" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Kız Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 bı sonrakı randevuda cınsıyetı bellı olur deme benımde onumuzdekı pazartesi degıl de otekı pazartesı randevum saat 15:30 da bakalım artık saglıklı olsunda bu randevuma gıttıgımde bır ay bı bucuk ay sonraya verır randevuyu o zaman ıkıncı utrasyonlarımızda cınsıyetlerimiz belli olucak Allah'ın izniyle işalhhh gonlumuzdekı nasıp olsun

cnm 1 yıl neki arkadaşım var 15 yıllık evli cocuğu olmuyor 3 sefer tüp bebek denedi oda tutmadı onunla konuşurken bile vicdan azabı cekiyorum bazen cok şükür rabbime benim 2 tane var bana vermiş kurban olduğum rabbim şu bebiş tırnağına hasret olanlara versin yeminle cok cokk içten söylüyorum amin yarabbim
:cry::cry::cry:Çok zor gerçekten Rabbim başta tabiki hiç olmayanlara versin canım. Yazık valla demekki oda onun imtihanı ne dicen inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder o duyguyu tattırir canım çok üzüldüm gerçekten

Aynen canım allaha şükür Rabbim hepimizin gönlüne göre versin kızlar iyiki varsınız hepiniz bu topik olmasa ben sabırsızlıkla nereye giricem ne için icimdekini dökmek icin sabirsizlanicam. İyiki varsınız CANLAR :KK200::KK36::KK37::KK60::KK19::KK50::KK36::KK15::KK15::KK15::KK200:
cnm sende bayağı bilgilisin emin ol buna sizlerde iyiki varsınız inşallah bebişleride büyütürüz burada

cnm 1 yıl neki arkadaşım var 15 yıllık evli cocuğu olmuyor 3 sefer tüp bebek denedi oda tutmadı onunla konuşurken bile vicdan azabı cekiyorum bazen cok şükür rabbime benim 2 tane var bana vermiş kurban olduğum rabbim şu bebiş tırnağına hasret olanlara versin yeminle cok cokk içten söylüyorum amin yarabbim
Allah kımseyı evlatsız bırakmasın tattırsın o duyguyu işalhh benımde tanıdıklarım var ohle cok üzülüyorum onlara Allah onlarıda yaşatsın annelık duygusunu işalhhh

Kız Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 bı sonrakı randevuda cınsıyetı bellı olur deme
Yok canım 11 inci haftada bir dahaki randevu ama bunlar kesinlikle söylemiyor 14 üncü haftadan önce. Yani ondan sonraki randevu da belki oda 15 inci yada 16 inci haftaya denk geliyor o zaman belki söyler artık yani ya Ocak sonu yada Şubat başı öğreniriz cinsiyeti inşallah

Kız Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 bı sonrakı randevuda cınsıyetı bellı olur deme benımde onumuzdekı pazartesi degıl de otekı pazartesı randevum saat 15:30 da bakalım artık saglıklı olsunda bu randevuma gıttıgımde bır ay bı bucuk ay sonraya verır randevuyu o zaman ıkıncı utrasyonlarımızda cınsıyetlerimiz belli olucak Allah'ın izniyle işalhhh gonlumuzdekı nasıp olsun
Canım senin ki de ikinci de belki belli olur çünkü senin ikinci randevu 13 haftalara veya 14 haftalara denk gelir benimki üçüncü randevuda belli olur allahin izniyle inşallah

Yok canım 11 inci haftada bir dahaki randevu ama bunlar kesinlikle söylemiyor 14 üncü haftadan önce. Yani ondan sonraki randevu da belki oda 15 inci yada 16 inci haftaya denk geliyor o zaman belki söyler artık yani ya Ocak sonu yada Şubat başı öğreniriz cinsiyeti inşallah
Evet ya buralar oyle bencede gec ogrenıcez artık galıba bakalım nasıp saglıklı olsunda bebişlerımız

X