" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Günaydın Kızlar
Allah yardım etsin bizlere inşallah
Günaydın canım benım
Hayırlı sabahlar. Rabbim herkesin gönlündeki muradını versin inşallah.
İşalhhh amıinnnn sen bu ay deneme olmucaktı deme rabbım gonlundekını nasıp etsın
Görüyorum canım ama tuhaf şeyler görüyorum hep mesela dün ceviz topluyorum bugün ise kurbanlık bir alandaydik herkes kurban kesiyordu deden onlar da kesiyordu hayırlısı olsun inşallah
Allah hayırlara cevırsın Can'ım bende ağaçta elma goruyom suraklı
Valla bende yapmicam Allah saglıkla versın çocuklarımızı
besirsu ne yapıyorsun bebenin cinsiyeti öğrendin mi.
Kız sende benim gibi 1.80 boyundasin öylemi! Benim kilo 78 biraz iriceyim
yok koz hala kucuk Bebek 7. Haftadayım daha boyum 1.70. Kılom 75 ama kılolu gozukmuyom boydan dolayı

Hayırlı günler kızlar sagolun hep sormussunuz. dr herseyin iyi oldugunu cok şükür sagliklii oldugunu söyledi bide %90erkekmis :))) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerdende gonlunuzde olanin haberini duyariz
Amin cnm inşallah tebrik ederim allah tamamını erdirsin inşallah değişmez ben bile Hale'n şüphe duyuyorum ayrıntılıya da girim rahatlicam inşallAh

Hayırlı günler kızlar sagolun hep sormussunuz. dr herseyin iyi oldugunu cok şükür sagliklii oldugunu söyledi bide %90erkekmis :))) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerdende gonlunuzde olanin haberini duyariz
Kızzz gözün aydınnnnn cnmm bizler emindik tabiki yine rabbimin izniyleee duayla cok şükür bu yum günü erkekte y sorunu olmadıkca tutuyor inşallah cnm rabbim biz diğer isteyenlerede nasip etsin inşallah

#aladag yangını bizim yüreğimizi yaktı
Aynen canım allah ailelerine sabır versin en kötüsü de yangın merdiveni kapalıymış nasil önlemmis bu ya artik insan hayati cok önemsiz olmus çok kötü ya mekanları cennet olsun yavruların Rabbim ailelerine sabır versin. çok zor

Maşallah canim Allah paşanı sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin çok sevindim inanki Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Oyy masallahhh canim isalhh. Bizede nasip olur darisi bizim basimiza canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…