" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149

Bu aydan itibaren adet günümü,belirgin akintimin olduğu tarihi not almaya basladim.2017 Eylülü gibi hamile kalma yi planliyorum inşallah bir kizim olur.30.01.2015 doğumlu kaymakli lokum bir oğlum var çok sukur.Kiz için az çok okuyorum postlari adet bittikten 2-3-4-5.günler Kiz sansi çok diye okudum.bende o dönemlerde deneyecegim umarim gonlumce olur.tabi bu yumurtlama zmanima da bağlı.aldigim notlardan cikarabilirim hamile kalacagim aya kadar..

İyi gidiyor herşey cnm cok şükür cinsiyeti ögrenme heyecanı içindeyim az kaldı

Allah gonlundekini versin Cnm inş.özellikle Kiz/erkek için denedigin bir yöntem var mi? Bende 2017 eylül gibi ikinci için çalışmaya baslicam nasip bakalim bir oğlum var,bir de kizim olsun istiyorum

Sagol canım allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Sagol canım allah razı olsun darısı tüm İsteyenlere inşallah bizim topik herkese açık canım

allah gönlüne göre versin cnm

Hangi siteden acaba? Eczanedekiler kaç adet oluyor ve ne kadar ucreti
cnm eczanelerde 5 adeti 25 -30 tl civarı internet üzerinden gitti gidiyordan alıyor genelde herkes cok daha uygun internetteki ben 30 adet ovilasyon +5 adet gebelik testini 30 tl ye aldım

Allah gonlundekini versin Cnm inş.özellikle Kiz/erkek için denedigin bir yöntem var mi? Bende 2017 eylül gibi ikinci için çalışmaya baslicam nasip bakalim bir oğlum var,bir de kizim olsun istiyorum
Sagol cnm ben lh kiti ile yumurta takibi yaptim c ve t once kopkoyu olup pik yapti sonra t cizgisi hafif acilinca tek ilişki oldu öncesinde 5gün cinsel perhiz yaptik, ilişkiden 1,2saat once sert kahve icirdim kocişe.inşallah erkek bebek şansını arttirmak icin uyguladik bir cok dr bu yontemi uyguluyor ve basari orani ortalama %70.eşimin almanyadaki kadin dogumcu teyzeside bu yontemi uyguluyor tedbir bizden takdir rabbimden hakkımızda hayırlısı olsun

darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…