikti 1897 nasil sizce
yok cnm sanmıyorum değerlerden anlaşılmıyodurKizlar bide degerler le kiz mu erkek' mi anlasilmiyo deme
Sagol canim ya darisi basina isalhhhhiyi cıkmış cnm allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına aldığın günleri göresin
yok kız seviyorum orayı ama ismi hep beni rahatsız etmiştir cnm aynı kişiler yeni gelenlerde olur burdan devam ederiz inşallah hayırlı güzel haberlerleNasil sizce degerler kizlar iyimi bide erkek bebek topigine girmiyonuz mu artik