" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
ayy yine kötü bişeymi var artık haber seyretmiyorum cnm ben yaa:KK43::KK43::KK43:
Evet canim dün adanada kız yurdun da yangın çıktı 11 inci öğrenci biri eğitmen yanarak hayatlarını kaybettiler en kötüsü de adana sorumlusu çıkıp diyor yangın merdiveni kapalıymış ya o adamı boğmak geldi içimden o ailelerini düşünmek bile istemiyorum aileler dna testi veriyorlar ya düşün çocuklarını tanımak için yanmış çocukları benim pisikoloji yine alt üst oldu Rabbim o ailelere sabır versin ne diyim inan artık böyle haberleri görmeye insan vicdanı kaldırmıyor ya insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı evlat acısını Rabbim kimseye vermesin :KK61::KK61::KK61:

cnm bu dediğiniz de sanırım 2 li ve 3 lü test olarak burdada var aynımı bilmiyorum ama burdada bi sorun varsa aldırmak için yaparlar ben ilk kızda bilmiyordum 2cide ise yapmadım rabbime tevekkül ettim cok şükür sağlıklı allahıma bin şükür
Bende ikisinde yapmadım bunda da yapmayı düşünmüyorum canım Rabbim hakkımızda ne yazmışsa onu yaşarız allahin yavrularımızi sağlıcakla doğurmayi nasip etsin inşallah. Burda kan testi ve 11-14 haftalarda ultrason ile bakılıyor işte ama hepsi özele geçiyor yani sigorta ödemiyor ultrason uzun 230 euro ya geliyor yani sizin oranın 700 TL si sadece ultrason.

Evet canim dün adanada kız yurdun da yangın çıktı 11 inci öğrenci biri eğitmen yanarak hayatlarını kaybettiler en kötüsü de adana sorumlusu çıkıp diyor yangın merdiveni kapalıymış ya o adamı boğmak geldi içimden o ailelerini düşünmek bile istemiyorum aileler dna testi veriyorlar ya düşün çocuklarını tanımak için yanmış çocukları benim pisikoloji yine alt üst oldu Rabbim o ailelere sabır versin ne diyim inan artık böyle haberleri görmeye insan vicdanı kaldırmıyor ya insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı evlat acısını Rabbim kimseye vermesin :KK61::KK61::KK61:
offf offf offf allahım ne kötü kurban olduğum rabbim sabır versin ailelerine cok zor evlat acısı

He kız yapicam fikrim değişti valla baci şart tekrar goze alicam artık :KK19:
Ben dördüncü yü düşünüyorum bu kız olsa erkek için erkek olsa kız için dördüncü çalışmalara başlıcaz. Ama ben şahsen oğlanın da bir erkek kardeşi olması yönündeyim kızlar, bizde erkeğin arkası olsun derler bilmiyorum Rabbim isteyen herkese gönüllerince versin inşallah

X