- 24 Şubat 2016
- 2.032
- 7.053
- 40
- Konu Sahibi meleklerim benim2
İnşallah canım benimdarısı başımıza inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benimdarısı başımıza inşallah
Kızımda herkes erkek dedı ıddaya bıle gırdıler dr ınanmayanlar oldu karın yapıp yedıklerım hepsı erkek belırtısıydı kızım oldu. sımdı farklı belırtılerım bakalım erkekmı kızmıkalp atışı 140 altında ise erkek üstünde ise kız genelde cok kişide tutuyor
cnm eczanelerde 5 adeti 25 -30 tl civarı internet üzerinden gitti gidiyordan alıyor genelde herkes cok daha uygun internetteki ben 30 adet ovilasyon +5 adet gebelik testini 30 tl ye aldım
allah gönlüne göre versin cnm
Peki teyzenin bildiği bir yöntem var mi Kiz için :))))Sagol cnm ben lh kiti ile yumurta takibi yaptim c ve t once kopkoyu olup pik yapti sonra t cizgisi hafif acilinca tek ilişki oldu öncesinde 5gün cinsel perhiz yaptik, ilişkiden 1,2saat once sert kahve icirdim kocişe.inşallah erkek bebek şansını arttirmak icin uyguladik bir cok dr bu yontemi uyguluyor ve basari orani ortalama %70.eşimin almanyadaki kadin dogumcu teyzeside bu yontemi uyguluyor tedbir bizden takdir rabbimden hakkımızda hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun canım bu ay tutsaydı hep muallakta kalıcaktın insallah bidahaki ay güzl haberlerini alırızKızlar ben kırmızıları gördüm. Bu ay tutmadığı iyi oldu. önümüzdeki ay bakalım nolacak. hayırlısı inşallah
Bu erkek yöntemlerinin hepsini kaydediyorum kardesim icin yeni evlendi erkek olsun cok istiyor insallah onda deneticem kızlarSagol cnm ben lh kiti ile yumurta takibi yaptim c ve t once kopkoyu olup pik yapti sonra t cizgisi hafif acilinca tek ilişki oldu öncesinde 5gün cinsel perhiz yaptik, ilişkiden 1,2saat once sert kahve icirdim kocişe.inşallah erkek bebek şansını arttirmak icin uyguladik bir cok dr bu yontemi uyguluyor ve basari orani ortalama %70.eşimin almanyadaki kadin dogumcu teyzeside bu yontemi uyguluyor tedbir bizden takdir rabbimden hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah gönlündekidir canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah senin ikizler kızların vardı degilmi canimKizlar slm bugün kontrolüm vardı ikili taramada yapıldı, maşallah şükür ölçümlerimiz iyi çıktı. cinsiyet konusunda net bişi söylemedi zaten dr.um bu konuda ketum,16. haftadan önce söylemem demişti. Bi bakin pipimi var kukumu var dedim:) Şimdilik net bir pipi göremiyorum bir şişlik var ama vajina dudaklarıda olabilir testisleride olabilir dedi, 2 hafta sonra daha netleşir dedi..
İkili taramanin bir değerine bakarak da yorum yapılıyordu. ama hatırlamıyorum hangi değerdi. @berenbetul biliyordu sankiKizlar slm bugün kontrolüm vardı ikili taramada yapıldı, maşallah şükür ölçümlerimiz iyi çıktı. cinsiyet konusunda net bişi söylemedi zaten dr.um bu konuda ketum,16. haftadan önce söylemem demişti. Bi bakin pipimi var kukumu var dedim:) Şimdilik net bir pipi göremiyorum bir şişlik var ama vajina dudaklarıda olabilir testisleride olabilir dedi, 2 hafta sonra daha netleşir dedi..
Amin cnm inşallah hepimizin gönlüne göre versin.. evet canım 9 yaşında ikiz kızlarım var..İnşallah gönlündekidir canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah senin ikizler kızların vardı degilmi canim
Bahsettiğim Dr. un ultrason ölçümleriydi, kan da verdim onun risk oranları 3 gün sonra çıkacak.İkili taramanin bir değerine bakarak da yorum yapılıyordu. ama hatırlamıyorum hangi değerdi. @berenbetul biliyordu sanki
Hayırlısı olsun canım insallah o gözüken pipidir:)Kizlar slm bugün kontrolüm vardı ikili taramada yapıldı, maşallah şükür ölçümlerimiz iyi çıktı. cinsiyet konusunda net bişi söylemedi zaten dr.um bu konuda ketum,16. haftadan önce söylemem demişti. Bi bakin pipimi var kukumu var dedim:) Şimdilik net bir pipi göremiyorum bir şişlik var ama vajina dudaklarıda olabilir testisleride olabilir dedi, 2 hafta sonra daha netleşir dedi..
Cnm bence çok kendini kaptırma çünkü en net 16 haftada belli oluyor benim 13 haftaya kadar hiç bir tahmin yapmadılar 14 de kıza benziyo dediler 15 de erkeğe benziyo dediler o sıra bant meselesi fln çıktı ayrıntılı dopplere girmem gerekiyodu 16 haftada o doktor erkek dedi şuan Hale'n öyle 3 hafta sonrA renkli ultrasona gitçem sorun için ozmn da söylerse kesin olur herhalde çünkü üzülüyo insan bide hep 1 doktora git çünkü kafa karıştırıyorlar cnmİyi gidiyor herşey cnm cok şükür cinsiyeti ögrenme heyecanı içindeyim az kaldı
Evet sevındım adına işalhhh bu kez olur cnmKızlar ben kırmızıları gördüm. Bu ay tutmadığı iyi oldu. önümüzdeki ay bakalım nolacak. hayırlısı inşallah
Sagol Can'ım sorduğun için ıyıyım cok şukur arkadaşimda mısafırdeydım gec kalktık ve kızlar arkama tuz koymuşlar haberım yoktu bacagımı kaşidım ve kız dedıler bel den aşagı kızmişbesirsu nerdesin canım herşey yolundadır inşallah
Sen nasılsın ne yapıyonbesirsu nerdesin canım herşey yolundadır inşallah
Evet canım ikili testteki hcg değeri 50 üzeri kız 50 altında erkek deniliyor bende de tuttu. Kızım da 54 çıkmıştı bu hamileligimde 38 çıktıİkili taramanin bir değerine bakarak da yorum yapılıyordu. ama hatırlamıyorum hangi değerdi. @berenbetul biliyordu sanki
Can'ım Nasıl o ıkılı test kac haftalıkken yapılıyo benım hcg 1897 cıkmişti dumEvet canım ikili testteki hcg değeri 50 üzeri kız 50 altında erkek deniliyor bende de tuttu. Kızım da 54 çıkmıştı bu hamileligimde 38 çıktı