" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Herkes gitmiş. Altıncı sayfada bulabildim ancak. Ne günlerdi beee. the craysy the craysy @berenbetul @Hayatimsiniz121385 @besirsu S snfogretmeni bulut29 bulut29 @ANGIE79 Daha aklıma gelmeyen arkadaşlar... Nerdesiniz?
ayy bende özledim o günleri ne heyecanlıydı yaaa şimdi çocuklardan fırsat bulup giremiyoruzki. Sizler nasılsınız kızlar bulut29 bulut29 the craysy the craysy ve aklıma gelmeyen diğerleri.Bebişler nasıl kızlar doğum günleri geçmiştir yürüyodurlar artık

ayy bende özledim o günleri ne heyecanlıydı yaaa şimdi çocuklardan fırsat bulup giremiyoruzki. Sizler nasılsınız kızlar bulut29 bulut29 the craysy the craysy ve aklıma gelmeyen diğerleri.Bebişler nasıl kızlar doğum günleri geçmiştir yürüyodurlar artık
Doğum günü geçti 13 aylık olduk ama yürümüyor çagırınca kollarimi acıyorum 5,6 adım atıp sarîlıyor okadar tembel cıktı bizim kız sen napıyorsun kaç aylık oldu bebiş

merhaba kızlar nasılsınız 14 ayımız bıttı bızım yuruyoruz hatta kosuyoruz. cok hareketlı kızım masallah cok ıyıymıs erkek cocuklarının genelı boyle galıba.sızler nasılsınız

merhaba kızlar nasılsınız 14 ayımız bıttı bızım yuruyoruz hatta kosuyoruz. cok hareketlı kızım masallah cok ıyıymıs erkek cocuklarının genelı boyle galıba.sızler nasılsınız
Benimde 26 aylık oğlum var hep koşuyor yürüdüğünü gördüğüm çok azdır.Yakalamaca oynamaya bayılıyor.Hareketlidir.

Erkek bebek anneleri sadece yumurtlama gunu mu denediniz yoksa ph yuksek su diyet falan da uyguladiniz mi en cok merak ettigim utanarak yazacagim kadinin org.m olmasi gerekliymis bu nekadar doğru sizlerde nasil oldu cok mahreme girmeden paylasirsaniz bizede umut olur

X