- 14 Kasım 2016
- 3.220
- 4.610
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #20.421
T c den koyu iken pic yani yum zamanıBen ovulasyon testlerinden hiç anlamıyorum şimdi ne şekilde ikon çat oluyor beni bilgilendirirmisiniz
Sizi cok sevimli dogum hikayenizden hatirladim, nasil gulmustum okudugumda cok tatlisiniz : )Merhaba hanımlar,
Çok eskilerde takip ederdim burayı. İki kızım var bir de oğlum olsa diye. Büyük kızım beş küçük kızım iki yaşında şimdi. Ve ben iki kızım olduğu için her gün deliler gibi mutlu oluyorum. İki oğlum olsaydı da ona mutlu olurdum herhalde. Aslında elimde sahip olduğum ne varsa onu kabul edip mutlu olmakla alakalı sanırım bu durum.
İlk başlardaki erkek bebek isteği tamamen yok oldu ilginç bir şekilde. Ve artık ailemizi tamamladığımızı düşünüyorum. Tam olarak olması gereken aile olmuşuz gibi. Ne eksik ne fazla... sahip olduğum her imkanı iki kızımı maddi manevi mutlu etmek ve onları insanlığa faydalı, bu dünya için anlam ifade eden bireyler olarak yetiştirmek için kullanacağım.
Büyük kızım bale ve yüzmeye meraklı. İkisini de hem hobilerini gerçekleştirebilecekleri hem de iki dilde eğitim veren bir okula göndermeyi planlıyorum.
Sanırım bu saatten sonra maddi ve manevi imkanlarımı üçe bölmekten vazgeçtim. Kendimi geliştirmeye daha fazla zamanım kalmış olacak aynı zamanda. Yurtdışına gitme durumumuz da olabilir ve bu hayalimi gerçekleştirebilmek adına da iki çocuk yeterli diyorum.
Bunları paylaşmamın nedeni ise sanki oğlum olmak zorunda gibi hissettiğim o günlerden eser kalmadığını ifade etmek. Benim gibi iki ya da üç çocuk yeter ama erkek olsun diye sınırları zorlayacak varsa aslında sırf bu duyguyu yaşamak için sınırları zorlamaya gerek yok bunu belirtmek istedim. Huzur ve mutluluk bir şeyleri elde edince değil de aslında sahip olduklarımızın kıymetini bilince ortaya çıkıyor.
Yine de hepinizin gönlüne göre olsun her şey. Çok mutlu olun. Sevgiler...
Evet ya o doğuran bendim :))Sizi cok sevimli dogum hikayenizden hatirladim, nasil gulmustum okudugumda cok tatlisiniz : )
Esinizin erkek cocuk istemesi sizi de etkilemisti belki de. Evladin erkegi kizi olmaz tabiki katiliyorum size. Ben de bi kizim olsa falan diye icimden gecirmistim hamile kalmadan onceleri, ama oglum olduktan sonra oyle bi askla baglaniyo ki insan iyi ki onun annesiyim diyosun dimi : )
Kiz erkek ayrimi yapanlari hiic anlamiyorum anlayamam da.
Ayrica maddi manevi imkanlar sunma konusunda cok haklisiniz. 3 cocuga iyi bir gelecek sunmak cok cok zor bu devirde.
Biz 2nciyi bile karar verene kadar kac sene gecti hala icraatimiz de yok.:)
Yurtdisina gecici mi gideceksiniz yerlesmeye mi? Biz de yurtdisindayiz. Trte donersek oglum 2 dilli koleje gidecek nasipse, bunu 2 cocuga sunmak zor olucak ama kismet bakalim.
