" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Öyledir belki canım ne yapalım bekleyip görücez allahım izniyle inşallah. Senin kaçıncı günün sen ne hakan başlıyorsun allahin izniyle inşallah
seninde besirsu nunda erkek cnm ben öyle diyorum içimdende öyle geciyor bakalım zaman ne gösterecek 4 cü günüm cnm pazartesiye randevu alıp gidicem doktora yuma baktırıcam varmı yokmu boyu ne diye

Ben kızımda ölmüştüm kaşıntı su gibi bir ara suyum geldi sanmıştım 2 3 defa ilaç vermişlerdi

Bende alıyım canım sagol

bulut29 cnm bende kusunca yüzümde kan toplanıyor gıbı oluyor zorlanmaktan sanırsam. bı kere kustum sonra velı toplatısına gıtmıstım mıllet nasıl bakıyor bana utandım :)
Ay valla ya suan benimde cok kotu sanki yumruk yemisim kan toplanmis geciyor dimi sonra zaten sivilce doldu suratim kendimden sogudum ya

Sade soda bir suru aldık eve oglumda hergun 1sise icmemi onermisti doktorum aldim ama 2kere anca icebildim agzimin ici zehir gibi onu icemiyorum nefret ettim resmen normalde cok severim

Ay valla ya suan benimde cok kotu sanki yumruk yemisim kan toplanmis geciyor dimi sonra zaten sivilce doldu suratim kendimden sogudum ya
az kaldı dayanın kızlar allah yardımcınız olsun ay bizde kalsakta bulansa ya

Evet cnm belirtilerde onu gösteriyor bide bende degisik bi his var ya kız gb hissediyorum inşallah rabbim nasip etsin
Sagolun kızlar allahım kucagımıza almayı nasip etsin insalllah diger arkadaşlarımızda hemen hamile kalırlar herkesin cinsiyetini cok merak ediyorum

Sade soda bir suru aldık eve oglumda hergun 1sise icmemi onermisti doktorum aldim ama 2kere anca icebildim agzimin ici zehir gibi onu icemiyorum nefret ettim resmen normalde cok severim
Bende kızımda soda içemezdim normalde de fazla sevmem ama bu bebekte günde 3 tane içtiğim olmuştur valla hepsi aynı olmuyor

Bende kızımda soda içemezdim normalde de fazla sevmem ama bu bebekte günde 3 tane içtiğim olmuştur valla hepsi aynı olmuyor
Dogru canım valla oyle yani ben ogluma hamileyken hic hamile gibi degilmisim bulantisi olanlari anladim cok rahattim 7.ayim bitene kadar calistm hoplaya ziplaya ise giderdim

bır kac güne gecıyor ama arada kusarsan tekrar olabılır kızlarda cok kusardım hep suratım oyleydı valla allah yardım etsın cnm

seninde besirsu nunda erkek cnm ben öyle diyorum içimdende öyle geciyor bakalım zaman ne gösterecek 4 cü günüm cnm pazartesiye randevu alıp gidicem doktora yuma baktırıcam varmı yokmu boyu ne diye
Ayy isalhh allah hepimize de yasatsin o duyguyu canim isalhhh seninde bu ay olur canim allahin izniyle isalhh

yok cnm bişey bildiğim burda okuya okuya başıma gelen şeylerden araştırarak hep birazda merak var sanırım gecen seneye kadar her ilişkiden hamile kalınır sananlardanım cnm
Kız alemsin valla biz ilk evlendigimizde korunmayı bıraktıktan 5 gün sonra eşim test yap acaba hamile olamazmisin dediği aklıma geldi

İnşallah canım çok sağol allah razı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Dualarım seninle canım inşallah bu ay güzel haberini alırız senden allahin izniyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…