- 14 Kasım 2016
- 3.220
- 4.610
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #20.341
Kızınız mı varBen de 2017 annesiyim geç üye oldum ama topigi takipteyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızınız mı varBen de 2017 annesiyim geç üye oldum ama topigi takipteyim :)
Allah bağışlasın ilişki zamanı ne zamanlardı hatırlıyormusunuzEvet Almira isminde bi kizim var :)
KIzınızda adet bitikten sonra mı hamile kaldınız..yani yum dam kaç gün öncesi yada sonrası idi ilişkiAminn :) sorunuzu tam anlayamadim :)
Peki adet kaç gün sürüyor? Yum tahmini kaçıncı gündüAdetim bittikten sonraki 4. Gundu iliskim. Ve sonra yumurtlama gunumde de iliskim oldu. Ogrendigim gunden hesapladigimda 4. Gunde yasadigim iliskiden sonra hamile kaldigimi tahmin ediyorum.
Adet 5 gün sürüyor. Yum da sanirim 14. gündü.Peki adet kaç gün sürüyor? Yum tahmini kaçıncı gündü
Koşturma bitmiyor canım valla firsat bulupta bakamaz oldum tek cocuk hic cocuk 2cocuk cok cocuk deyimini bizzat yaşiyorumsizler nasilsiniz herkese selamlar kizlar bende özledim valla hepiniziHerkes gitmiş. Altıncı sayfada bulabildim ancak. Ne günlerdi beee. the craysy @berenbetul @Hayatimsiniz121385 @besirsu @snfogretmeni bulut29 @ANGIE79 Daha aklıma gelmeyen arkadaşlar... Nerdesiniz?
Canım craysye sormuşsun araya kaynamak gibi olmasın ama bence erkekGünaydın çok uzun zamandır buraya bakamadım özlemişim the craysy canım bizim gelin hamile usg bi yüklesem cinsiyet tahmini alabilirmiyiz
genelde onun tahmınlerı hep dogru cıkıyor o yuzden canım sağol sende yorumun için belli oluncada yazarım inşallahCanım craysye sormuşsun araya kaynamak gibi olmasın ama bence erkek
Rica ederim canımgenelde onun tahmınlerı hep dogru cıkıyor o yuzden canım sağol sende yorumun için belli oluncada yazarım inşallah
evet canım 21 haziranda oglum yasına girecek inşallah burası cok guzeldiRica ederim canım
Sende eskiden bu topikte miydin?
MaşaAllah ya Allah bağışlasınevet canım 21 haziranda oglum yasına girecek inşallah burası cok guzeldi
Ben erkek e benzettim saglıkla alsın kucağınaGünaydın çok uzun zamandır buraya bakamadım özlemişim the craysy canım bizim gelin hamile usg bi yüklesem cinsiyet tahmini alabilirmiyiz
yok canım denememiştim bir kızım vardı birde oğlan nasip oldu çok şükür ama burdan anlatıp deneyen arkadaşlarım varMaşaAllah ya Allah bağışlasın
Evet bende ilk açıldığında yazmıştım o zamanlar kızım küçüktü kızlarda bana bekle dediler okuyordum bekliyordum derken zaman geçti..
sende yöntem denedin mi canım?
Ne güzel canım Allah sağlıkla büyütmek nasip etsinyok canım denememiştim bir kızım vardı birde oğlan nasip oldu çok şükür ama burdan anlatıp deneyen arkadaşlarım var
Gerçekten tek çocuk hiç çocukmuş 3.çocuğu yapan arkadaşlara selam olsun büyük cesaret :)Koşturma bitmiyor canım valla firsat bulupta bakamaz oldum tek cocuk hic cocuk 2cocuk cok cocuk deyimini bizzat yaşiyorumsizler nasilsiniz herkese selamlar kizlar bende özledim valla hepinizi
Merhaba hanımlar bende özledim vallahi ama hep bir telaş kosturmaca 4 çocukla fırsat bulamıyorum şimdi okullar tatil oldu da azıcık işim hafifledi. Nasılsın bebekler iyidir inşallah hepsini öpüyorum. Benim oglumda su An 14 aylık yürüyor ufak ufak kelimeler konuşmaya başladı ve cook yaramaz ama çok güzel evde bebek olması rabbim isteyen herkese nasıp etsinHerkes gitmiş. Altıncı sayfada bulabildim ancak. Ne günlerdi beee. the craysy @berenbetul @Hayatimsiniz121385 @besirsu @snfogretmeni bulut29 @ANGIE79 Daha aklıma gelmeyen arkadaşlar... Nerdesiniz?