-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #3.041
hıslerım oyle soyluyor dıyelımKız sen nerden biliyorsun inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım çok sağol inşallah hayırlısı olsun hakkımızda
Benim açık canım hatta bazen koyulastigi zamanda parlak ama ara sıra bazen sabah idrari koyu oluyor. Ama idrar da %100 tutmuyor du arkadaşın dediğine göre %90 falan diyordu yani %10 unda tutmama ihtimali var demiştiBenimde hep koyu valla
cnm kırmızılaşmadığı sürece sorun yok cnm bence parlak olması yeterli illaki aldığın sıvı miktarıyla acılıp koyulaşabilir diye düşünüyorum canmKızlar hepinize hayırlı günler
Kızlar benim bazen sabah idrari koyu oluyor buna ne dersiniz? Acaba hep açık mı olması gerekiyor
Kız aynı benim gibisin valla ben iki çocuğum da da hamile kalırız kalmaz enfeksiyon oldum kızımda geçmedi mecbur ilaç vermişlerdi bunda da ara sıra böyle yanma gibi oluyor zaten yanma oldumu fa koyulaşiyor başka da açık. Bende de malesef o enfeksiyon sorunu var canımYok cnm benim 8 haftalıkken acıktı bu aralar koyu gibi ama ben ne nzmn hamile kalsam enfeksiyon başlıyo o yüzden hep değişiyor
Olabilir ama bulanti cok yok sadece bu sabah kustum ama her sabah koyu nasip valla artikbenım bazı haftalar bulantım cok oluyordu o günlerde ıdrarım koyulaşıyordu bısey yıyıp ıcemedıgımden demekkı senın de bulantın fazlaysa ondan koyu olabılır cnm
ogg alim valla bendeAl cano valla sabahtan beri birer ikişer atıyorum ağzıma hiç bulantım bile olmadı. Gerçi bende fazla yok sadece bulantı hissi var şimdilik ama inan iyi geliyor
Nasip artik valalBenim açık canım hatta bazen koyulastigi zamanda parlak ama ara sıra bazen sabah idrari koyu oluyor. Ama idrar da %100 tutmuyor du arkadaşın dediğine göre %90 falan diyordu yani %10 unda tutmama ihtimali var demişti
Aynen canım bence de 12 inci haftadan sonra geçiyor geçmese bile başlardaki gibi olmuyor Rabbim hamilelere kuvvet güç versin inşallah. İnşallah hamile olacak olanların başına onlarda kusar da bizde o zaman rahatlamış oluruz bizde geçmiş olucak çünkü kızlar bakın size diyorum kusmanın darısı başınıza inşallahkızlar bulantı ıcın bana da doktorum onermıstı sade soda ve gazı alınmış kola ıcmek benı rahatlatıyordu gerçekten. bırde durmadan meyve yıyordum azar azar o da mıdemı rahatlatıyordu. ama zor bır durum 12. haftaya kadar dayanın canlar ben hıc geçmeyecek sanırdım :)
cnm mecbur gidicen acımıyor gercekten ben acıyor diye değil utanıyorumda sevmiyorum zaten bi jel sürüyor anlamıyorsun bile sadece kendini kasma 1 dakikalık bişey bende pazartesi yumurtalarıma bakmaya gidicem sende erteleme biran önce git kurtul cnm durumun müsaitse özele git derim ama insan dahada rahat oluyor
Kız gizli hazine valla Haaa bazen şaşırıyorum o kadar şeyi bilip sonradan söylediğinde allah gönlüne göre versin inşallah sağlıcakla kucağına alsın bebişinin inşallah vallavalla maşallahı var arkadaşımızın
hıslerım oyle soyluyor dıyelım
Canım benim sagol Allah razi olsun inşallah seninde gönlüne göre olsun herşey.Canım biraz tuzlu olandan aldım ben böyle siyah noktalar da var üstünde normal karışık çerez içinde de oluyor ya onlardan ama sadece leblebi al gerçekten çok iyi geliyor bu bizimthe craysy varya herşeyi biliyor sabah sabah nasıl dua ettim vallahi Rabbim gönlüne göre versin bacım inşallah
özel derken özel muayenehane değil cnm özel hastane ben izmirdeyim burda 30 ve 50 tl arası fiyatlarOfffdurum musait de ..eşim bile diyor şimdi özele gidp verirsin 150 yi muayene olmadan çıkar gelirsin diyor,biliyor oda korktuğumu
Öyledir belki canım ne yapalım bekleyip görücez allahım izniyle inşallah. Senin kaçıncı günün sen ne hakan başlıyorsun allahin izniyle inşallahcnm kırmızılaşmadığı sürece sorun yok cnm bence parlak olması yeterli illaki aldığın sıvı miktarıyla acılıp koyulaşabilir diye düşünüyorum canm
Sagol canım aminnn inşallah bacımCanım benim sagol Allah razi olsun inşallah seninde gönlüne göre olsun herşey.
Cnm benimde bazen koyu gb olurdu bütün gece uyuyoruz hic sivi alimi olmuyorki illa koyulasma olur ama parlak ve net olurdu sonra renkte acik olurdu digerlerinde bide bu koyuluktan kasıtKızlar hepinize hayırlı günler
Kızlar benim bazen sabah idrari koyu oluyor buna ne dersiniz? Acaba hep açık mı olması gerekiyor
Anladım canım çok sağol allah razı olsun dikkat ederim ama kirmizimlastigi olmadı tek sabahları işte koyu başka parlak sari canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCnm benimde bazen koyu gb olurdu bütün gece uyuyoruz hic sivi alimi olmuyorki illa koyulasma olur ama parlak ve net olurdu sonra renkte acik olurdu digerlerinde bide bu koyuluktan kasıtmeleklerim benim2 ninde dedigi gibi kizilimsiysa kiza işaret inan kizimda hatirliyorum bsya kirmizimsiydi koyu turuncu gb ve cok matti bsk bu erkekmis koyu bile olsa sari rengi degismiyor ve parlak oluyor yuzeyi
Seninde maşallahin var cnmvalla maşallahı var arkadaşımızın
Yok Cnm bende ankaradayim batıkent te.bizim burd a yakın özel hastane 100-120 arasi..özel derken özel muayenehane değil cnm özel hastane ben izmirdeyim burda 30 ve 50 tl arası fiyatlar
amın sagol cnmİnşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım benim Rabbim seninde sağlıcakla paşanı kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cansın yaKız gizli hazine valla Haaa bazen şaşırıyorum o kadar şeyi bilip sonradan söylediğinde allah gönlüne göre versin inşallah sağlıcakla kucağına alsın bebişinin inşallah vallathe craysy bacım bugün benim duamı aldın canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah