" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Ayyyy valla yaslandim galiba kafa basmiyo ama anladim sanki

Kız deme öyle en çok sen hak ediyorsun bir yıldır uğraşıyorsun Rabbim inşallah gönlüne göre versin inşallah sende en yakın zamanda hamis kalırsın Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
cnm 1 yıl neki arkadaşım var 15 yıllık evli cocuğu olmuyor 3 sefer tüp bebek denedi oda tutmadı onunla konuşurken bile vicdan azabı cekiyorum bazen cok şükür rabbime benim 2 tane var bana vermiş kurban olduğum rabbim şu bebiş tırnağına hasret olanlara versin yeminle cok cokk içten söylüyorum amin yarabbim

Demi allahin buyuklugu iste insanlar ilk kalp atisi ve beyinle olusur son kalp ve beyin durmasiyla oluyo iste allahin buyuklugu
Gerçekten de öyle canım hayat işte bir laf var ya hani bir gün ölmek için her gün yaşıyoruz diye Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın inşallah

Kız deme öyle en çok sen hak ediyorsun bir yıldır uğraşıyorsun Rabbim inşallah gönlüne göre versin inşallah sende en yakın zamanda hamis kalırsın Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Evet Oyle vala meleklerim benim2 hak ediyorsun canim isalhhh olur bu kez cok istiyorum rabbim gonlundekini nasip ettirsin sana

Ayyy cok sukur Bari tuttursunda. Bakalim bizede nasip olur isalhhh

Sagol canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin çok minicik ti zaten o kalbi nasıl da atıyordu valla Rabbim o kadar büyük ki küçücük bişey ya nasıl da can veriyor
tam emin değilimde sanırım önce kalp oluşuyor

Sagol canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin çok minicik ti zaten o kalbi nasıl da atıyordu valla Rabbim o kadar büyük ki küçücük bişey ya nasıl da can veriyor
tam emin değilimde sanırım önce kalp oluşuyor rabbimin mucizesi

İnşallah canım, inşallah önümüzdeki aya ikimizde hamiş oluruz, benimde bu aydan ümidim yok ama bi sonraki aya sıkı çalışacağım
kac gün oldu cnm senin ilişki olalı zaten yumunda 1 gün sonra cat oldu galiba değilmi doğru hatırlıyorum

Kız Hayatimsiniz121385 bı sonrakı randevuda cınsıyetı bellı olur deme benımde onumuzdekı pazartesi degıl de otekı pazartesı randevum saat 15:30 da bakalım artık saglıklı olsunda bu randevuma gıttıgımde bır ay bı bucuk ay sonraya verır randevuyu o zaman ıkıncı utrasyonlarımızda cınsıyetlerimiz belli olucak Allah'ın izniyle işalhhh gonlumuzdekı nasıp olsun

Kız Hayatimsiniz121385 bı sonrakı randevuda cınsıyetı bellı olur deme benımde onumuzdekı pazartesi degıl de otekı pazartesı randevum saat 15:30 da bakalım artık saglıklı olsunda bu randevuma gıttıgımde bır ay bı bucuk ay sonraya verır randevuyu o zaman ıkıncı utrasyonlarımızda cınsıyetlerimiz belli olucak Allah'ın izniyle işalhhh gonlumuzdekı nasıp olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…