- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #20.401
Ben erkeğe çok benzetmiştim ama bi prensesmiş demek :) sağlıkla gelsinmerhaba belli oldu kızı olacak
Ovulasyon testinde hangi halindeyken deneme olmuştu tek ilişki mi olduHanımlar Merhaba uzun zaman oldu girmeyeli. Dogum yapan arkadaşlar Bebeğinizin yaşı uzun olsun.allah hayırlı evlat eylesin.beni unutmadiysaniz erkek bebek icin ugrasiyordum. Bir kızım var dünyalar güzeli. Ovülasyon testi kullandım tam yumurtlama günü denedim. Alkali olmak için biraz siyet yaptım. Sert kahve esime.saga yatma vs vs ve erkek bebek duaları. Çok dua ettim
16. Haftamdayim ve bir kızım daha oluyor. Kendimi erkek bebeğe sartlandirmisim galiba. Biraz şaşkınlık oldu.ama Rabbim böyle uygun görmüş.demekki hayırlısı kız bebekmis. Değişir mi dedim bacak arasi bomboş
Erkek bebek gördüğümde gözlerim doluyor
Nolur kimse yargilamasin. Insan iki meyveyi de tatmak istiyor. Eşim çok istemişti ben bir oglanim yanıma Yoldaş olsun demişti
Olmadı.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Pik durumdaydi testim.ben 12 saat sonra denedim önceki aylarda hızlı çat oluyordu. Denediğim de geç catladi galibaOvulasyon testinde hangi halindeyken deneme olmuştu tek ilişki mi oldu
Saglıkla büyütün yavrularınızı
@Semra54
İlişki ve çatlama arası kaç saatti canımTeşekkür ederim iyi dileklerin için. Pik durumdaydi testim.ben 12 saat sonra denedim önceki aylarda hızlı çat oluyordu. Denediğim de geç catladi galiba
Benim deneme çatlama olmadan oldu canim. Bir daha test yapmadım son test pic durumdaydı. Akintim bitmişti kupkuruydumİlişki ve çatlama arası kaç saatti canım
Örnekli verirmisin
Mesela gece 12 de pic iken öğlen 12 de ilişki olduysa ilişki sonrası ne zaman çatladı saat olarak
@Semra54
Kız gibi geldi bana
4. Kizim geliyo ozaman hayirlisi artikKız gibi geldi bana
Denediğiniz yöntem varmıydı4. Kizim geliyo ozaman hayirlisi artik
Hic bi yontem denemedim hayirlisi artikDenediğiniz yöntem varmıydı
Ğğ ovulasyon testi ile erkeği bulan arkadaşlar test ne şekilde iken ilişki oldu ve tek denememi oldu test ne şekilde iken yumurtlama oluyorbesirsu _______--_sat 16 ekim hamişyumurtlama günü erkek
Hayatimsiniz121385 sat 19 ekim hamişyumurtlama günü erkek
Ceylin04 --------------sat 25 ekim hamişyumurtlama öncesi kız
sahra_89201 ______sat 9 kasım hamişyumurtlama öncesi gibi erkek
snfogretmeni ___ sat 3 aralık hamişyumurtlama günü erkek
meleklerim benim sat 27 ocak hamişyumurtlama günü erkek
melekiz2 -----------------sat 6 mart hamişyumurtlama günü
Birbilsem1132------- sat 23 mart hamişyumurtlama günü
Bebegimgelsin--- sat 27 mart hamişşşşşyumurtlama günü
.....kızlar sırayla doğumlarınızı görmek nasip olsun inşallah.....
Bende kıza benzettim canım belli olunca yazarsin inşallah
Kizim olacakmis gecen cuma ogrendim hayirlisi artik nasipte yokmus erkek evlatBende kıza benzettim canım belli olunca yazarsin inşallah
Hayırlısıyla kucağınada alırsın canım inşallah. Benim annem 3 kızdan sonra erkeği buldu. Burda bir arkadaşımızda 3 kızdan sonra bir erkek evladı oldu. Herşey nasip kısmet kurban olduğum Allah inşallah herkesin gönlüne göre versin. Hakkında hayırlısı olsun Inşallah canımKizim olacakmis gecen cuma ogrendim hayirlisi artik nasipte yokmus erkek evlat
besirsu _______--_sat 16 ekim hamişyumurtlama günü erkek
Hayatimsiniz121385 sat 19 ekim hamişyumurtlama günü erkek
Ceylin04 --------------sat 25 ekim hamişyumurtlama öncesi kız
sahra_89201 ______sat 9 kasım hamişyumurtlama öncesi gibi erkek
snfogretmeni ___ sat 3 aralık hamişyumurtlama günü erkek
meleklerim benim sat 27 ocak hamişyumurtlama günü erkek
melekiz2 -----------------sat 6 mart hamişyumurtlama günü
Birbilsem1132------- sat 23 mart hamişyumurtlama günü
Bebegimgelsin--- sat 27 mart hamişşşşşyumurtlama günü
.....kızlar sırayla doğumlarınızı görmek nasip olsun inşallah.....
Ben ovulasyon testlerinden hiç anlamıyorum şimdi ne şekilde ikon çat oluyor beni bilgilendirirmisiniz
Hayirlisi canim inssallah doktor yanilmistir benim bu 4. Cunku bu saatten sonra 5. Zor gbi insallah doktor yanilmis olurda benim de 3 kizdan sonra bi oglum olurHayırlısıyla kucağınada alırsın canım inşallah. Benim annem 3 kızdan sonra erkeği buldu. Burda bir arkadaşımızda 3 kızdan sonra bir erkek evladı oldu. Herşey nasip kısmet kurban olduğum Allah inşallah herkesin gönlüne göre versin. Hakkında hayırlısı olsun Inşallah canım