- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.681
utanma şimdi öylesin cnm maşallahın varrestağfurullah
Malı mülküinşallah bebişin gösterirde malı mülkü doktorda görür hayırlısıylaacikolata ye evde cıkınca unutmaa
amin cnm amin rabbim olmayanlara tez zamanda versinÖ
Öyle canım Rabbim her kadına tattırsın o duyguyu inşallah
hımmm birde mütevaziyizKiz deme öylehepimizin birbirinden ogrenecek şeyimiz var iyiki biraraya gelmişiz
cnm 1 yıl neki arkadaşım var 15 yıllık evli cocuğu olmuyor 3 sefer tüp bebek denedi oda tutmadı onunla konuşurken bile vicdan azabı cekiyorum bazen cok şükür rabbime benim 2 tane var bana vermiş kurban olduğum rabbim şu bebiş tırnağına hasret olanlara versin yeminle cok cokk içten söylüyorum amin yarabbim
cnm sende bayağı bilgilisin emin ol buna sizlerde iyiki varsınız inşallah bebişleride büyütürüz buradaAynen canım allaha şükür Rabbim hepimizin gönlüne göre versin kızlar iyiki varsınız hepiniz bu topik olmasa ben sabırsızlıkla nereye giricem ne için icimdekini dökmek icin sabirsizlanicam. İyiki varsınız CANLAR
İnşallah gülüm inşallah hepimiz tuttururuz istediklerimizi Rabbim isteyen herkese gönüllerince versin inşallahAyyy cok sukur Bari tuttursunda. Bakalim bizede nasip olur isalhhh
Allah kımseyı evlatsız bırakmasın tattırsın o duyguyu işalhh benımde tanıdıklarım var ohle cok üzülüyorum onlara Allah onlarıda yaşatsın annelık duygusunu işalhhhcnm 1 yıl neki arkadaşım var 15 yıllık evli cocuğu olmuyor 3 sefer tüp bebek denedi oda tutmadı onunla konuşurken bile vicdan azabı cekiyorum bazen cok şükür rabbime benim 2 tane var bana vermiş kurban olduğum rabbim şu bebiş tırnağına hasret olanlara versin yeminle cok cokk içten söylüyorum amin yarabbim
cok güzel bi sözmüş cnm amin yarabbiGerçekten de öyle canım hayat işte bir laf var ya hani bir gün ölmek için her gün yaşıyoruz diye Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın inşallah
Aminnnnnnn işalllahhhhh bu topıkde boşuna toplanmadık var bı hayır ben emınım işalhhh gonjllerımızce olur herşeyİnşallah gülüm inşallah hepimiz tuttururuz istediklerimizi Rabbim isteyen herkese gönüllerince versin inşallah
amin cnm cümlemizin inşallah nerde varsa hepimiz için aminnnnEvet Oyle valameleklerim benim2 hak ediyorsun canim isalhhh olur bu kez cok istiyorum rabbim gonlundekini nasip ettirsin sana
sende içini rahat tut cnm rabbim sanada gönlündekini nasip etsin inşallahAyyy cok sukur Bari tuttursunda. Bakalim bizede nasip olur isalhhh
İşalhh sagol Can'ım benım Allah senden de dıger kızlardanda razı olsunsende içini rahat tut cnm rabbim sanada gönlündekini nasip etsin inşallah
Yok canım 11 inci haftada bir dahaki randevu ama bunlar kesinlikle söylemiyor 14 üncü haftadan önce. Yani ondan sonraki randevu da belki oda 15 inci yada 16 inci haftaya denk geliyor o zaman belki söyler artık yani ya Ocak sonu yada Şubat başı öğreniriz cinsiyeti inşallahKızHayatimsiniz121385 bı sonrakı randevuda cınsıyetı bellı olur deme
ne varsa sersin ortayada iyice bi baksın doktor amcasıMalı mülkü..
Tamam canim unutmam yer öyle çıkarım
Canım senin ki de ikinci de belki belli olur çünkü senin ikinci randevu 13 haftalara veya 14 haftalara denk gelir benimki üçüncü randevuda belli olur allahin izniyle inşallahKızHayatimsiniz121385 bı sonrakı randevuda cınsıyetı bellı olur deme benımde onumuzdekı pazartesi degıl de otekı pazartesı randevum saat 15:30 da bakalım artık saglıklı olsunda bu randevuma gıttıgımde bır ay bı bucuk ay sonraya verır randevuyu o zaman ıkıncı utrasyonlarımızda cınsıyetlerimiz belli olucak Allah'ın izniyle işalhhh gonlumuzdekı nasıp olsun
Evet ya buralar oyle bencede gec ogrenıcez artık galıba bakalım nasıp saglıklı olsunda bebişlerımızYok canım 11 inci haftada bir dahaki randevu ama bunlar kesinlikle söylemiyor 14 üncü haftadan önce. Yani ondan sonraki randevu da belki oda 15 inci yada 16 inci haftaya denk geliyor o zaman belki söyler artık yani ya Ocak sonu yada Şubat başı öğreniriz cinsiyeti inşallah