- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #20.361
Oy maşallah yaramaz bıdığa bizimkide geçen hafta yaşına girdi hala yürümüyor ama her yeri karıştırıyor sürekli düsüyor parmaklarını sıkıstırıyor 4çocukla helalin var valla ben 2cocukla bittimMerhaba hanımlar bende özledim vallahi ama hep bir telaş kosturmaca 4 çocukla fırsat bulamıyorum şimdi okullar tatil oldu da azıcık işim hafifledi. Nasılsın bebekler iyidir inşallah hepsini öpüyorum. Benim oglumda su An 14 aylık yürüyor ufak ufak kelimeler konuşmaya başladı ve cook yaramazama çok güzel evde bebek olması rabbim isteyen herkese nasıp etsin
Erkekbebek nubu canım insaallah gonlundekini duysun saglikla alsin kucaginaGünaydın çok uzun zamandır buraya bakamadım özlemişimthe craysy canım bizim gelin hamile usg bi yüklesem cinsiyet tahmini alabilirmiyiz
Bende erkek nubu olarak gordüm canim inşaallahBen erkek e benzettim saglıkla alsın kucağına
Ben 3.yü ďüşünüyorumGerçekten tek çocuk hiç çocukmuş 3.çocuğu yapan arkadaşlara selam olsun büyük cesaret :)
cok sagol canım gecen hafta kız gıbı demiş ama bi çıkıntı var haftaya tekrar bakalım demiş dr haber alınca yazarım inşallahErkekbebek nubu canım insaallah gonlundekini duysun saglikla alsin kucagina
Allah gönlüne göre versin canımBen 3.yü ďüşünüyorumbidene baci olsun istiuorum mavisime kismet tabi
Gülüm inan çok arkadaş gidince daha girip çıkıyordum ama son zamanlarda baya kişi gitti valla artık insan üzülüyor ben de çocuk büyüdü havalar sıcak oldu öğlene kadar ev işi derken çocukları okuldan aldığım gibi ya parka ya havuza götürüyorum akşama kadar kalıyoruz sonra eve gel yemek yap yıka uyut derken bir bakıyorum esin gelmiş bu sefer onun yemeği çayı derken yatağa nasıl girdiğimi unutuyorum. İnşallah bütün arkadaşlarımız iyidir hepsi iyi olsun yeter bize ne güzel günlerdi ya çok özledik vallahi. Sen nasılsın canim bebiş nasılHerkes gitmiş. Altıncı sayfada bulabildim ancak. Ne günlerdi beee.the craysy @berenbetul Hayatimsiniz121385 @besirsu @snfogretmeni bulut29 @ANGIE79 Daha aklıma gelmeyen arkadaşlar... Nerdesiniz?
Kız gerçekten de çok zor oturup bir keyifle bir kahve bile içmeye hasret kaldımGerçekten tek çocuk hiç çocukmuş 3.çocuğu yapan arkadaşlara selam olsun büyük cesaret :)
Crasy gülüm bende başlarda 4 üncü yü istiyordum ama şimdilik tamamen durmuşum. Rabbime binlerce şükrediyorum bana nur topu gibi 3 evlat nasip ettiği için allah isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnn. Bizim bücür de büyüdü çocuklarım çok seviyor kendini de sevdiriyor gelecek ay bir yaşını doldurucak emekliyor koltuklara falan tutunup kalkıyor ama yürüyemiyor daha.Ben 3.yü ďüşünüyorumbidene baci olsun istiuorum mavisime kismet tabi
Canım t hafıf silikleşmeye başladığında denemelısınKızlar ovu testi kullanıp erkek bebek yakalayan arkadaşlarım yardımcı olurmusunuz,ovu testinde t çizgisi koyu olduğu zaman mı yoksa silikleştiği zaman mı değerlendirmeli mi?
@Kiviii
Kızlar merhba ben eskılerdenım yenı arkadaşlarım benı tanımaz önce Allah'ın ızın ıle sonrada bu topik sayesınde bır oğlum oldu 7. Aya gırıcez ıns
Sagol cnm hosbuldum çocuktan anca cvp yazabıldım öncelıkle süt ve süt urunlerını 1 ay boyunca yemedım pH yüksek su ıcmeye çalstım elımden geldıgınce sonra bızde cınsel perhız olmadı ne yalan söyleyım 2 gun ılıskı olmamstı sonra 3 gun yumurtlama oldu önce t c den koyu daha sonra t silikleşmeye başlayınca 2 rekat namaz kılıp dua ettım ılıskı olmustu sizler neler denedi kımlerın tuttu kızlarCanın Merhaba hoşgeldin nasıl bir yol izledin fikir olması açısından paylasurmisin?
Oglunuza mi hamile kaldiniz bu sekildeSagol cnm hosbuldum çocuktan anca cvp yazabıldım öncelıkle süt ve süt urunlerını 1 ay boyunca yemedım pH yüksek su ıcmeye çalstım elımden geldıgınce sonra bızde cınsel perhız olmadı ne yalan söyleyım 2 gun ılıskı olmamstı sonra 3 gun yumurtlama oldu önce t c den koyu daha sonra t silikleşmeye başlayınca 2 rekat namaz kılıp dua ettım ılıskı olmustu sizler neler denedi kımlerın tuttu kızlar
Sagol cnm hosbuldum çocuktan anca cvp yazabıldım öncelıkle süt ve süt urunlerını 1 ay boyunca yemedım pH yüksek su ıcmeye çalstım elımden geldıgınce sonra bızde cınsel perhız olmadı ne yalan söyleyım 2 gun ılıskı olmamstı sonra 3 gun yumurtlama oldu önce t c den koyu daha sonra t silikleşmeye başlayınca 2 rekat namaz kılıp dua ettım ılıskı olmustu sizler neler denedi kımlerın tuttu kızlar
Nasıl yani anlamadım çift çizgiyi kaçıncı gün gördün?iki iki ilişki derken?Canim Allah bagusalasin ben daha deneme asamasindayim insAllah .. daha önce ovulasyon testi ile çift çizgiyi oki gün gördüm iki iki ilişki oldu ve prensesim dünyaya geldi
Nasıl yani anlamadım çift çizgiyi kaçıncı gün gördün?iki iki ilişki derken?
Pic zamanını değerlendirdin yani?Iki gün üst üste çift çizgi gördüm ve iki günü de degerlendirdim
Pic zamanını değerlendirdin yani?
Peki hep koyumuydu çizgiler iki gün boyunca ve Koruluk’tan önceki gün yada sonraki gün hiç ilişki olmadı mı?
Kaç saatte çatladı yumurtan iki gün olursa 48 saat eder