" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Erkek isteyenler topiginden tanıyorum hepinizi bizde komsu topik kız isteyenler kardeş sayiliriz eeee hadi bende geliyim bura iymissAllahım herkese istediğini versin insallah
Amin canım. gel gel. Burası güzel. bulut29 da kız istiyor. o da bizimle takılıyor.

Erkek isteyenler topiginden tanıyorum hepinizi bizde komsu topik kız isteyenler kardeş sayiliriz eeee hadi bende geliyim bura iymissAllahım herkese istediğini versin insallah
Amin inşallah canım tabi bizim topik herkese açık canım kız isteyenlerede erkek isteyenlerede herkese yani senin kaç tane çocuğun var canım ve düşünüyormusun

Va
Amin inşallah canım tabi bizim topik herkese açık canım kız isteyenlerede erkek isteyenlerede herkese yani senin kaç tane çocuğun var canım ve düşünüyormusun
Bende tam sana bakıyodum sen hamilesin sanırım yeni.... erkeklerde okuyodum bazen sizihayırlı olsun inşallah rabbim gonlundekini versin bende 11 haftalığım suan

Haklisin cnm benim drum yıllardır aynidir hic degistirmem inşallah rabbim hayirlisini nasip etsin gönlümdeki olursa harika olur kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…