- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.661
Ayyyy valla yaslandim galiba kafa basmiyo ama anladim sankibosver bacim iyice karisti zaten. plesenta kesenin disinda olusuyor et parcasi gb oluyor kandamarlari barindirip bebegi besliyor 12.haftada olusum basliyor.kesenin icindeki yuvarak, plesanta olusana kadar onun gorevini goruyor adi yolk sac kesesi plesanta devreye girince o yok oluyor
cnm 1 yıl neki arkadaşım var 15 yıllık evli cocuğu olmuyor 3 sefer tüp bebek denedi oda tutmadı onunla konuşurken bile vicdan azabı cekiyorum bazen cok şükür rabbime benim 2 tane var bana vermiş kurban olduğum rabbim şu bebiş tırnağına hasret olanlara versin yeminle cok cokk içten söylüyorum amin yarabbimKız deme öyle en çok sen hak ediyorsun bir yıldır uğraşıyorsun Rabbim inşallah gönlüne göre versin inşallah sende en yakın zamanda hamis kalırsın Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
he cnm ben bu ay deneme yapmadığım halde arada test yaptım o kadar alışmışım yaniiiİnşallah canim bnim emegimizin karşılığını alalim hepimiz o testlerle az ugrasmadik demi
sen ne zaman gidicen bebiş için kontrole cnmAmin inşallah
Gerçekten de öyle canım hayat işte bir laf var ya hani bir gün ölmek için her gün yaşıyoruz diye Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın inşallahDemi allahin buyuklugu iste insanlar ilk kalp atisi ve beyinle olusur son kalp ve beyin durmasiyla oluyo iste allahin buyuklugu
cnm sende gidince foto al unutmaDemmekki dogru hesaplamasisiz dogumlarimizi evet. Benimde hep sag agirirdi soldan az agri olurdu. Benimde kese soldaydi baktigimda
Evet Oyle valaKız deme öyle en çok sen hak ediyorsun bir yıldır uğraşıyorsun Rabbim inşallah gönlüne göre versin inşallah sende en yakın zamanda hamis kalırsın Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Haklısın canım inşallah hep beraber o günleri görürüz canım inşallahdur cnm daha bebişler doğunca gaz için mama için yazıcaz ciziçez dahaainşallah
Isalhhh canim benimGerçekten de öyle canım hayat işte bir laf var ya hani bir gün ölmek için her gün yaşıyoruz diye Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın inşallah
bizde yeni öğreniyoruz cnm zamanla daha iyi kavrarız gibime geliyorVallahi kizlar bu teoriyi iyi anlatsalar sevinirim jic anlamiyom bole
Ayyy cok sukur Bari tuttursunda. Bakalim bizede nasip olur isalhhhcnm ben bu resimlerden hiç anlamam ama dediğin gibiyse bebişin erkek cnm parmak gibi yanındaki ben gecen ay alttan ultrasona girdiğimde yum senin şuan bebişinin olduğu tarafta yani sağda bebişte kesenin solunda ve parmak gibi o zaman bebişin erkek cnm yani anladığım kadarıyla söylüyorum inşallah tutturdun cnm
tam emin değilimde sanırım önce kalp oluşuyorSagol canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin çok minicik ti zaten o kalbi nasıl da atıyordu valla Rabbim o kadar büyük ki küçücük bişey ya nasıl da can veriyor
tam emin değilimde sanırım önce kalp oluşuyor rabbimin mucizesiSagol canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin çok minicik ti zaten o kalbi nasıl da atıyordu valla Rabbim o kadar büyük ki küçücük bişey ya nasıl da can veriyor
kac gün oldu cnm senin ilişki olalı zaten yumunda 1 gün sonra cat oldu galiba değilmi doğru hatırlıyorumİnşallah canım, inşallah önümüzdeki aya ikimizde hamiş oluruz, benimde bu aydan ümidim yok ama bi sonraki aya sıkı çalışacağım
Tam canım benım daha cok var 12. Ayın 12 sinde bakalım hayırlısı artıkcnm sende gidince foto al unutma
Vallahi cnm tıp ogrencileri gibiyiz ha birbirimize sora sora baya yol aliyoruz yaşasin topigimiz
tamamdır bi göz atalım bakalımTopigin adı Dr söylemeden siz bilin nub teorisini bebek cinsiyetini öyle bişey ben keseye göre yorum yazdığım da o topik çıktı