- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #3.061
yok cnm bişey bildiğim burda okuya okuya başıma gelen şeylerden araştırarak hep birazda merak var sanırım gecen seneye kadar her ilişkiden hamile kalınır sananlardanım cnmSeninde maşallahin var cnm
senindeÖyledir belki canım ne yapalım bekleyip görücez allahım izniyle inşallah. Senin kaçıncı günün sen ne hakan başlıyorsun allahin izniyle inşallah
yüksekmiş bayağı sizde demek şehir şehir fark ediyorYok Cnm bende ankaradayim batıkent te.bizim burd a yakın özel hastane 100-120 arasi..
Ben kızımda ölmüştüm kaşıntı su gibi bir ara suyum geldi sanmıştım 2 3 defa ilaç vermişlerdiKız aynı benim gibisin valla ben iki çocuğum da da hamile kalırız kalmaz enfeksiyon oldum kızımda geçmedi mecbur ilaç vermişlerdi bunda da ara sıra böyle yanma gibi oluyor zaten yanma oldumu fa koyulaşiyor başka da açık. Bende de malesef o enfeksiyon sorunu var canım
Bende alıyım canım sagolCanım biraz tuzlu olandan aldım ben böyle siyah noktalar da var üstünde normal karışık çerez içinde de oluyor ya onlardan ama sadece leblebi al gerçekten çok iyi geliyor bu bizim @the craysy varya herşeyi biliyor sabah sabah nasıl dua ettim vallahi Rabbim gönlüne göre versin bacım inşallah
Ay valla ya suan benimde cok kotu sanki yumruk yemisim kan toplanmis geciyor dimi sonra zaten sivilce doldu suratim kendimden sogudum yabulut29 cnm bende kusunca yüzümde kan toplanıyor gıbı oluyor zorlanmaktan sanırsam. bı kere kustum sonra velı toplatısına gıtmıstım mıllet nasıl bakıyor bana utandım :)
Sade soda bir suru aldık eve oglumda hergun 1sise icmemi onermisti doktorum aldim ama 2kere anca icebildim agzimin ici zehir gibi onu icemiyorum nefret ettim resmen normalde cok severimkızlar bulantı ıcın bana da doktorum onermıstı sade soda ve gazı alınmış kola ıcmek benı rahatlatıyordu gerçekten. bırde durmadan meyve yıyordum azar azar o da mıdemı rahatlatıyordu. ama zor bır durum 12. haftaya kadar dayanın canlar ben hıc geçmeyecek sanırdım :)
az kaldı dayanın kızlar allah yardımcınız olsun ay bizde kalsakta bulansa yaAy valla ya suan benimde cok kotu sanki yumruk yemisim kan toplanmis geciyor dimi sonra zaten sivilce doldu suratim kendimden sogudum ya
Sagolun kızlar allahım kucagımıza almayı nasip etsin insalllah diger arkadaşlarımızda hemen hamile kalırlar herkesin cinsiyetini cok merak ediyorumEvet cnm belirtilerde onu gösteriyor bide bende degisik bi his var ya kız gb hissediyorum inşallah rabbim nasip etsin
Bende kızımda soda içemezdim normalde de fazla sevmem ama bu bebekte günde 3 tane içtiğim olmuştur valla hepsi aynı olmuyorSade soda bir suru aldık eve oglumda hergun 1sise icmemi onermisti doktorum aldim ama 2kere anca icebildim agzimin ici zehir gibi onu icemiyorum nefret ettim resmen normalde cok severim
Insallah insallah hepimiz bulantı konussak yeterki bebeklerimiz saglikli olsun cekicez yapicak bisey yokaz kaldı dayanın kızlar allah yardımcınız olsun ay bizde kalsakta bulansa ya
Dogru canım valla oyle yani ben ogluma hamileyken hic hamile gibi degilmisim bulantisi olanlari anladim cok rahattim 7.ayim bitene kadar calistm hoplaya ziplaya ise giderdimBende kızımda soda içemezdim normalde de fazla sevmem ama bu bebekte günde 3 tane içtiğim olmuştur valla hepsi aynı olmuyor
bır kac güne gecıyor ama arada kusarsan tekrar olabılır kızlarda cok kusardım hep suratım oyleydı valla allah yardım etsın cnmAy valla ya suan benimde cok kotu sanki yumruk yemisim kan toplanmis geciyor dimi sonra zaten sivilce doldu suratim kendimden sogudum ya
evet ya bulantı sonra doğumları konuşuruz sonra bebıslerın gazlarını daha cok konumuz var konuşacak :) allah ım gostersın o gunlerı amıınaz kaldı dayanın kızlar allah yardımcınız olsun ay bizde kalsakta bulansa ya
İnşallah canım çok sağol allah razı olsun gülümCansın yabende sana dua ediyorum hayırlı sağlıklı bir erkek evlat versin rabbim sana
Ayy isalhh allah hepimize de yasatsin o duyguyu canim isalhhh seninde bu ay olur canim allahin izniyle isalhhsenindebesirsu nunda erkek cnm ben öyle diyorum içimdende öyle geciyor bakalım zaman ne gösterecek 4 cü günüm cnm pazartesiye randevu alıp gidicem doktora yuma baktırıcam varmı yokmu boyu ne diye
Y'a bende vallahi hayirlisiyla isallahhSagolun kızlar allahım kucagımıza almayı nasip etsin insalllah diger arkadaşlarımızda hemen hamile kalırlar herkesin cinsiyetini cok merak ediyorum
Kız alemsin valla biz ilk evlendigimizde korunmayı bıraktıktan 5 gün sonra eşim test yap acaba hamile olamazmisin dediği aklıma geldiyok cnm bişey bildiğim burda okuya okuya başıma gelen şeylerden araştırarak hep birazda merak var sanırım gecen seneye kadar her ilişkiden hamile kalınır sananlardanım cnm
İnşallah canım çok sağol allah razı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Dualarım seninle canım inşallah bu ay güzel haberini alırız senden allahin izniyle inşallahsenindebesirsu nunda erkek cnm ben öyle diyorum içimdende öyle geciyor bakalım zaman ne gösterecek 4 cü günüm cnm pazartesiye randevu alıp gidicem doktora yuma baktırıcam varmı yokmu boyu ne diye
Allahtan bunda öyle olmamışsın canım herşeyin hayırlısı artık rabbım hakkımızda hayırlısını versin inşallahBen kızımda ölmüştüm kaşıntı su gibi bir ara suyum geldi sanmıştım 2 3 defa ilaç vermişlerdi