" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Oy maşallah yaramaz bıdığa bizimkide geçen hafta yaşına girdi hala yürümüyor ama her yeri karıştırıyor sürekli düsüyor parmaklarını sıkıstırıyor 4çocukla helalin var valla ben 2cocukla bittim

Herkes gitmiş. Altıncı sayfada bulabildim ancak. Ne günlerdi beee. the craysy @berenbetul Hayatimsiniz121385 @besirsu @snfogretmeni bulut29 @ANGIE79 Daha aklıma gelmeyen arkadaşlar... Nerdesiniz?
Gülüm inan çok arkadaş gidince daha girip çıkıyordum ama son zamanlarda baya kişi gitti valla artık insan üzülüyor ben de çocuk büyüdü havalar sıcak oldu öğlene kadar ev işi derken çocukları okuldan aldığım gibi ya parka ya havuza götürüyorum akşama kadar kalıyoruz sonra eve gel yemek yap yıka uyut derken bir bakıyorum esin gelmiş bu sefer onun yemeği çayı derken yatağa nasıl girdiğimi unutuyorum. İnşallah bütün arkadaşlarımız iyidir hepsi iyi olsun yeter bize ne güzel günlerdi ya çok özledik vallahi. Sen nasılsın canim bebiş nasıl

Ben 3.yü ďüşünüyorum bidene baci olsun istiuorum mavisime kismet tabi
Crasy gülüm bende başlarda 4 üncü yü istiyordum ama şimdilik tamamen durmuşum. Rabbime binlerce şükrediyorum bana nur topu gibi 3 evlat nasip ettiği için allah isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnn. Bizim bücür de büyüdü çocuklarım çok seviyor kendini de sevdiriyor gelecek ay bir yaşını doldurucak emekliyor koltuklara falan tutunup kalkıyor ama yürüyemiyor daha.

Son düzenleme:
Canın Merhaba hoşgeldin nasıl bir yol izledin fikir olması açısından paylasurmisin?
Sagol cnm hosbuldum çocuktan anca cvp yazabıldım öncelıkle süt ve süt urunlerını 1 ay boyunca yemedım pH yüksek su ıcmeye çalstım elımden geldıgınce sonra bızde cınsel perhız olmadı ne yalan söyleyım 2 gun ılıskı olmamstı sonra 3 gun yumurtlama oldu önce t c den koyu daha sonra t silikleşmeye başlayınca 2 rekat namaz kılıp dua ettım ılıskı olmustu sizler neler denedi kımlerın tuttu kızlar

Oglunuza mi hamile kaldiniz bu sekilde

Canim Allah bagusalasin ben daha deneme asamasindayim insAllah .. daha önce ovulasyon testi ile çift çizgiyi oki gün gördüm iki iki ilişki oldu ve prensesim dünyaya geldi

Iki gün test yaptım iki gün boyunca aynı koyulukta idi 1 ayda 2 Korunmasız ilişkim oldu öyle hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…