- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #3.081
Kız alemsin valla biz ilk evlendigimizde korunmayı bıraktıktan 5 gün sonra eşim test yap acaba hamile olamazmisin dediği aklıma geldi
Aynen kız hiç deme ya valla şimdi koca oralı oldumu ben uyuyormuş gibi yapıyorum hele hamile kaldığım dan beri bulantı yi bahane ediyorum istersem tmm diyorum başkada bir şeyleri bahane ediyorum valla
Kiz bende evlendim iki kez adet oldum sonra hamile kaldim valla cok atesliydik o zman lar simdi yaslandik valla tik yok
Aminnnnn canım aminnn inşallah öyle olucak allahin izniyle inşallah. Valla pek bir belirtim yok tek göğüslerim ağrıyor ara sıra birde bulantı hissi var hafif. Sabah sabah kahvaltı yapmadan Antep fıstıklı parmak lokumdan canım çekti kız inan zaten türk bakkalına gidecektim de işte oda vesile oldu sabah sabah aç karnına Antep fıstıklı lokma yedik ne iş se daha demin kahvaltı yaptık çocuklarımla başkada bişey yok bende sen de ne belirtiler var canımKizHayatimsiniz121385 senin suanki belirtilerin neler canim kiz biz ayni doguracaz bebislerimizi isalallahhh saglikla allah herkese nasip etsin bizede digerlerinide rabbim saglikli. Bi oglan nasip Eder rabbim ol derse olur isalhh bize ol desin olsun
Ama öyle şimdi bakalım daha neler öğrencezzKız alemsin valla biz ilk evlendigimizde korunmayı bıraktıktan 5 gün sonra eşim test yap acaba hamile olamazmisin dediği aklıma geldi
İnşallah olsun bu ayyyİnşallah canım çok sağol allah razı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Dualarım seninle canım inşallah bu ay güzel haberini alırız senden allahin izniyle inşallah
Canım ilişkiden sonra ayaklarını havaya kaldır 15. 20 dk bekle öyle.ayak kaldırma yöntemini demedin mi hiç..ben öyle hamile kaldım.arkadasimdan duymuştum dalga gecmistim inanmazken denedim oldu valla o ay hamile kaldimİnşallah olsun bu ayyy
Ayyy bende evlendim her ilişkide psikolojim değişiyordu ya hamileysem diye :))) 2.5 yıl sonrası hamile kaldım oyle diye diye hahahaha:))))) keşke ilk geceden hamilr kalsaymisim şimdi ikincimde olmuş olurdu..hayırlısı nasip boyleymis çok sukurAma öyle şimdi bakalım daha neler öğrencezz
Benimde sabah bos mideyle bulanti az oluyo ama canim henuz bisi istemiyo valla biseyde karartmadim henuz karin agrim az Var eskiden tatlida yiyom suan lik sivilce cikma ya basladi kolumda ve yuzumde o kadar canim vallaAminnnnn canım aminnn inşallah öyle olucak allahin izniyle inşallah. Valla pek bir belirtim yok tek göğüslerim ağrıyor ara sıra birde bulantı hissi var hafif. Sabah sabah kahvaltı yapmadan Antep fıstıklı parmak lokumdan canım çekti kız inan zaten türk bakkalına gidecektim de işte oda vesile oldu sabah sabah aç karnına Antep fıstıklı lokma yedik ne iş se daha demin kahvaltı yaptık çocuklarımla başkada bişey yok bende sen de ne belirtiler var canım
Aminnn allah size kiz bize erkek versin bizde kilit vursakKızlar ben ogluma hamileyken uç aya kadar hep yorgun hissettim hep yatmak istiyordum mide bulantim yoktu bide kilo artisim coktu.tatliya dustum..tabi hamilelik şekeri çıktı kilo artışından dolayı neyseki diyetisyene giderek diyetle kilo alımını durdurdu 14 kg almıştım.her bünye bir olmaz illaki ama erkek çocuklarda hamilelik daha iyi geçer derler..ayyy inş ikincim kız olsun da kusayim,yuzume bi cikinlik gelsin..kizim olursa dükkana kilit vuracak allahimmmm sen duy sesimizi gönlümüze gore ver yarabbim (aminnnnn)
Yemin ediyom bende oyleyim kocam yaklastimi bahane biliyom hemen vala hic istemiyom. Bén y'a bu ne kocama kalsa hic cikmam yatakdan valaAynen kız hiç deme ya valla şimdi koca oralı oldumu ben uyuyormuş gibi yapıyorum hele hamile kaldığım dan beri bulantı yi bahane ediyorum istersem tmm diyorum başkada bir şeyleri bahane ediyorum valla
Bende oyle kaldım canım oglumdada bundada iliskiden sonra bacaklarimi baza basligina dayayip yarim saat bekledim hep sonrada soluma donup yattimCanım ilişkiden sonra ayaklarını havaya kaldır 15. 20 dk bekle öyle.ayak kaldırma yöntemini demedin mi hiç..ben öyle hamile kaldım.arkadasimdan duymuştum dalga gecmistim inanmazken denedim oldu valla o ay hamile kaldim
yok cnm bişey bildiğim burda okuya okuya başıma gelen şeylerden araştırarak hep birazda merak var sanırım gecen seneye kadar her ilişkiden hamile kalınır sananlardanım cnm
Kiz bende sivilcelenmistim bunda ilk haftalarda. Sivilcede erkeklik hormonundan oluyormuş insallah Senin de erkektir cnmBenimde sabah bos mideyle bulanti az oluyo ama canim henuz bisi istemiyo valla biseyde karartmadim henuz karin agrim az Var eskiden tatlida yiyom suan lik sivilce cikma ya basladi kolumda ve yuzumde o kadar canim valla
Kız alemsin valla biz ilk evlendigimizde korunmayı bıraktıktan 5 gün sonra eşim test yap acaba hamile olamazmisin dediği aklıma geldi
Bende tam tersi oldu kizimda sivilce olmuştu bunda pürüzsüz oldu cildimKiz bende sivilcelenmistim bunda ilk haftalarda. Sivilcede erkeklik hormonundan oluyormuş insallah Senin de erkektir cnm
Cnm galiba bünyeyle alakalı ben iki kızımdada kilo aldım ama böyle hafiftim ağırlık yoktu yani bide hiç mide bulantısı falan cekmedim 1 kere bile kusma yaşamadım cok şükür annem bile derdi senin gibi hamilelik gecirsem her srne doğururdumKızlar ben ogluma hamileyken uç aya kadar hep yorgun hissettim hep yatmak istiyordum mide bulantim yoktu bide kilo artisim coktu.tatliya dustum..tabi hamilelik şekeri çıktı kilo artışından dolayı neyseki diyetisyene giderek diyetle kilo alımını durdurdu 14 kg almıştım.her bünye bir olmaz illaki ama erkek çocuklarda hamilelik daha iyi geçer derler..ayyy inş ikincim kız olsun da kusayim,yuzume bi cikinlik gelsin..kizim olursa dükkana kilit vuracak allahimmmm sen duy sesimizi gönlümüze gore ver yarabbim (aminnnnn)