- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 44
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #20.321
Önce t çizgisi c den koyu olacak sonra eşit koyuluğa geldiğinde ilişki olmalı. Ama eşit koyuluğu yakalayamazsanız da t c den daha açıkken de olur. Çünkü eşit koyuluğu yaklamak her zaman mümkün olmayabiliyorKızlar ovu testi kullanıp erkek bebek yakalayan arkadaşlarım yardımcı olurmusunuz,ovu testinde t çizgisi koyu olduğu zaman mı yoksa silikleştiği zaman mı değerlendirmeli mi?
@Kiviii
Merhaba canim bebis nasıl aman olmasınlarNerdesiniz kızlar? Herkes iyidir inşallah. Aman çocuklar hasta olmasın. Bahar geldi tam hastalık havaları
Canım peki kurumuydun?egzantrikressam ElifAsel54 kız bebek icin sık iliski cok önemli gün asırı sık iliski oldu ovulasyon testiyle birkac ay deneme yapmanizi oneririm korunmali olarak yumurtanizin kacinci gunler test kiyulastiktan kac saat sonra catlama oluyor denerseniz daha iyi olur tabi her ay ayni gun yum.catlamıyor bazen daha gec bazen daha erken olabiliyor benim hamile kaldigim ay testim koyulasmaya baslayana kadar deneme oldu koyulasmaya baslayinca denemeyi bıraktım 2gun sonra catlıycagini dusundum son iliskiden, fakat benim yumurtam 24 saat sonra test ve control cizgisi esit koyuluga ulasti 30 saat sonra ise silinmeye basladı yani kız olma sansım düstü ama bence sık iliski oldugu icin iceride kalan x ler vardı ve tabiki rabbimin izniyle x tuttu iliskilerde zevk almadım bunun etkisi oldugu yazuyor bazi yerlerde ne kadar dogru bilemem ve her iliskiden sonra once bi yarim saat ayaklarimi yukari kaldirarak bekledim sonrada hep soluma yattim baskada birsey yok
Ne yaptın canım hamilelik tuttu muMerhabalar...Allah izin verirse bende bebek düşünüyorum. Geçen ay denemem oldu ama yumurtlama günümü tam bilemediğim için günümü kaçırdım sanırım olmadı. Normalde 32 günde bir adet olurken son ay 36 günde oldum. Bu ay adetin 18. Günü yumurta akı kıvamı oldu. Bugün 19. Gün yoğun akıntım var. Ve ovulasyon testi kullandım. T çizgisi c çizgisi kadar koyu olmasada çok yakın... dün ilişki oldu. Bu arada kız bebek için sizce son ilişkimi olmalı. Yoksa bu gecede olsunmu
Onu hatırlayamadım canım ama sirkeli su bende denemistim hamile kalamamistim sonra bikac kisiden duydugum sirke spermleri öldürüyormusCanım peki kurumuydun?
Bende o pek mümkün olmuyor,adet bitiyor ertesi gün akıntım başlıyor bir sonraki adet dönemine kadar tabi kıvamı rengi değişiyor yum zamanında..ben 1/1 ölçüsü ile sirkeli su kullanayım diyorum akıntıdan dolayı
Valla canim benim kız bu ay içinde iki defa hastalandı iki her defasında da hastahaneye yatırdık 5 gün boyunca. Rabbim korusun yavrularımızi inşallah sen nasılsın canım durumun nasıl çocukların da iyidir inşallahNerdesiniz kızlar? Herkes iyidir inşallah. Aman çocuklar hasta olmasın. Bahar geldi tam hastalık havaları
Kızına kaldığın ay sirke yapmadinmi canimOnu hatırlayamadım canım ama sirkeli su bende denemistim hamile kalamamistim sonra bikac kisiden duydugum sirke spermleri öldürüyormus
Hayir yapmadimKızına kaldığın ay sirke yapmadinmi canim
O ay olmadı. Bu ay da geç yumurtladım. Çift çizgi gördüğüm andan önceki gün son ilişki oldu. Günüm 5 gün gecikince test yaptım. Çok silik çizgi gördüm ve kan verdim. Pozitif hamileyim canım...Ne yaptın canım hamilelik tuttu mu
Denediğin yöntem erkeğe uygun ama hayırlısı olsun inş
Gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin gönlüne göre versin inşeALLAHO ay olmadı. Bu ay da geç yumurtladım. Çift çizgi gördüğüm andan önceki gün son ilişki oldu. Günüm 5 gün gecikince test yaptım. Çok silik çizgi gördüm ve kan verdim. Pozitif hamileyim canım...
Buraya sayfa ilk açıldığında yazardım ama sonra genellikle okuyarak devam etmiştim. Gerçekten çok güzeldi. Şimdilerde kimse yok..Herkes gitmiş. Altıncı sayfada bulabildim ancak. Ne günlerdi beee.the craysy @berenbetul Hayatimsiniz121385 besirsu S snfogretmeni bulut29 ANGIE79 Daha aklıma gelmeyen arkadaşlar... Nerdesiniz?
Canım merhaba kimse yazmadıkca artık benim girmek icimden gelmiyor pek buraya herkes gitti malesef birkac kisi arada yazar olduk o kadarHerkes gitmiş. Altıncı sayfada bulabildim ancak. Ne günlerdi beee.the craysy @berenbetul Hayatimsiniz121385 besirsu S snfogretmeni bulut29 ANGIE79 Daha aklıma gelmeyen arkadaşlar... Nerdesiniz?