" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Kız ben dedim acaba kendimi mi kandırıyorum uzun mu görüyorum erkek istediğim için :eek: birde çok utanarak söylim ben bebeğe kese diyorum bunca zamandır siz plasenta ya mi kese diyorsunuz? Resimde sağında alttan bakıldı o zaman fetus plasentanin solunda mu oluyor canım ben hiç anlamıyorum ya:KK43:bir öğrensem bunlari
Cnm alttan bakildiysa kese sagda keseni icindeki fetus solda hep erkege uyuyor bunlar ama hic bisey kesin degil ona gore ksptirma kendini.kese siyah bosluk olan bolge icindeki kucuk daire yolk kesesi o sonra kaybolack fetusta o bembeyaz gorunen dairenin yanindaki

Cnm alttan bakildiysa kese sagda keseni icindeki fetus solda hep erkege uyuyor bunlar ama hic bisey kesin degil ona gore ksptirma kendini.kese siyah bosluk olan bolge icindeki kucuk daire yolk kesesi o sonra kaybolack fetusta o bembeyaz gorunen dairenin yanindaki
Aynen canım öyle dairesel olan kadın doktoru plasenta kese yani dedi uzun olan yanında ki de fetus dedi zaten kalbi orda atıyordu küçücük tü daha zaten ama o kadsr küçücük ve şimdiden kalbi atmaya baslamis kurban olduğum allahım ne kadar büyük ve eşsiz :cry:

Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 plezanta 12.hafdada oluşuyor cnm sende daha yok
Dairesel olan plasenta degilmi canm yani plasentanin küçük hali yani kesenin dediğin sonradan plasenta ya dönüşmüyormu nasıl ki fetus e 12 haftadan sonra embriyo deniliyor kese ve sonra plasenta olmuyormu anlamadım şimdi kadın öyle dedi çünkü yanında duran plasenta dedi:KK57:

Kızlar resmi ters çevirdim şimdi tan sanki alttan basılmış gibi oldu tam solda ve kese fetus ün sağında fetus solunda duruyor the craysy the craysy gülüm doğru mu simdi
Eki Görüntüle 1918921
Kızlar bilgisi olan ne diyonuz inanmam dediğim halde insan merak ediyor valla ya aynen kahve falı gibi hem inanmıyorsun hemde merak ediyorsun ne iş anlamadım Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Evet cnm dedigim gb kese sag ,kesenin icinde sola tutunmuş uyuyor hersey benim anladigim kadariyla bu isi daha iyi bilen topikler var kese konumuna gore cinsiyet diye oralara at kiz yorum yaparlar.inşallah salih bir oglun olur

Dairesel olan plasenta degilmi canm yani plasentanin küçük hali yani kesenin dediğin sonradan plasenta ya dönüşmüyormu nasıl ki fetus e 12 haftadan sonra embriyo deniliyor kese ve sonra plasenta olmuyormu anlamadım şimdi kadın öyle dedi çünkü yanında duran plasenta dedi:KK57:
Evet oyle canim simdi yolk kesesimi ne o sonra plesantayi oluşturuyor

Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 Benim Bildigimde şu.. bebek bu haftalarda yuvarlaksa kız uzunsa erkek. Senin bebeginde bana uzun gibi geldi insallah gonlundekidir. Kese konumuna göre cinsiyet olayı herkeste doğru çıkmıyor benim bebeğim kesenin sagindaydi yani kız olması lazımdı bu durumda yanlış cikti

Kalp gelisimi ilk 6hfta icinde oluyor cnm o sira hizli atar sonra 6sonu 7ici azalir yani ilk atistan kasit buydu ilk duydugun yani oncesini soylemiyorlar zaten hizli diye.sonra tekrar 7de 130 mesela 150 170 diye artar.bakim benim 130du kaca yukseldi tahminim 170lerdedir yarin gidicem heycanliyim cinsiyet icin dua edin bana
Valla bende heyecanlandım kacta randevun bize hemen haber ver insallah bebisin gosteririr kendini doktorumda gıcık cıkmazda söyler

şu deneme faslından cıkıp bizde hamileler kervanına katılabilseydik süper olurdu yavv kızlar bu ay diyorum koyu cizgiyi gördükten sonra 3 gün üst üste deneme yapayım kız oğlan artık rabbim ne verirse hayırlısıyla sağlıkla ne dersiniz ben öyle yapayım mı ya bu ayda tutmazsa bebiş defterini kapatmayı düşünüyorum artık cok sıkıldım çünki çok şükür 2 tane evladım var rabbim onlara ve cümlesininkilere uzun ömür versin
Canım bak ben bi topige yazmıstım ovu testiyle gebe kalanlar dı galiba cogu senin dedigim gibi yapmıs ve hemen hemen hepimoz kız bekliyoruz dediler bana erkek azdı okadar bekledin riske atma canım kendini 4gün üst üste iliski denemisler yum önce yum günü yumdan sonraki 2gün kızmış cogunun

Valla bende heyecanlandım kacta randevun bize hemen haber ver insallah bebisin gosteririr kendini doktorumda gıcık cıkmazda söyler
Saat 10d gidicem drum yillardir gittigim biri ona guveniyorum soyler daha oncede bak bu erkek olabilir demisti :KK66:) hayırlısı olsun inşallah yarin haber veririm

Evet cnm dedigim gb kese sag ,kesenin icinde sola tutunmuş uyuyor hersey benim anladigim kadariyla bu isi daha iyi bilen topikler var kese konumuna gore cinsiyet diye oralara at kiz yorum yaparlar.inşallah salih bir oglun olur
Sagol canım allah razı olsun inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 Benim Bildigimde şu.. bebek bu haftalarda yuvarlaksa kız uzunsa erkek. Senin bebeginde bana uzun gibi geldi insallah gonlundekidir. Kese konumuna göre cinsiyet olayı herkeste doğru çıkmıyor benim bebeğim kesenin sagindaydi yani kız olması lazımdı bu durumda yanlış cikti
Anladım canım her gün bişeyler öğreniyoruz bu gidişle hepimizden birer ebe olur ilerde vallahi Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

İyi aksamlar kızlar @Hayatimsiniz121385 Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.Minicik. bişey yaaa
Benimde bugün başım döndü kızlar tansiyonum düştü sanırım gebelik belirtisi için erken ama insan bekleyince ona yoruyor hep hala sersem gibi kafam10.gündeyim bu arada
Sagol canım allah razı olsun inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberi duyarız belli olmaz canım vücut gebeliğe hazırlanıyor belki ona göre hemen etkisi oluyor yani baş dönmesi bende de başlarda ara sıra vardı gerçi şimdi eğilip yada yukarı baktığımda da da oluyor inşallah hamilesindir iki gün sonra yani perşembe sabahı bir test yap canım inşallah çıkar allahin izniyle

X