- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.621
kötü bişey değildir cnm korkmaİlk defa leke ile karsilastim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kötü bişey değildir cnm korkmaİlk defa leke ile karsilastim
Şimdi anladım canım süpersin canım allah razı olsun zaten başka topige attım baştan karından sandılar kız dediler ben vajinadan çekilmiş deyince erkek dediler kese ye göre yani onlar kese ye göre pipili diyorlar ne kadar doğru allah bilir canım ama seninde dediğin gibi kese sagda fetus solda ise yani kesenin solunda erkek diyorlar yavaş yavaş bilgileri topluyoruz valla hayırlısı olsun canım inşallahbosver bacim iyice karisti zaten. plesenta kesenin disinda olusuyor et parcasi gb oluyor kandamarlari barindirip bebegi besliyor 12.haftada olusum basliyor.kesenin icindeki yuvarak, plesanta olusana kadar onun gorevini goruyor adi yolk sac kesesi plesanta devreye girince o yok oluyor
İnşallah canım, inşallah önümüzdeki aya ikimizde hamiş oluruz, benimde bu aydan ümidim yok ama bi sonraki aya sıkı çalışacağımBen değilim daha ama inşallah sen hamilesindirr
cnm ben bu resimlerden hiç anlamam ama dediğin gibiyse bebişin erkek cnm parmak gibi yanındaki ben gecen ay alttan ultrasona girdiğimde yum senin şuan bebişinin olduğu tarafta yani sağda bebişte kesenin solunda ve parmak gibi o zaman bebişin erkek cnm yani anladığım kadarıyla söylüyorum inşallah tutturdun cnmCanım sende iyice bakarsan yanında baloncuk gibi duran plasenta dedi kadın ama kese ince ve uzundu burda da bakarsan anlarsın canım ne kadar doğru bilemem hatta ben bu ince kupalara benzettim kızlar baktıkça kupa şeklinde valla tuhaf valla ben hiç anlamıyorum ama kadın keseyi ve plasentayi da gösterdi baloncuk gibi olan plasenta ince uzun olanda kese sende yine bir bak kızlar sizde bir bakın neye benzemiyorsunuz
İnşallah cnm paşan yoldadır :)))Şimdi anladım canım süpersin canım allah razı olsun zaten başka topige attım baştan karından sandılar kız dediler ben vajinadan çekilmiş deyince erkek dediler kese ye göre yani onlar kese ye göre pipili diyorlar ne kadar doğru allah bilir canım ama seninde dediğin gibi kese sagda fetus solda ise yani kesenin solunda erkek diyorlar yavaş yavaş bilgileri topluyoruz valla hayırlısı olsun canım inşallah
cnm bende tırsıyordum gecen aya kadar 1 yıldır bebiş için uğraşıyorum bi gecen ay cesaretimi toplayıp gittim doktordanmı kaynaklı artık bilemiyorum o korkumu az birazda olsa yendim alttan ölçüm yapıyorlar cnm rahat olursan hiç bi sorun olmuyor allah yardımcımız olsun ben hem dişci hem kadın hastalıkları koltuğundan oldum olası tırsarım ama mecbur gidiyozAyyy sorma canım kadın dogumcudan tirsiyorum ya o masayı görünce(( nasıl ölçüm yapiyorlar
saol cnm o senin güzel bakmandan cnm sizlerde öylesiniz amin allahım cümlemizin gönlüne göre versin inşallahGerçekten mi demekki zamanı değil canım Rabbim inşallah en kısa zamanda bebek müjdesiyle sevindirsin iyi yürekli arkadaşımız Rabbim gönlüne göre versin inşallah
kız kacırcan adamı evden caktırmadan azar azar yap barii@ABADTE meleklerim benim2 Kiz durun bi bende gaza geliyom zaten 1yil neler cektim o yüzden kocaya cektiriyorum iyice triplenecem ha triplenimmi daha cok ayy yapim yapim
tmm cnm öyle diyosan öyledir tabikiYok canım eminim ilişki olmadı..şöyle ki eşim iş gereği 1 hafta şehir icinde 1 hafta şehir dışında..ilişki olduğu hafta şehir içindeydi yanında yani,eminim o gunler dün gibi aklimda
kız sayenizde bunlarıda öğrenicez galiba evet cnm kesen sağda ve dediğin gibiyse parmak gibi olan bebiş ve bu teorilere göre bebişin erkek cnm hadi inşallah öyledirEki Görüntüle 1918916
meleklerim benim2 canım sol tarafta yani kesenin yanında dairesel gibi olan yani balon gibi bir çizgi sanki plasenta sağında duran ise kese canım şekli uzun sanki hatta televizyon da daha iyi görünüyordu resimde çok parlamış fazla net olmamış bilmiyorum yinede. Ama foto da kese plasentanin sağında
biraz cesaret tamamdır cnm rabbim o cesareti versin bizlereİnşallah yaaa,kadin hastaliklarimi diyince bana birşeyler oluyor..sezeryanla 10 doğum yaparım da su alttan muayene bakma beni benden alıyor ((
bakalım daha neler öğrenicez cnmHayatimsiniz121385 csnim evet uzun kese yuvarlsk degil bide fetus kesrnin solunda bak buda erkek işareti haberin ola inşallah
İnşallah canım valla başka topige de attım ramzi teorisi ne göre onlar da erkek dediler ama onlar keseye göre yorumladilar yani bu uzun veya tombul oluşuna değil artık hayırlısı Rabbim isteyen herkese gönüllerince nasip etsin inşallahcnm ben bu resimlerden hiç anlamam ama dediğin gibiyse bebişin erkek cnm parmak gibi yanındaki ben gecen ay alttan ultrasona girdiğimde yum senin şuan bebişinin olduğu tarafta yani sağda bebişte kesenin solunda ve parmak gibi o zaman bebişin erkek cnm yani anladığım kadarıyla söylüyorum inşallah tutturdun cnm
hep birlikte öğrenicez cnm inşallah bunlarıKız ben dedim acaba kendimi mi kandırıyorum uzun mu görüyorum erkek istediğim için birde çok utanarak söylim ben bebeğe kese diyorum bunca zamandır siz plasenta ya mi kese diyorsunuz? Resimde sağında alttan bakıldı o zaman fetus plasentanin solunda mu oluyor canım ben hiç anlamıyorum yabir öğrensem bunlari
hadi inşallah cnm bilmişiz yani ramzi teorisimi diyolar cnm bende bi bakayım o topiğeeİnşallah canım valla başka topige de attım ramzi teorisi ne göre onlar da erkek dediler ama onlar keseye göre yorumladilar yani bu uzun veya tombul oluşuna değil artık hayırlısı Rabbim isteyen herkese gönüllerince nasip etsin inşallah
=kız kacırcan adamı evden caktırmadan azar azar yap barii
İnşallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah yarın ilk güzel haberi senden duyarız umarım istediğin gibi geçer canımİnşallah cnm paşan yoldadır :)))
valla benim adam doğursaydı 3 senede bir doğurttururdum onaYap yap. Napalım yani. kolay mı çocuk doğurmak. kolayca onlar doğursun
Sagol canım aminnn inşallahsaol cnm o senin güzel bakmandan cnm sizlerde öylesiniz amin allahım cümlemizin gönlüne göre versin inşallah