" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Canım ilişkiden sonra ayaklarını havaya kaldır 15. 20 dk bekle öyle.ayak kaldırma yöntemini demedin mi hiç..ben öyle hamile kaldım.arkadasimdan duymuştum dalga gecmistim inanmazken denedim oldu valla o ay hamile kaldim
Yapıyorum cnm hatta 1 saate yakın en son denememde hemen kalktım lavaboya gittim ama tutmuştu kimyasaldı oda nasip artık

Cnm galiba bünyeyle alakalı ben iki kızımdada kilo aldım ama böyle hafiftim ağırlık yoktu yani bide hiç mide bulantısı falan cekmedim 1 kere bile kusma yaşamadım cok şükür annem bile derdi senin gibi hamilelik gecirsem her srne doğururdum :KK70:3 cü olursa ne olur bilemem tabi
Aynen cnm bende senin gibiyim kızım da bulanıyordu ama çıkarmıyordum şimdi ne bulantı oldu ne baş dönmesi buna erkek dediler ama maç 90 dkka :KK48:benim annemde kime çektin sen diyo teyzenler ben kafamı kaldıramıyor dum mide bulantısından ağırlıktan hiç bişy yiyemiyordum diyo ben bi gün bile iştahsızlık yaşamadım kardeşlerim abla inşallah biz sana çekeriz diyorlar :KK70::KK70:

Benimde sabah bos mideyle bulanti az oluyo ama canim henuz bisi istemiyo valla biseyde karartmadim henuz karin agrim az Var eskiden tatlida yiyom suan lik sivilce cikma ya basladi kolumda ve yuzumde o kadar canim valla
Canım bende kaç gündür baş ağrısı da oluyor Allahtan kendiliğinden gidiyor yine ama bugün yine var. En kötüsü de idrar enfeksiyonu oldum galiba yine sabahtan beri idrarım acayip yanıyor :KK43: Kızlar ben günde bir veya iki defa idrar plastik bardaklarinda idrarın rengine bakarım ama bugün baya koyuluk var the craysy the craysy meleklerim benim2 meleklerim benim2 hatta çok koyu böyle Kırmızıya bile kaçmış durumda ama sabahtan beri aşırı yanma var bende böyle giderse doktora bile gitmem gerekir enfeksiyon oldum sanırım çünkü bizde havalar -6 zaten ayaklarım da çok üşüyor hemen kaptım yine sanırım kafama takıldı ama ya :KK43:

Canım bende kaç gündür baş ağrısı da oluyor Allahtan kendiliğinden gidiyor yine ama bugün yine var. En kötüsü de idrar enfeksiyonu oldum galiba yine sabahtan beri idrarım acayip yanıyor :KK43: Kızlar ben günde bir veya iki defa idrar plastik bardaklarinda idrarın rengine bakarım ama bugün baya koyuluk var the craysy the craysy meleklerim benim2 meleklerim benim2 hatta çok koyu böyle Kırmızıya bile kaçmış durumda ama sabahtan beri aşırı yanma var bende böyle giderse doktora bile gitmem gerekir enfeksiyon oldum sanırım çünkü bizde havalar -6 zaten ayaklarım da çok üşüyor hemen kaptım yine sanırım kafama takıldı ama ya :KK43:
Kiz valla benimde senin gibi oluyo eskiden gunduz de koyuydu simdi gunduz leri acik ama ilk idrar hep koyu sikma canini y'a

Allah gonlumuzdekini. Nasip etsin bize canim idaririn da yanma varsa git dr valla bekleme fazla sik sik su ic
Zaten böyle devam ederse gidicem birde az su içer içmez bu idrar yanması bende hemen başlıyor kroniklesmis ya ayaklar soğuk oldumu az su içtimmi bir yere oturdum mu hemen idrara vuruyor nasıl olucak bilemiyorum inanki

X