" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
cnm mecbur gidicen acımıyor gercekten ben acıyor diye değil utanıyorumda sevmiyorum zaten bi jel sürüyor anlamıyorsun bile sadece kendini kasma 1 dakikalık bişey bende pazartesi yumurtalarıma bakmaya gidicem sende erteleme biran önce git kurtul cnm durumun müsaitse özele git derim ama insan dahada rahat oluyor

kızlar bu ay ıkıncı denememdi.yarın adet gunum ama sabah test yaptım tek cıktı yaaaaa.yeniden mi deneme baslıcaklk.bugun cıkmadıysa zaten yoktur demi
14 veya 15 güne kadar cıkmazsa yok demektir cnm tabi yumurtlama gününden eminsen

Aynen canım aman cok takılmamak lazım napalım bu arada bu saatte ayaktayım kova yanımda bekliyorum ilk defa kustum cok kotu bir duyguymus halada gecmedi bulantıdan uyuyamıyorum
Canım benim ya kıyamam gerçekten de çok kötüdür bende çok şükür ara sıra hafif bulantılar var hatta the craysy sağ olsun leblebi önerdi gittim bugün türk marketinden aldım gerçekten de bulantı başladığın da aldığım zaman geçiyor sende dene istersen canım. İnşallah bende fazla olmaz ya kızımda her sabah boş karınla kusa kusa mahvolurdum öğlen ikindi arası da kurardım ama oğlumda fazla yoktu hatırlıyorum sanki. Bakalim bunda nasıl olur rabbim insallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım

İnşşş sağlıklı olsun da ama gönlümdeb geçen erkek ama geö döllenmeyi kız diye biliyorum ama bakalım folic asiti illa hergün aynı saattemi almak lazım acaba
evet cnm uygun olan saati belirle aynı saatte olsa daha iyi tabi ben bazen farklı saatlerde alıyorum ama gerci hamile değilim gebelik düşündüğümden beri ara ara kullanıyorum

Canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah. Benim aklıma geldiği vakit alıyorum valla bence fark etmiyor vitamin hapı çünkü ama genellikle ben öğle ikindi arası alırım sabahları aç karnına alamıyorum çünkü

kızlar bu ay ıkıncı denememdi.yarın adet gunum ama sabah test yaptım tek cıktı yaaaaa.yeniden mi deneme baslıcaklk.bugun cıkmadıysa zaten yoktur demi
Hakkında hayırlısı olsun canım belli olmaz yinede pes etmek yok demekkı zamanı değil canım allah ne zaman ol derse olur canım gerçekten zor her ay uğraşmak istemiyorum stres ama Rabbim sabır versin inşallah hepiniz en yakın zamanda hamis haberleri alırsınız allahin izniyle inşallah

Ben ilkkez bugun coook kustum varya mide de bos sadece sari bi su geldi oldum kusmaktan bugun sadece ac karinla basliyo gibi ama bisi alinca gecer di bu kez gecmedi ama genel anlamda. Bulantilarim yok ilk kez bu sabah Oyle oldum

P
benimkide bitti kizlar yenisini almaya gerek varmi sizce

Amin canım leblebi sarı tuzlu olanmı yoksa sarı benekli oluyorya ondanmı alıyım hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…