" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
hıslerım oyle soyluyor dıyelım

Kızlar hepinize hayırlı günler
Kızlar benim bazen sabah idrari koyu oluyor buna ne dersiniz? Acaba hep açık mı olması gerekiyor
cnm kırmızılaşmadığı sürece sorun yok cnm bence parlak olması yeterli illaki aldığın sıvı miktarıyla acılıp koyulaşabilir diye düşünüyorum canm

Yok cnm benim 8 haftalıkken acıktı bu aralar koyu gibi ama ben ne nzmn hamile kalsam enfeksiyon başlıyo o yüzden hep değişiyor
Kız aynı benim gibisin valla ben iki çocuğum da da hamile kalırız kalmaz enfeksiyon oldum kızımda geçmedi mecbur ilaç vermişlerdi bunda da ara sıra böyle yanma gibi oluyor zaten yanma oldumu fa koyulaşiyor başka da açık. Bende de malesef o enfeksiyon sorunu var canım

benım bazı haftalar bulantım cok oluyordu o günlerde ıdrarım koyulaşıyordu bısey yıyıp ıcemedıgımden demekkı senın de bulantın fazlaysa ondan koyu olabılır cnm
Olabilir ama bulanti cok yok sadece bu sabah kustum ama her sabah koyu nasip valla artik
Al cano valla sabahtan beri birer ikişer atıyorum ağzıma hiç bulantım bile olmadı. Gerçi bende fazla yok sadece bulantı hissi var şimdilik ama inan iyi geliyor
ogg alim valla bende

Aynen canım bence de 12 inci haftadan sonra geçiyor geçmese bile başlardaki gibi olmuyor Rabbim hamilelere kuvvet güç versin inşallah. İnşallah hamile olacak olanların başına onlarda kusar da bizde o zaman rahatlamış oluruz bizde geçmiş olucak çünkü kızlar bakın size diyorum kusmanın darısı başınıza inşallah

Son düzenleme:

Offf durum musait de ..eşim bile diyor şimdi özele gidp verirsin 150 yi muayene olmadan çıkar gelirsin diyor,biliyor oda korktuğumu

valla maşallahı var arkadaşımızın
Kız gizli hazine valla Haaa bazen şaşırıyorum o kadar şeyi bilip sonradan söylediğinde allah gönlüne göre versin inşallah sağlıcakla kucağına alsın bebişinin inşallah valla the craysy bacım bugün benim duamı aldın canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Canım benim sagol Allah razi olsun inşallah seninde gönlüne göre olsun herşey.

Offf durum musait de ..eşim bile diyor şimdi özele gidp verirsin 150 yi muayene olmadan çıkar gelirsin diyor,biliyor oda korktuğumu
özel derken özel muayenehane değil cnm özel hastane ben izmirdeyim burda 30 ve 50 tl arası fiyatlar

cnm kırmızılaşmadığı sürece sorun yok cnm bence parlak olması yeterli illaki aldığın sıvı miktarıyla acılıp koyulaşabilir diye düşünüyorum canm
Öyledir belki canım ne yapalım bekleyip görücez allahım izniyle inşallah. Senin kaçıncı günün sen ne hakan başlıyorsun allahin izniyle inşallah

Kızlar hepinize hayırlı günler
Kızlar benim bazen sabah idrari koyu oluyor buna ne dersiniz? Acaba hep açık mı olması gerekiyor
Cnm benimde bazen koyu gb olurdu bütün gece uyuyoruz hic sivi alimi olmuyorki illa koyulasma olur ama parlak ve net olurdu sonra renkte acik olurdu digerlerinde bide bu koyuluktan kasıt meleklerim benim2 ninde dedigi gibi kizilimsiysa kiza işaret inan kizimda hatirliyorum bsya kirmizimsiydi koyu turuncu gb ve cok matti bsk bu erkekmis koyu bile olsa sari rengi degismiyor ve parlak oluyor yuzeyi

Anladım canım çok sağol allah razı olsun dikkat ederim ama kirmizimlastigi olmadı tek sabahları işte koyu başka parlak sari canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Cansın ya bende sana dua ediyorum hayırlı sağlıklı bir erkek evlat versin rabbim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…