- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.761
ayy yine kötü bişeymi var artık haber seyretmiyorum cnm ben yaaAynen canım allah ailelerine sabır versin en kötüsü de yangın merdiveni kapalıymış nasil önlemmis bu ya artik insan hayati cok önemsiz olmus çok kötü ya mekanları cennet olsun yavruların Rabbim ailelerine sabır versin. çok zor
Hayırlı günler kızlar sagolun hep sormussunuz. dr herseyin iyi oldugunu cok şükür sagliklii oldugunu söyledi bide %90erkekmis :))) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerdende gonlunuzde olanin haberini duyariz
ne yapıyon cnm iyimisin deneme falan yapıyormusunGünaydın Kızlar
Allah yardım etsin bizlere inşallah
Maşallah canim Allah paşanı sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin çok sevindim inanki Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Oyy masallahhh canim isalhh. Bizede nasip olur darisi bizim basimiza canim
Cok teşekkürler canim Rabbim sanada babada isteyen herkese de nasip etsin insallah[/QUOTE]Çok teşekkürler OTE="meleklerim benim2, post: 49084555, member: 753026"]Evet cnm yum takibiyle rabbim sanada nasip etsin inşallah ne zaman düşünürsen kızlarla yardımcı oluruz cnm sanada
aminn cnm cümlemizinHayırlı sabahlar. Rabbim herkesin gönlündeki muradını versin inşallah.
inşallah rabbim bu aya yazmış olsun bende bebekten konuşayım artık trip atayım adama aş ereyim yanii normalde aş ermem ama bunda ericem artık cok uğraştım çünkiiİnsallah bu ay tutar canım kimyasalda sonra cabuk tutuyor diyorlar insallah sendede tutar
yap kız sefan olsuninşallah rabbim bu aya yazmış olsun bende bebekten konuşayım artık trip atayım adama aş ereyim yanii normalde aş ermem ama bunda ericem artık cok uğraştım çünkii
rüyalarınızı kötü bile olsa hayra yorunki hayr olsun cnmGörüyorum canım ama tuhaf şeyler görüyorum hep mesela dün ceviz topluyorum bugün ise kurbanlık bir alandaydik herkes kurban kesiyordu deden onlar da kesiyordu hayırlısı olsun inşallah
cnm bu dediğiniz de sanırım 2 li ve 3 lü test olarak burdada var aynımı bilmiyorum ama burdada bi sorun varsa aldırmak için yaparlar ben ilk kızda bilmiyordum 2cide ise yapmadım rabbime tevekkül ettim cok şükür sağlıklı allahıma bin şükürCanım trinosomi 21 yaz internette. Burda 11-14 haftalar arası yapıyorlar eğer o teşhis konulursa diye aldırma şansın olsun diye öyle yapıyorlar. Valla ben yapmicam allaha kalmis Rabbim evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
cnm karındanda ölçüm yapan varmış bilmiyodum ama benim doktor direk alttan bakem dedi ne meraklı cıktı ya benim doktorr sanki hiç görmemiş gibii:)))) İş rahat olmak da ya zaten,keske olsam rahat orayı gorunce buz kesiliyor tüm vücudum tır tır titriyorum görmeniz lazım hahahaha:))))
ne yapıyon cnm deneme falan varmı bu ayybesirsu ne yapıyorsun bebenin cinsiyeti öğrendin mi.
Kız sende benim gibi 1.80 boyundasin öylemi! Benim kilo 78 biraz iriceyim
olur cnm yum bi dahaki aya sıkıntı yapma günde 2 veya 3 incir yemeye devam et bazen yumlamadığımız aylarda olabiliyormuş senede 2 kereliğine normal demişti bana doktorYapmicam canım. yum yokmuş. bi daha ki aya kısmet olur inş
ne olduğunu öğrenmesem cok iyi olacak off yaaEvet aynen oyle rabbim ailelerine sabir versin, cok kötü ya canımız yandı valla
İnşallah canım degisirsede hayırlısı neyapalim bir tane de baci olur kizimaAmin cnm inşallah tebrik ederim allah tamamını erdirsin inşallah değişmez ben bile Hale'n şüphe duyuyorum ayrıntılıya da girim rahatlicam inşallAh
amin cnm aminnnnCok teşekkürler canim Rabbim sanada babada isteyen herkese de nasip etsin insallah
Sagol cnm evet yum catladigi an ilişki olmuştuAyy çok sevindim canim masallahh saglikla kucagina alirsin inşallah ne güzel .Rabbim saglikli sihhatli hayirli imanli evlat eylesin inşallah gözün aydin
yapcam tabiki daha şimdiden listemi hazırladımmmmyap kız sefan olsun
Evet canim ya yontem simdiye kadar hep dogru cikti valla darisi sizlere olsun canim benimKızzz gözün aydınnnnn cnmm bizler emindik tabiki yine rabbimin izniyleee duayla cok şükür bu yum günü erkekte y sorunu olmadıkca tutuyor inşallah cnm rabbim biz diğer isteyenlerede nasip etsin inşallah