- 14 Kasım 2016
- 3.220
- 4.610
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.741
Günaydın canlar,guzel haberler alacağınıza bir gün olsun the craysy sağlıkla,guzel haberlerini bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
besirsu ne yapıyorsun bebenin cinsiyeti öğrendin mi.Demmekki dogru hesaplamasisiz dogumlarimizi evet. Benimde hep sag agirirdi soldan az agri olurdu. Benimde kese soldaydi baktigimda
Malesef öyle allah ailelerine sabır versin kimseye evlat acısı yaşatmasın cok kötü#aladag yangını bizim yüreğimizi yaktı
Aynen cnm ya#aladag yangını bizim yüreğimizi yaktı
Günaydın canım benımGünaydın Kızlar
Allah yardım etsin bizlere inşallah
İşalhhh amıinnnn sen bu ay deneme olmucaktı deme rabbım gonlundekını nasıp etsınHayırlı sabahlar. Rabbim herkesin gönlündeki muradını versin inşallah.
Allah hayırlara cevırsın Can'ım bende ağaçta elma goruyom suraklıGörüyorum canım ama tuhaf şeyler görüyorum hep mesela dün ceviz topluyorum bugün ise kurbanlık bir alandaydik herkes kurban kesiyordu deden onlar da kesiyordu hayırlısı olsun inşallah
Valla bende yapmicam Allah saglıkla versın çocuklarımızıCanım trinosomi 21 yaz internette. Burda 11-14 haftalar arası yapıyorlar eğer o teşhis konulursa diye aldırma şansın olsun diye öyle yapıyorlar. Valla ben yapmicam allaha kalmis Rabbim evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
yok koz hala kucuk Bebek 7. Haftadayım daha boyum 1.70. Kılom 75 ama kılolu gozukmuyom boydan dolayıbesirsu ne yapıyorsun bebenin cinsiyeti öğrendin mi.
Kız sende benim gibi 1.80 boyundasin öylemi! Benim kilo 78 biraz iriceyim
Yapmicam canım. yum yokmuş. bi daha ki aya kısmet olur inşİşalhhh amıinnnn sen bu ay deneme olmucaktı deme rabbım gonlundekını nasıp etsın
Evet aynen oyle rabbim ailelerine sabir versin, cok kötü ya canımız yandı valla#aladag yangını bizim yüreğimizi yaktı
Amin cnm inşallah tebrik ederim allah tamamını erdirsin inşallah değişmez ben bile Hale'n şüphe duyuyorum ayrıntılıya da girim rahatlicam inşallAhHayırlı günler kızlar sagolun hep sormussunuz. dr herseyin iyi oldugunu cok şükür sagliklii oldugunu söyledi bide %90erkekmis :))) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerdende gonlunuzde olanin haberini duyariz
Kızzz gözün aydınnnnn cnmm bizler emindik tabiki yine rabbimin izniyleee duayla cok şükür bu yum günü erkekte y sorunu olmadıkca tutuyor inşallah cnm rabbim biz diğer isteyenlerede nasip etsin inşallahHayırlı günler kızlar sagolun hep sormussunuz. dr herseyin iyi oldugunu cok şükür sagliklii oldugunu söyledi bide %90erkekmis :))) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerdende gonlunuzde olanin haberini duyariz
Evet cnm yum takibiyle rabbim sanada nasip etsin inşallah ne zaman düşünürsen kızlarla yardımcı oluruz cnm sanadaYum takibiyle gebe kalmisti degilmi canim.
Aynen canım allah ailelerine sabır versin en kötüsü de yangın merdiveni kapalıymış nasil önlemmis bu ya artik insan hayati cok önemsiz olmus çok kötü ya mekanları cennet olsun yavruların Rabbim ailelerine sabır versin. çok zor#aladag yangını bizim yüreğimizi yaktı
Maşallah canim Allah paşanı sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin çok sevindim inanki Rabbim tamamına erdirsin inşallahHayırlı günler kızlar sagolun hep sormussunuz. dr herseyin iyi oldugunu cok şükür sagliklii oldugunu söyledi bide %90erkekmis :))) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerdende gonlunuzde olanin haberini duyariz
Isalhhh canim isalhhhYapmicam canım. yum yokmuş. bi daha ki aya kısmet olur inş
Oyy masallahhh canim isalhh. Bizede nasip olur darisi bizim basimiza canimHayırlı günler kızlar sagolun hep sormussunuz. dr herseyin iyi oldugunu cok şükür sagliklii oldugunu söyledi bide %90erkekmis :))) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerdende gonlunuzde olanin haberini duyariz