- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.641
maşallah cnm sende az bilgili değilsinCnm alttan bakildiysa kese sagda keseni icindeki fetus solda hep erkege uyuyor bunlar ama hic bisey kesin degil ona gore ksptirma kendini.kese siyah bosluk olan bolge icindeki kucuk daire yolk kesesi o sonra kaybolack fetusta o bembeyaz gorunen dairenin yanindaki
nasıl bir mucizedir bu deme ya kurban olayım rabbimeeAynen canım öyle dairesel olan kadın doktoru plasenta kese yani dedi uzun olan yanında ki de fetus dedi zaten kalbi orda atıyordu küçücük tü daha zaten ama o kadsr küçücük ve şimdiden kalbi atmaya baslamis kurban olduğum allahım ne kadar büyük ve eşsiz
İnşallah canım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahkız sayenizde bunlarıda öğrenicez galiba evet cnm kesen sağda ve dediğin gibiyse parmak gibi olan bebiş ve bu teorilere göre bebişin erkek cnm hadi inşallah öyledir
Vallahi cnm tıp ogrencileri gibiyiz ha birbirimize sora sora baya yol aliyoruz yaşasin topigimizbakalım daha neler öğrenicez cnm
Daha çok şey var ben bu ultrason resimlerinden bişey anlicagimi aklımın ucundan bile geçirmezdim çünkü hepsi bana karışık geliyor yavaş yavaş öğreniriz hep beraberbakalım daha neler öğrenicez cnm
bak ben bunları bilmiyorum hiçEvet oyle canim simdi yolk kesesimi ne o sonra plesantayi oluşturuyor
Topigin adı Dr söylemeden siz bilin nub teorisini bebek cinsiyetini öyle bişey ben keseye göre yorum yazdığım da o topik çıktıhadi inşallah cnm bilmişiz yani ramzi teorisimi diyolar cnm bende bi bakayım o topiğee
öğrenicez gibi geliyor banadaDaha çok şey var ben bu ultrason resimlerinden bişey anlicagimi aklımın ucundan bile geçirmezdim çünkü hepsi bana karışık geliyor yavaş yavaş öğreniriz hep beraber
maşallah cnm sende az bilgili değilsin
Hemde nasıl ben hayran kalıyorum bu kadar şeyi böyle güzel bilmesine ne güzel ondan öğrenecek daha bilgilerimiz varmaşallah cnm sende az bilgili değilsin
Öyle canım Rabbim her kadına tattırsın o duyguyu inşallahnasıl bir mucizedir bu deme ya kurban olayım rabbimee
Kiz deme öyleHemde nasıl ben hayran kalıyorum bu kadar şeyi böyle güzel bilmesine ne güzel ondan öğrenecek daha bilgilerimiz var
perşembe yada cuma sabah ilk idrarla bi test yap cnm varsa cıkması lazım rabbim gönlüne göre versin inşallahİyi aksamlar kızlar @Hayatimsiniz121385 Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.Minicik. bişey yaaa
Benimde bugün başım döndü kızlar tansiyonum düştü sanırım gebelik belirtisi için erken ama insan bekleyince ona yoruyor hep hala sersem gibi kafam10.gündeyim bu arada
valla cnm sıkıldım artık yaa coğu zaman vazgectiğimde oluyor ama diyorum içimde kalacak bu yum günü meselem artık kız oğlan değil yum günü olsunda ne tutarsa tutsun kapatayım bu konuyu iyi cnm tek deneme yapayım yine bu ayda olmazsada artık denemem gibi geliyor kendime 1 yıl vakit vermiştim olmazsa rabbimin bi bildiği var fazla zorlamamak gerek diye nasip artık cnmCanım bak ben bi topige yazmıstım ovu testiyle gebe kalanlar dı galiba cogu senin dedigim gibi yapmıs ve hemen hemen hepimoz kız bekliyoruz dediler bana erkek azdı okadar bekledin riske atma canım kendini 4gün üst üste iliski denemisler yum önce yum günü yumdan sonraki 2gün kızmış cogunun
Aynen canım allaha şükür Rabbim hepimizin gönlüne göre versin kızlar iyiki varsınız hepiniz bu topik olmasa ben sabırsızlıkla nereye giricem ne için icimdekini dökmek icin sabirsizlanicam. İyiki varsınız CANLARKiz deme öylehepimizin birbirinden ogrenecek şeyimiz var iyiki biraraya gelmişiz
inşallah bebişin gösterirde malı mülkü doktorda görür hayırlısıylaaSaat 10d gidicem drum yillardir gittigim biri ona guveniyorum soyler daha oncede bak bu erkek olabilir demisti) hayırlısı olsun inşallah yarin haber veririm
Kız deme öyle en çok sen hak ediyorsun bir yıldır uğraşıyorsun Rabbim inşallah gönlüne göre versin inşallah sende en yakın zamanda hamis kalırsın Rabbim yüzünü güldürsün inşallahvalla cnm sıkıldım artık yaa coğu zaman vazgectiğimde oluyor ama diyorum içimde kalacak bu yum günü meselem artık kız oğlan değil yum günü olsunda ne tutarsa tutsun kapatayım bu konuyu iyi cnm tek deneme yapayım yine bu ayda olmazsada artık denemem gibi geliyor kendime 1 yıl vakit vermiştim olmazsa rabbimin bi bildiği var fazla zorlamamak gerek diye nasip artık cnm
Demi allahin buyuklugu iste insanlar ilk kalp atisi ve beyinle olusur son kalp ve beyin durmasiyla oluyo iste allahin buyukluguSagol canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin çok minicik ti zaten o kalbi nasıl da atıyordu valla Rabbim o kadar büyük ki küçücük bişey ya nasıl da can veriyor
dur cnm daha bebişler doğunca gaz için mama için yazıcaz ciziçez dahaaAnladım canım her gün bişeyler öğreniyoruz bu gidişle hepimizden birer ebe olur ilerde vallahi Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Valla bende bilmiyorum canimAaa içinde mi oluyor benim anladığım yani gördüğüm sanki bebek yanın da gibi oda ilerde plasenta olucak benim kafam karma karışık zaten hiç bişey anlamıyorum