" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
kalp atışı 140 altında ise erkek üstünde ise kız genelde cok kişide tutuyor
Kızımda herkes erkek dedı ıddaya bıle gırdıler dr ınanmayanlar oldu karın yapıp yedıklerım hepsı erkek belırtısıydı kızım oldu. sımdı farklı belırtılerım bakalım erkekmı kızmı

Sagol cnm ben lh kiti ile yumurta takibi yaptim c ve t once kopkoyu olup pik yapti sonra t cizgisi hafif acilinca tek ilişki oldu öncesinde 5gün cinsel perhiz yaptik, ilişkiden 1,2saat once sert kahve icirdim kocişe.inşallah erkek bebek şansını arttirmak icin uyguladik bir cok dr bu yontemi uyguluyor ve basari orani ortalama %70.eşimin almanyadaki kadin dogumcu teyzeside bu yontemi uyguluyor tedbir bizden takdir rabbimden hakkımızda hayırlısı olsun
Peki teyzenin bildiği bir yöntem var mi Kiz için :))))

Sagol cnm ben lh kiti ile yumurta takibi yaptim c ve t once kopkoyu olup pik yapti sonra t cizgisi hafif acilinca tek ilişki oldu öncesinde 5gün cinsel perhiz yaptik, ilişkiden 1,2saat once sert kahve icirdim kocişe.inşallah erkek bebek şansını arttirmak icin uyguladik bir cok dr bu yontemi uyguluyor ve basari orani ortalama %70.eşimin almanyadaki kadin dogumcu teyzeside bu yontemi uyguluyor tedbir bizden takdir rabbimden hakkımızda hayırlısı olsun
Bu erkek yöntemlerinin hepsini kaydediyorum kardesim icin yeni evlendi erkek olsun cok istiyor insallah onda deneticem kızlar

Kizlar slm bugün kontrolüm vardı ikili taramada yapıldı, maşallah şükür ölçümlerimiz iyi çıktı. cinsiyet konusunda net bişi söylemedi zaten dr.um bu konuda ketum,16. haftadan önce söylemem demişti. Bi bakin pipimi var kukumu var dedim:) Şimdilik net bir pipi göremiyorum bir şişlik var ama vajina dudaklarıda olabilir testisleride olabilir dedi, 2 hafta sonra daha netleşir dedi..

Kizlar slm bugün kontrolüm vardı ikili taramada yapıldı, maşallah şükür ölçümlerimiz iyi çıktı. cinsiyet konusunda net bişi söylemedi zaten dr.um bu konuda ketum,16. haftadan önce söylemem demişti. Bi bakin pipimi var kukumu var dedim:) Şimdilik net bir pipi göremiyorum bir şişlik var ama vajina dudaklarıda olabilir testisleride olabilir dedi, 2 hafta sonra daha netleşir dedi..
İnşallah gönlündekidir canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah senin ikizler kızların vardı degilmi canim

İkili taramanin bir değerine bakarak da yorum yapılıyordu. ama hatırlamıyorum hangi değerdi. @berenbetul biliyordu sanki

Hayırlısı olsun canım insallah o gözüken pipidir:)

İyi gidiyor herşey cnm cok şükür cinsiyeti ögrenme heyecanı içindeyim az kaldı
Cnm bence çok kendini kaptırma çünkü en net 16 haftada belli oluyor benim 13 haftaya kadar hiç bir tahmin yapmadılar 14 de kıza benziyo dediler 15 de erkeğe benziyo dediler o sıra bant meselesi fln çıktı ayrıntılı dopplere girmem gerekiyodu 16 haftada o doktor erkek dedi şuan Hale'n öyle 3 hafta sonrA renkli ultrasona gitçem sorun için ozmn da söylerse kesin olur herhalde çünkü üzülüyo insan bide hep 1 doktora git çünkü kafa karıştırıyorlar cnm

İkili taramanin bir değerine bakarak da yorum yapılıyordu. ama hatırlamıyorum hangi değerdi. @berenbetul biliyordu sanki
Evet canım ikili testteki hcg değeri 50 üzeri kız 50 altında erkek deniliyor bende de tuttu. Kızım da 54 çıkmıştı bu hamileligimde 38 çıktı

X