" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Ovulasyon testinde hangi halindeyken deneme olmuştu tek ilişki mi oldu
Saglıkla büyütün yavrularınızı
@Semra54

Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Pik durumdaydi testim.ben 12 saat sonra denedim önceki aylarda hızlı çat oluyordu. Denediğim de geç catladi galiba
İlişki ve çatlama arası kaç saatti canım
Örnekli verirmisin
Mesela gece 12 de pic iken öğlen 12 de ilişki olduysa ilişki sonrası ne zaman çatladı saat olarak
@Semra54

Banada erkek gibi gelmisti cok anlamam ama.herkes kiz demis bakalim cinsiyeti ne olucak.3 kziniz varmis insaallh saglikli bir oglan nasip eder allah size

Ğğ ovulasyon testi ile erkeği bulan arkadaşlar test ne şekilde iken ilişki oldu ve tek denememi oldu test ne şekilde iken yumurtlama oluyor

Kizim olacakmis gecen cuma ogrendim hayirlisi artik nasipte yokmus erkek evlat
Hayırlısıyla kucağınada alırsın canım inşallah. Benim annem 3 kızdan sonra erkeği buldu. Burda bir arkadaşımızda 3 kızdan sonra bir erkek evladı oldu. Herşey nasip kısmet kurban olduğum Allah inşallah herkesin gönlüne göre versin. Hakkında hayırlısı olsun Inşallah canım

Hayirlisi canim inssallah doktor yanilmistir benim bu 4. Cunku bu saatten sonra 5. Zor gbi insallah doktor yanilmis olurda benim de 3 kizdan sonra bi oglum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…