- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.781
aminnn cnm hepimize istediği müjdeyle inşallahthe craysy saglıkla al bebişini kucagına işallah canım umarım bu topık herkese aynı sevınci yasatsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnn cnm hepimize istediği müjdeyle inşallahthe craysy saglıkla al bebişini kucagına işallah canım umarım bu topık herkese aynı sevınci yasatsın
Amin canim inşallah darisi sana olsunMaşallah canim Allah paşanı sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin çok sevindim inanki Rabbim tamamına erdirsin inşallah
kız neden değişsin değişmesin inşallah sen kızına sonra bi bacı yaparsın yine boş kalıncaaİnşallah canım degisirsede hayırlısı neyapalim bir tane de baci olur kizima)
amin cnm aminnnEvet canim ya yontem simdiye kadar hep dogru cikti valla darisi sizlere olsun canim benim
Evet cnm ayni seninki gibiydi kese sagda bebek kesenin solundaydi inşallah sendende duyacagizthe craysy canım seninde bebiş kesenin solunda miydi
He kız yapicam fikrim değişti valla baci şart tekrar goze alicam artıkkız neden değişsin değişmesin inşallah sen kızına sonra bi bacı yaparsın yine boş kalıncaa
İnşallah canim benim. Duam sizlerleOyy masallahhh canim isalhh. Bizede nasip olur darisi bizim basimiza canim
İnşallah canim sende ayni şekilde saglikla al kucagina paşani inşallahcok sevındım cnm sağlıkla alırsın paşanı kucağına ınsallah
Evet canim dün adanada kız yurdun da yangın çıktı 11 inci öğrenci biri eğitmen yanarak hayatlarını kaybettiler en kötüsü de adana sorumlusu çıkıp diyor yangın merdiveni kapalıymış ya o adamı boğmak geldi içimden o ailelerini düşünmek bile istemiyorum aileler dna testi veriyorlar ya düşün çocuklarını tanımak için yanmış çocukları benim pisikoloji yine alt üst oldu Rabbim o ailelere sabır versin ne diyim inan artık böyle haberleri görmeye insan vicdanı kaldırmıyor ya insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı evlat acısını Rabbim kimseye vermesinayy yine kötü bişeymi var artık haber seyretmiyorum cnm ben yaa
oğlan tek olurda kız tek olmaz bacım bu hayatta dertleşecek birlikte sevinecek bacı lazımmHe kız yapicam fikrim değişti valla baci şart
Allah gönlüne göre versin cnmİnşallah canım degisirsede hayırlısı neyapalim bir tane de baci olur kizima)
He kiz aynen yap abart boyle ohh azbileinşallah rabbim bu aya yazmış olsun bende bebekten konuşayım artık trip atayım adama aş ereyim yanii normalde aş ermem ama bunda ericem artık cok uğraştım çünkii
Bende ikisinde yapmadım bunda da yapmayı düşünmüyorum canım Rabbim hakkımızda ne yazmışsa onu yaşarız allahin yavrularımızi sağlıcakla doğurmayi nasip etsin inşallah. Burda kan testi ve 11-14 haftalarda ultrason ile bakılıyor işte ama hepsi özele geçiyor yani sigorta ödemiyor ultrason uzun 230 euro ya geliyor yani sizin oranın 700 TL si sadece ultrason.cnm bu dediğiniz de sanırım 2 li ve 3 lü test olarak burdada var aynımı bilmiyorum ama burdada bi sorun varsa aldırmak için yaparlar ben ilk kızda bilmiyordum 2cide ise yapmadım rabbime tevekkül ettim cok şükür sağlıklı allahıma bin şükür
İnşallah canım aminnnnthe craysy saglıkla al bebişini kucagına işallah canım umarım bu topık herkese aynı sevınci yasatsın
Aminnn canım inşallahthe craysy saglıkla al bebişini kucagına işallah canım umarım bu topık herkese aynı sevınci yasatsın
offf offf offf allahım ne kötü kurban olduğum rabbim sabır versin ailelerine cok zor evlat acısıEvet canim dün adanada kız yurdun da yangın çıktı 11 inci öğrenci biri eğitmen yanarak hayatlarını kaybettiler en kötüsü de adana sorumlusu çıkıp diyor yangın merdiveni kapalıymış ya o adamı boğmak geldi içimden o ailelerini düşünmek bile istemiyorum aileler dna testi veriyorlar ya düşün çocuklarını tanımak için yanmış çocukları benim pisikoloji yine alt üst oldu Rabbim o ailelere sabır versin ne diyim inan artık böyle haberleri görmeye insan vicdanı kaldırmıyor ya insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı evlat acısını Rabbim kimseye vermesin
Aminnnnn inşallah canım cümlemize olsun darısı inşallahAmin canim inşallah darisi sana olsun
Bizim adanada Aladagda ogrenci kiz yurdunda yangin cikmis bukadarini soyleyim o zamanne olduğunu öğrenmesem cok iyi olacak off yaa
İnşallah canım Rabbim kısmet ederse allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahEvet cnm ayni seninki gibiydi kese sagda bebek kesenin solundaydi inşallah sendende duyacagiz
Ben dördüncü yü düşünüyorum bu kız olsa erkek için erkek olsa kız için dördüncü çalışmalara başlıcaz. Ama ben şahsen oğlanın da bir erkek kardeşi olması yönündeyim kızlar, bizde erkeğin arkası olsun derler bilmiyorum Rabbim isteyen herkese gönüllerince versin inşallahHe kız yapicam fikrim değişti valla baci şart tekrar goze alicam artık