- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
Maşallah canim Allah bağışlasın dilerim Rabbim bu sefer de hayırlı sağlıklı Salih bir erkek evladı nasip eder canım sana inşallahAmin cnm inşallah hepimizin gönlüne göre versin.. evet canım 9 yaşında ikiz kızlarım var..
İnşallah canımEvet sevındım adına işalhhh bu kez olur cnm
Haha canım benim alemsiniz bunu da ilk senden duydum ilginçSagol Can'ım sorduğun için ıyıyım cok şukur arkadaşimda mısafırdeydım gec kalktık ve kızlar arkama tuz koymuşlar haberım yoktu bacagımı kaşidım ve kız dedıler bel den aşagı kızmiş
Bende iyim canım ne olsun çocuklarla alış verişe git gel onu bunu yap derken akşam oluyor valla zaman nasıl geçiyor bazen hiç fark etmiyorum doğrusuSen nasılsın ne yapıyon
Amin canım. gel gel. Burası güzel.Erkek isteyenler topiginden tanıyorum hepinizi bizde komsu topik kız isteyenlerkardeş sayiliriz eeee hadi bende geliyim bura iymiss Allahım herkese istediğini versin insallah
Yani 50 bin hatalı olabilir ama ben böyle anladım. Çünkü oğlumda ki teste baktım 38 ile başlıyor. Epey bir sayıCan'ım Nasıl o ıkılı test kac haftalıkken yapılıyo benım hcg 1897 cıkmişti dum
Amin inşallah canım tabi bizim topik herkese açık canım kız isteyenlerede erkek isteyenlerede herkese yani senin kaç tane çocuğun var canım ve düşünüyormusunErkek isteyenler topiginden tanıyorum hepinizi bizde komsu topik kız isteyenlerkardeş sayiliriz eeee hadi bende geliyim bura iymiss Allahım herkese istediğini versin insallah
Kız ado yedin mi kırmızıyı.Amin canım. gel gel. Burası güzel.bulut29 da kız istiyor. o da bizimle takılıyor.
Bende tam sana bakıyodum sen hamilesin sanırım yeni.... erkeklerde okuyodum bazen siziAmin inşallah canım tabi bizim topik herkese açık canım kız isteyenlerede erkek isteyenlerede herkese yani senin kaç tane çocuğun var canım ve düşünüyormusun
Yedim bacim yedim de zaten yemek istiyordum. yoksa kimvurduya gidecektim. acemiligimin kurbanı olup bir kız daha dogurabilirdimKız ado yedin mi kırmızıyı.neyse önümüzdeki aylara bakarız
Haklisin cnm benim drum yıllardır aynidir hic degistirmem inşallah rabbim hayirlisini nasip etsin gönlümdeki olursa harika olur kısmetCnm bence çok kendini kaptırma çünkü en net 16 haftada belli oluyor benim 13 haftaya kadar hiç bir tahmin yapmadılar 14 de kıza benziyo dediler 15 de erkeğe benziyo dediler o sıra bant meselesi fln çıktı ayrıntılı dopplere girmem gerekiyodu 16 haftada o doktor erkek dedi şuan Hale'n öyle 3 hafta sonrA renkli ultrasona gitçem sorun için ozmn da söylerse kesin olur herhalde çünkü üzülüyo insan bide hep 1 doktora git çünkü kafa karıştırıyorlar cnm
İnşallah olur cnm inşallAh allah herkese 2 sinide nasip etsinHaklisin cnm benim drum yıllardır aynidir hic degistirmem inşallah rabbim hayirlisini nasip etsin gönlümdeki olursa harika olur kısmet
Hoşgeldin canımErkek isteyenler topiginden tanıyorum hepinizi bizde komsu topik kız isteyenlerkardeş sayiliriz eeee hadi bende geliyim bura iymiss Allahım herkese istediğini versin insallah
Ben de 27 çıktı kızım olduEvet canım ikili testteki hcg değeri 50 üzeri kız 50 altında erkek deniliyor bende de tuttu. Kızım da 54 çıkmıştı bu hamileligimde 38 çıktı
Ya kizlar anlamadim sizleri ne 38 i 27 i si benim 1897 cikti kagida baktim iki rakam ki bisi yok yaniBen de 27 çıktı kızım oldu
Canım 2li testten bahsediyor onlar 11,12.ci haftalarda doktor yapiyorYa kizlar anlamadim sizleri ne 38 i 27 i si benim 1897 cikti kagida baktim iki rakam ki bisi yok yani
Hm sagol canim anladim simdiCanım 2li testten bahsediyor onlar 11,12.ci haftalarda doktor yapiyor
İkili testte ki hcg.şimdi ilk basta hcg değeri hergün yükseliyor zirveye ulaşıyor.Ya kizlar anlamadim sizleri ne 38 i 27 i si benim 1897 cikti kagida baktim iki rakam ki bisi yok yani