- 9 Şubat 2017
- 836
- 1.395
- 31
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #20.381
Evet 6 aylık bır oğlum varOglunuza mi hamile kaldiniz bu sekilde
ALLAH bagislasin inşeAllahEvet 6 aylık bır oğlum var
canım hayırlı olsun saglıklı huzurlu sizlere hayırlı evlat olsunKızlar merhba ben eskılerdenım yenı arkadaşlarım benı tanımaz önce Allah'ın ızın ıle sonrada bu topik sayesınde bır oğlum oldu 7. Aya gırıcez ıns
Peki 3.günde testin açılmışmıydı son ki ilişkiden sonraIki gün test yaptım iki gün boyunca aynı koyulukta idi 1 ayda 2 Korunmasız ilişkim oldu öyle hamile kaldim
Peki 3.günde testin açılmışmıydı son ki ilişkiden sonra
ayy bende özledim o günleri ne heyecanlıydı yaaa şimdi çocuklardan fırsat bulup giremiyoruzki. Sizler nasılsınız kızlarHerkes gitmiş. Altıncı sayfada bulabildim ancak. Ne günlerdi beee.the craysy @berenbetul @Hayatimsiniz121385 @besirsu S snfogretmeni bulut29 @ANGIE79 Daha aklıma gelmeyen arkadaşlar... Nerdesiniz?
Evet silinmiş ti nedeyse cnmPeki 3.günde testin açılmışmıydı son ki ilişkiden sonra
Sagol cnm allh razı olsuncanım hayırlı olsun saglıklı huzurlu sizlere hayırlı evlat olsun
Allh razı olsun cok tesekkurlerALLAH bagislasin inşeAllah
Doğum günü geçti 13 aylık olduk ama yürümüyor çagırınca kollarimi acıyorum 5,6 adım atıp sarîlıyor okadar tembel cıktı bizim kız sen napıyorsun kaç aylık oldu bebişayy bende özledim o günleri ne heyecanlıydı yaaa şimdi çocuklardan fırsat bulup giremiyoruzki. Sizler nasılsınız kızlarbulut29 the craysy ve aklıma gelmeyen diğerleri.Bebişler nasıl kızlar doğum günleri geçmiştir yürüyodurlar artık
Dimi canım ya allah yardımcımız olsun senin isin dahada zor:)Kız gerçekten de çok zor oturup bir keyifle bir kahve bile içmeye hasret kaldımHerkese Selamlar bu arada
Benimde 26 aylık oğlum var hep koşuyor yürüdüğünü gördüğüm çok azdır.Yakalamaca oynamaya bayılıyor.Hareketlidir.merhaba kızlar nasılsınız 14 ayımız bıttı bızım yuruyoruz hatta kosuyoruz. cok hareketlı kızım masallah cok ıyıymıs erkek cocuklarının genelı boyle galıba.sızler nasılsınız
Merhaba bebeğin cinsiyeti belli oldu mu daha önce paylaştığınız?merhaba kızlar nasılsınız 14 ayımız bıttı bızım yuruyoruz hatta kosuyoruz. cok hareketlı kızım masallah cok ıyıymıs erkek cocuklarının genelı boyle galıba.sızler nasılsınız
merhaba belli oldu kızı olacakMerhaba bebeğin cinsiyeti belli oldu mu daha önce paylaştığınız?
merhaba belli oldu kızı olacak
yok canım yapmadı ılk gebelik zaten ıkıncıye denerlerErkek bebek için takip felan yapmışmıydı ?