" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
maşallah cnm sende az bilgili değilsin

nasıl bir mucizedir bu deme ya kurban olayım rabbimee

perşembe yada cuma sabah ilk idrarla bi test yap cnm varsa cıkması lazım rabbim gönlüne göre versin inşallah

valla cnm sıkıldım artık yaa coğu zaman vazgectiğimde oluyor ama diyorum içimde kalacak bu yum günü meselem artık kız oğlan değil yum günü olsunda ne tutarsa tutsun kapatayım bu konuyu iyi cnm tek deneme yapayım yine bu ayda olmazsada artık denemem gibi geliyor kendime 1 yıl vakit vermiştim olmazsa rabbimin bi bildiği var fazla zorlamamak gerek diye nasip artık cnm

Kiz deme öyle hepimizin birbirinden ogrenecek şeyimiz var iyiki biraraya gelmişiz
Aynen canım allaha şükür Rabbim hepimizin gönlüne göre versin kızlar iyiki varsınız hepiniz bu topik olmasa ben sabırsızlıkla nereye giricem ne için icimdekini dökmek icin sabirsizlanicam. İyiki varsınız CANLAR

Saat 10d gidicem drum yillardir gittigim biri ona guveniyorum soyler daha oncede bak bu erkek olabilir demisti ) hayırlısı olsun inşallah yarin haber veririm
inşallah bebişin gösterirde malı mülkü doktorda görür hayırlısıylaa cikolata ye evde cıkınca unutmaa

Kız deme öyle en çok sen hak ediyorsun bir yıldır uğraşıyorsun Rabbim inşallah gönlüne göre versin inşallah sende en yakın zamanda hamis kalırsın Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Sagol canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin çok minicik ti zaten o kalbi nasıl da atıyordu valla Rabbim o kadar büyük ki küçücük bişey ya nasıl da can veriyor
Demi allahin buyuklugu iste insanlar ilk kalp atisi ve beyinle olusur son kalp ve beyin durmasiyla oluyo iste allahin buyuklugu

Anladım canım her gün bişeyler öğreniyoruz bu gidişle hepimizden birer ebe olur ilerde vallahi Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
dur cnm daha bebişler doğunca gaz için mama için yazıcaz ciziçez dahaa inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…