" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Günaydın çok uzun zamandır buraya bakamadım özlemişim the craysy the craysy canım bizim gelin hamile usg bi yüklesem cinsiyet tahmini alabilirmiyiz

Eklentiler

• IMG-20180613-WA0000.jpg
    IMG-20180613-WA0000.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 61
MaşaAllah ya Allah bağışlasın
Evet bende ilk açıldığında yazmıştım o zamanlar kızım küçüktü kızlarda bana bekle dediler okuyordum bekliyordum derken zaman geçti..
sende yöntem denedin mi canım?
yok canım denememiştim bir kızım vardı birde oğlan nasip oldu çok şükür ama burdan anlatıp deneyen arkadaşlarım var

Koşturma bitmiyor canım valla firsat bulupta bakamaz oldum tek cocuk hic cocuk 2cocuk cok cocuk deyimini bizzat yaşiyorum:halay::KK48:sizler nasilsiniz herkese selamlar kizlar bende özledim valla hepinizi:KK200:
Gerçekten tek çocuk hiç çocukmuş 3.çocuğu yapan arkadaşlara selam olsun büyük cesaret :)

Herkes gitmiş. Altıncı sayfada bulabildim ancak. Ne günlerdi beee. the craysy the craysy @berenbetul @Hayatimsiniz121385 @besirsu @snfogretmeni bulut29 bulut29 @ANGIE79 Daha aklıma gelmeyen arkadaşlar... Nerdesiniz?
Merhaba hanımlar bende özledim vallahi ama hep bir telaş kosturmaca 4 çocukla fırsat bulamıyorum şimdi okullar tatil oldu da azıcık işim hafifledi. Nasılsın bebekler iyidir inşallah hepsini öpüyorum. Benim oglumda su An 14 aylık yürüyor ufak ufak kelimeler konuşmaya başladı ve cook yaramaz :rolleyes::KK68: ama çok güzel evde bebek olması rabbim isteyen herkese nasıp etsin

X