- 14 Kasım 2016
- 3.220
- 4.610
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
Kızlar bi süre topiğe bakmadıydım hepiniz hamile kalmışsınız maşaAllahçok tebrik ederim hepinizi tek tek. Rabbim kucaklarınızı da sağlıkla, hayırla, gönlünüzden geçtiğince doldursun Yeni başlıkta güzel olmuş. Ben hamile değilim ama katılabilirim dimi?
Evet canım bende 2017nin ortalarında düşünüyorum inşaAllah ya da başlarında ay bilemiyorum hayırlı bi zamanda diyeyimBende değilim ama kattilar :))) bizde takip eder tuyo aliriz))
Bende erkek hissediyorum :)))Sen ne hissediyorsun canım peki?
teşekkürler canım iyiyim sağolasın...Teşekkürler canım sende yoksun ne zamandır nasılsın
Merhaba cnm özlettin nezamandir yoksunteşekkürler canım iyiyim sağolasın...
tek değil cnm istediğin sayıda satılıyor enaz 10 tane gidiyor senin kullanmana bağlı olarak testler sana ne zaman gebe kalınır bilgisi veriyor cnm ayrıca zamanlamanı tam ayarlarsan istediğin cinsiyette bebişin oluyor yüzde 70 oranında allahın izni ileYumurtlama testini bir sefere mahsus mu alicaz yoksa hamilelik testi gibi mi? Hic almadim o testi bilmiyorum
slm cnm nasılsınteşekkürler canım iyiyim sağolasın...
sen nasılsın nasıl gidiyor cnmMerhaba cnm özlettin nezamandir yoksun
hadi bakalım gerci biz biliyozda doktorda onaylasın dimiÖyledir zaar teyzesi 2hfda sonra gidicem inşallah cinsiyetide öğrenirim
Ben internetten alıyorum. 1 sefer için 10 tane falan yeterli olur. ben daha önce 30 lu aldım. şimdi 50 tane almayi planlıyorumYumurtlama testini bir sefere mahsus mu alicaz yoksa hamilelik testi gibi mi? Hic almadim o testi bilmiyorum
Hic belli olmaz inşallah vardırIyiyim canim hamdolsun.Evet var beklemedeyiz.Ama bu ay umudum yok.
yum günü falan denedinmi yoksa akışınamı bırakarak hamiş kaldın bide doktora gittiğinde kalp atış hızını sor cnmhayırlı olsun yenı topık benımde bır kızım var ıkıncı bakalım nasıl ılerlıycez 23 kasım kontrol var dr yurt dısında bu hafta gıdemıycem meraktayım keseyı gorduk kalp atışını duymadık daha
gerek kalmaz işallah 50 taneyeBen internetten alıyorum. 1 sefer için 10 tane falan yeterli olur. ben daha önce 30 lu aldım. şimdi 50 tane almayi planlıyorum
hayırlı olsun cnmKızlar benkırmızıları gördüm. Bu ay tutmadığı iyi oldu. önümüzdeki ay bakalım nolacak. hayırlısı inşallah
İnşallahgerek kalmaz işallah 50 taneye
İyi gidiyor herşey cnm cok şükür cinsiyeti ögrenme heyecanı içindeyim az kaldısen nasılsın nasıl gidiyor cnm
Evet canım bende 2017nin ortalarında düşünüyorum inşaAllah ya da başlarında ay bilemiyorum hayırlı bi zamanda diyeyim
Aynen cnm inşallahhadi bakalım gerci biz biliyozda doktorda onaylasın dimi