- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
Maşallah canim benlm Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah kaçıncı olucak sende canım birde yaptığın her hangi bişeyler varmıVa
Bende tam sana bakıyodum sen hamilesin sanırım yeni.... erkeklerde okuyodum bazen sizihayırlı olsun inşallah rabbim gonlundekini versin bende 11 haftalığım suan
Yedim bacim yedim de zaten yemek istiyordum. yoksa kimvurduya gidecektim. acemiligimin kurbanı olup bir kız daha dogurabilirdim
Benimde 26 ama erkekBen de 27 çıktı kızım oldu
Bence yok canım çünkü yumurtadan sonra zaten bir kaç gün içinde yumurta akı gibi olan akıntı kremsi gibi oluyor göğüs hassasiyeti kasik ağrısı falan varmı canim en çok göğüs tepki veriyor 6 inci ve 7 inci günlerden sonra kasik ağrısı oluyor varsa bişeyler hakkında hayırlısı olsun canım inşallahKızlar ben az kremsi bi akıntı var. Degerlendirmeden 4 gun gecti. Tutunmayla falan alakalı olabilirmi?
Fikri olanlar varmi?
Amin canım. Rabbim hepimizi güldürsün inşallah. Napalım kız kafayı sıyırcaz bebek diye diye. Ne isticemi şaşırdım. Adet olsam bi dert olmasam bi dert. Rabbim hayırlısını versin inşallahay canım çok tatlısın vallahi Rabbim gönlüne göre versin inşallah allah seni de güldürsün nerden buluyorsunuz böyle konuşmaları valla hı süpersiniz
Şu anda bi elimde sodabir elimde incir alkali olup yumurtlamaya çalışıyorum
Öyle valla inşallah en yakın zamanda gönlündekine hamile kalırsın canım allahin izniyle inşallahAmin canım. Rabbim hepimizi güldürsün inşallah. Napalım kız kafayı sıyırcaz bebek diye diye. Ne isticemi şaşırdım. Adet olsam bi dert olmasam bi dert. Rabbim hayırlısını versin inşallah
İnşallah canımÖyle valla inşallah en yakın zamanda gönlündekine hamile kalırsın canım allahin izniyle inşallah
Tam canim anladim sagol bakalim bizim ne olucakİkili testte ki hcg.şimdi ilk basta hcg değeri hergün yükseliyor zirveye ulaşıyor.
Şu anda bi elimde sodabir elimde incir alkali olup yumurtlamaya çalışıyorum
Kız beşirsu erkek allahın izni ile bebeğin cnmSagol Can'ım sorduğun için ıyıyım cok şukur arkadaşimda mısafırdeydım gec kalktık ve kızlar arkama tuz koymuşlar haberım yoktu bacagımı kaşidım ve kız dedıler bel den aşagı kızmiş
Amin cnm buyur kalp atışları kactı bebişinin sormuşmuydun bide belinmi karnındamı oluyor ağrı ayakların sıcakmı soğukmu cnm idrar renginede dikkat ettinmi hiçErkek isteyenler topiginden tanıyorum hepinizi bizde komsu topik kız isteyenlerkardeş sayiliriz eeee hadi bende geliyim bura iymiss Allahım herkese istediğini versin insallah
Sen cok yaşa emiiYedim bacim yedim de zaten yemek istiyordum. yoksa kimvurduya gidecektim. acemiligimin kurbanı olup bir kız daha dogurabilirdim
Yok cnm o kremsi akıntı bende yumdan sonra oluyor tutunma genelde 7 ci gün civarı oluyor yum günü denedin değilmi cnm zamanı ayarladın inşallahKızlar ben az kremsi bi akıntı var. Degerlendirmeden 4 gun gecti. Tutunmayla falan alakalı olabilirmi?
Fikri olanlar varmi?
Kız valla sesli güldüm hee allah muradını nasip etsin cnmŞu anda bi elimde sodabir elimde incir alkali olup yumurtlamaya çalışıyorum
Burda varmı bilmiyorumda başka gruplar var anlayan cnmKızlar nub teorisine göre cinsiyet tahmini yapanınız varmı?