Hakkimizda en hayirlisi olsun hepimizin :)
Erkek gibi canım
Tesekkur ederim canimErkek gibi canım
MerhabaMerhaba hanimlar 2 aydan fazladir yazismalarinizin hepsini okudum 2043 sayfa. Resmen bende bagimlilik yaptiniz kitap okur gibi acaba hamile kalabildi mi? Kaldiysa cinsiyeti ne olur diye merakla tek tek okudum buyuk cogunluk gonlundeki cinsiyete kavustu cok sukur. En cok sayfa sahibini merak ettim bir gitti pir gitti var mi acaba @Meleklerimbenim2 den haberi olan oglumu oldu kizi mi yada saglikla kavustu mu? Lutfen kendinizden haberler yazin bebekleriniz 2 yasini gecti. Birdemetumut Papatyam321 Hayatimsiniz121385 besirsu bulut29 S snfogretmeni @berenbetul daha aklima gelmeyen birçok kisi lutfen kendinizden haber verin S Sahra vardi the craysy
Meleklerimbenim in yanılmıyorsam oğlu olduMerhaba hanimlar 2 aydan fazladir yazismalarinizin hepsini okudum 2043 sayfa. Resmen bende bagimlilik yaptiniz kitap okur gibi acaba hamile kalabildi mi? Kaldiysa cinsiyeti ne olur diye merakla tek tek okudum buyuk cogunluk gonlundeki cinsiyete kavustu cok sukur. En cok sayfa sahibini merak ettim bir gitti pir gitti var mi acaba @Meleklerimbenim2 den haberi olan oglumu oldu kizi mi yada saglikla kavustu mu? Lutfen kendinizden haberler yazin bebekleriniz 2 yasini gecti. Birdemetumut Papatyam321 Hayatimsiniz121385 besirsu bulut29 S snfogretmeni @berenbetul daha aklima gelmeyen birçok kisi lutfen kendinizden haber verin S Sahra vardi the craysy
Merhababen buralardayım.bir oğlum var şimdi 4.5 yasını geçti..TEK’te kalacağım düşünmüyorum.anaokuluna başladı yol biraz mesafeli git gel yoruluyorum günde iki kez..Allahım önce olmayana sonra düşünenlere gönlündekini nasip etsin
Merhababen buralardayım.bir oğlum var şimdi 4.5 yasını geçti..TEK’te kalacağım düşünmüyorum.anaokuluna başladı yol biraz mesafeli git gel yoruluyorum günde iki kez..Allahım önce olmayana sonra düşünenlere gönlündekini nasip etsin
Okul cok yorucu oluyor ama hepsi gecici vazgecme bebistenMerhababen buralardayım.bir oğlum var şimdi 4.5 yasını geçti..TEK’te kalacağım düşünmüyorum.anaokuluna başladı yol biraz mesafeli git gel yoruluyorum günde iki kez..Allahım önce olmayana sonra düşünenlere gönlündekini nasip etsin
Yık canımmm piyasa da kötü tek maaş özel sektör de yarının ne olacağı belli olmuyor o yüzden vazgeçtim allahım cümlenin evladı ile içinde oğluma da sağlıklı ömür versinYeni oldugum icin duzgun cvp yazabiliyor muyum bilmiyorum. Sende cok kiz cocugu istiyordun arastirmada yaptin okadar vazgecme oglusun tek kalmasin
Çok yoruluyorum gerçekten günde iki kez git gelOkul cok yorucu oluyor ama hepsi gecici vazgecme bebisten
Cok haklisin canim bu zamanda hic kolay degil rabbim oglundan gostersin ozaman sende giydir elbiseleri bol bol sevYık canımmm piyasa da kötü tek maaş özel sektör de yarının ne olacağı belli olmuyor o yüzden vazgeçtim allahım cümlenin evladı ile içinde oğluma da sağlıklı ömür versinBende oğlumun kızını severim
Gecen sene bende oyleydim mahfoldum okul yollarinda birde hamileydim okulun bahcesinde dogurmadigima hala sasiyorumÇok yoruluyorum gerçekten günde iki kez git gel
Okul olunca çok zor oluyor bide eve uzak daha zorGecen sene bende oyleydim mahfoldum okul yollarinda birde hamileydim okulun bahcesinde dogurmadigima hala sasiyorum
Evet dunya tatlisi 2 oglum varOkul olunca çok zor oluyor bide eve uzak daha zor( allah seninde yardımcın olsun.2 çocuğun mu var