- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.721
İnşallah canım allahin izniyleAminnnnnnn işalllahhhhh bu topıkde boşuna toplanmadık var bı hayır ben emınım işalhhh gonjllerımızce olur herşey
Öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım trinosomi 21 hastalığı için ultrason da yapıyorlar ama bir sürü para bir seferlik ultrason 230 euro ya ben yaptırmicam sen yaptırıcanmiEvet ya buralar oyle bencede gec ogrenıcez artık galıba bakalım nasıp saglıklı olsunda bebişlerımız
evet sizlerinkiler söylemezler anam sanki devlet sırrı
O neki hiç bilmiyorum bıle Can'ım kızımda normal utrasyona gıdıp geldık bundada oyle olucakÖyle canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım trinosomi 21 hastalığı için ultrason da yapıyorlar ama bir sürü para bir seferlik ultrason 230 euro ya ben yaptırmicam sen yaptırıcanmi
Nasıl bi hastalık o bilmiyordum alahhh saglıklı cocuklar nasıp etsın bıze işalhhhO neki hiç bilmiyorum bıle Can'ım kızımda normal utrasyona gıdıp geldık bundada oyle olucak
İnsallah bu ay tutar canım kimyasalda sonra cabuk tutuyor diyorlar insallah sendede tutarvalla cnm sıkıldım artık yaa coğu zaman vazgectiğimde oluyor ama diyorum içimde kalacak bu yum günü meselem artık kız oğlan değil yum günü olsunda ne tutarsa tutsun kapatayım bu konuyu iyi cnm tek deneme yapayım yine bu ayda olmazsada artık denemem gibi geliyor kendime 1 yıl vakit vermiştim olmazsa rabbimin bi bildiği var fazla zorlamamak gerek diye nasip artık cnm
Görüyorum canım ama tuhaf şeyler görüyorum hep mesela dün ceviz topluyorum bugün ise kurbanlık bir alandaydik herkes kurban kesiyordu deden onlar da kesiyordu hayırlısı olsun inşallahRuyalar goruyon mu hiç
Canım trinosomi 21 yaz internette. Burda 11-14 haftalar arası yapıyorlar eğer o teşhis konulursa diye aldırma şansın olsun diye öyle yapıyorlar. Valla ben yapmicam allaha kalmis Rabbim evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahO neki hiç bilmiyorum bıle Can'ım kızımda normal utrasyona gıdıp geldık bundada oyle olucak
Amin canım inşallah o hastalık için hem kan alınıyor hem de özel ultrason yapılıyor ama o ultrason saatlerce sürüyor teker teker bebeğim kemiklerine bakıyorNasıl bi hastalık o bilmiyordum alahhh saglıklı cocuklar nasıp etsın bıze işalhhh
Günaydın cnm aminn inşallahGünaydın Kızlar
Allah yardım etsin bizlere inşallah
Günaydın canım aminnn inşallahHayırlı sabahlar. Rabbim herkesin gönlündeki muradını versin inşallah.
Günaydın kızlar bende Yen'i öğrendimHayırlı sabahlar kızlar aynen bende çok merak ediyorumthe craysy ı inşallah güzel haberlerle gelir
Aminnnnn Cnm inşallah,mecbur kalınca illaki çıkılacak o soguk sandalyeyebiraz cesaret tamamdır cnm rabbim o cesareti versin bizlere
cnm bende tırsıyordum gecen aya kadar 1 yıldır bebiş için uğraşıyorum bi gecen ay cesaretimi toplayıp gittim doktordanmı kaynaklı artık bilemiyorum o korkumu az birazda olsa yendim alttan ölçüm yapıyorlar cnm rahat olursan hiç bi sorun olmuyor allah yardımcımız olsun ben hem dişci hem kadın hastalıkları koltuğundan oldum olası tırsarım ama mecbur gidiyoz
İnşallah canım benimkötü bişey değildir cnm korkma