" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Kızlar ovu testi kullanıp erkek bebek yakalayan arkadaşlarım yardımcı olurmusunuz,ovu testinde t çizgisi koyu olduğu zaman mı yoksa silikleştiği zaman mı değerlendirmeli mi?
@Kiviii
Önce t çizgisi c den koyu olacak sonra eşit koyuluğa geldiğinde ilişki olmalı. Ama eşit koyuluğu yakalayamazsanız da t c den daha açıkken de olur. Çünkü eşit koyuluğu yaklamak her zaman mümkün olmayabiliyor

Merhaba hanımlar size birşey danışmak istiyorum benimde 3 kızım var bende bebek düşünüyorum sorum şu oglu olan arkadaşallar fitil kullanan oldumu aranızda deneme yaptıgı ay cevap yazarsanız sevinirim

egzantrikressam egzantrikressam ElifAsel54 ElifAsel54 kız bebek icin sık iliski cok önemli gün asırı sık iliski oldu ovulasyon testiyle birkac ay deneme yapmanizi oneririm korunmali olarak yumurtanizin kacinci gunler test kiyulastiktan kac saat sonra catlama oluyor denerseniz daha iyi olur tabi her ay ayni gun yum.catlamıyor bazen daha gec bazen daha erken olabiliyor benim hamile kaldigim ay testim koyulasmaya baslayana kadar deneme oldu koyulasmaya baslayinca denemeyi bıraktım 2gun sonra catlıycagini dusundum son iliskiden, fakat benim yumurtam 24 saat sonra test ve control cizgisi esit koyuluga ulasti 30 saat sonra ise silinmeye basladı yani kız olma sansım düstü ama bence sık iliski oldugu icin iceride kalan x ler vardı ve tabiki rabbimin izniyle x tuttu iliskilerde zevk almadım bunun etkisi oldugu yazuyor bazi yerlerde ne kadar dogru bilemem ve her iliskiden sonra once bi yarim saat ayaklarimi yukari kaldirarak bekledim sonrada hep soluma yattim baskada birsey yok
Canım peki kurumuydun?
Bende o pek mümkün olmuyor,adet bitiyor ertesi gün akıntım başlıyor bir sonraki adet dönemine kadar tabi kıvamı rengi değişiyor yum zamanında..ben 1/1 ölçüsü ile sirkeli su kullanayım diyorum akıntıdan dolayı

Merhabalar...:KK24: Allah izin verirse bende bebek düşünüyorum. Geçen ay denemem oldu ama yumurtlama günümü tam bilemediğim için günümü kaçırdım sanırım olmadı. Normalde 32 günde bir adet olurken son ay 36 günde oldum. Bu ay adetin 18. Günü yumurta akı kıvamı oldu. Bugün 19. Gün yoğun akıntım var. Ve ovulasyon testi kullandım. T çizgisi c çizgisi kadar koyu olmasada çok yakın... dün ilişki oldu. Bu arada kız bebek için sizce son ilişkimi olmalı. Yoksa bu gecede olsunmu:KK33::confused:
Ne yaptın canım hamilelik tuttu mu
Denediğin yöntem erkeğe uygun ama hayırlısı olsun inş

Biokadin değildi canım neo penotran dış benim kullandığım fitil. Onuncu gün falan başladım galiba. Yumurtlama günü bıraktım. İçinde 7tane vardı sanırım. Ona göre ayarlamıştım. Bi de benim oğlan bütün takvimlerde kız çıkıyordu. Sakın o takvimlere güvenmeyin.

B babymuck canım sorunun cevabı :KK66:

Canım peki kurumuydun?
Bende o pek mümkün olmuyor,adet bitiyor ertesi gün akıntım başlıyor bir sonraki adet dönemine kadar tabi kıvamı rengi değişiyor yum zamanında..ben 1/1 ölçüsü ile sirkeli su kullanayım diyorum akıntıdan dolayı
Onu hatırlayamadım canım ama sirkeli su bende denemistim hamile kalamamistim sonra bikac kisiden duydugum sirke spermleri öldürüyormus

Kizlar tahmini sali gunu yum zamanim ama benim bogaz enfeksiyonu yuzunden vücudum heryerim agriyo acile gittim doktor antibiyotik verdi şimdi sizce bu rahatsizlik nedeniyle deneme yapılabilir mi yardımcı olursanız cok sevinirim

Nerdesiniz kızlar? Herkes iyidir inşallah. Aman çocuklar hasta olmasın. Bahar geldi tam hastalık havaları
Valla canim benim kız bu ay içinde iki defa hastalandı iki her defasında da hastahaneye yatırdık 5 gün boyunca. Rabbim korusun yavrularımızi inşallah sen nasılsın canım durumun nasıl çocukların da iyidir inşallah

Ne yaptın canım hamilelik tuttu mu
Denediğin yöntem erkeğe uygun ama hayırlısı olsun inş
O ay olmadı. Bu ay da geç yumurtladım. Çift çizgi gördüğüm andan önceki gün son ilişki oldu. Günüm 5 gün gecikince test yaptım. Çok silik çizgi gördüm ve kan verdim. Pozitif hamileyim canım... :halay:

Kızlar size bişey soracağım 32 haftalık gebeyim bebeğimin kilosu 1.600 zayifmi yoksa iyimi 32 hafta gebeler msj atarmisiniz❤️

X