" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Evet ya buralar oyle bencede gec ogrenıcez artık galıba bakalım nasıp saglıklı olsunda bebişlerımız
Öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım trinosomi 21 hastalığı için ultrason da yapıyorlar ama bir sürü para bir seferlik ultrason 230 euro ya ben yaptırmicam sen yaptırıcanmi

Öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım trinosomi 21 hastalığı için ultrason da yapıyorlar ama bir sürü para bir seferlik ultrason 230 euro ya ben yaptırmicam sen yaptırıcanmi
O neki hiç bilmiyorum bıle Can'ım kızımda normal utrasyona gıdıp geldık bundada oyle olucak

valla cnm sıkıldım artık yaa coğu zaman vazgectiğimde oluyor ama diyorum içimde kalacak bu yum günü meselem artık kız oğlan değil yum günü olsunda ne tutarsa tutsun kapatayım bu konuyu iyi cnm tek deneme yapayım yine bu ayda olmazsada artık denemem gibi geliyor kendime 1 yıl vakit vermiştim olmazsa rabbimin bi bildiği var fazla zorlamamak gerek diye nasip artık cnm
İnsallah bu ay tutar canım kimyasalda sonra cabuk tutuyor diyorlar insallah sendede tutar

O neki hiç bilmiyorum bıle Can'ım kızımda normal utrasyona gıdıp geldık bundada oyle olucak
Canım trinosomi 21 yaz internette. Burda 11-14 haftalar arası yapıyorlar eğer o teşhis konulursa diye aldırma şansın olsun diye öyle yapıyorlar. Valla ben yapmicam allaha kalmis Rabbim evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

cnm bende tırsıyordum gecen aya kadar 1 yıldır bebiş için uğraşıyorum bi gecen ay cesaretimi toplayıp gittim doktordanmı kaynaklı artık bilemiyorum o korkumu az birazda olsa yendim alttan ölçüm yapıyorlar cnm rahat olursan hiç bi sorun olmuyor allah yardımcımız olsun ben hem dişci hem kadın hastalıkları koltuğundan oldum olası tırsarım ama mecbur gidiyoz:rolleyes::rolleyes:

:)))) İş rahat olmak da ya zaten,keske olsam rahat orayı gorunce buz kesiliyor tüm vücudum tır tır titriyorum görmeniz lazım hahahaha:))))

X