" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Testime bakarmisiniz kizlar bugun 18. Gun dongum 35 ama ben 21 gunde yum olmuyo bu teste gore iliski erken mi oldu sizce

Eklentiler

• 20180321_043639.jpg
    20180321_043639.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 139
Kizlar bakarmisiniz acaba 3 numara simdi yaptim 2 numara sabah 10da 1 numara sahurda yaptim sahurda daha koyuydi iliski oldu ama hala pik ne yapayim bilgisi olanlar yazabilir mi ertesi gun hapi mi alsam riske atmasam yoksa aksam takrar mi deneme yapayım

Eklentiler

• 20180321_152033.jpg
    20180321_152033.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 127
Kizlar bakarmisiniz acaba 3 numara simdi yaptim 2 numara sabah 10da 1 numara sahurda yaptim sahurda daha koyuydi iliski oldu ama hala pik ne yapayim bilgisi olanlar yazabilir mi ertesi gun hapi mi alsam riske atmasam yoksa aksam takrar mi deneme yapayım
Merhaba canım. Testin hala pik durumda. Deneme erken olmuş. Burda seninle aynı durum yaşayan bir arkadaş vardı. O iki gün denen yaptı. Bütün belirtileri ve herkes kızı olacağını söyledi ama oğlu oldu. Ertesi gün hapı da her zaman işe yaramayabiliyor ya da dokunuyor. Şu an ne söylesem bilmiyorum. Henüz yumurta çatlamamış. Ben ilaç kullandığım zaman böyle olur çok geç çatlardı yumurtam. Allah kolaylık versin. Hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin inşallah

Deneyenler t çizgisi silik olduğu an ilişki oluyor ama kimisi de t çizgisi pic ken ilişki olup erkeği yakalıyor.içindeki sesi dinle canım

Evet canım. Çoğu kişinin oğlu oldu. bulut29 bulut29 kız istiyordu onun da kızı oldu çok şükür. Ben çok uzun süre deneme yaptım. Bir kere de düşük yaptım. Çok şükür şimdi bi oğlum var. Yakında üç aylık olacak. Biz ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yaptık. Test pik olduktan sonra çizgi hafif açılınca ilişki oldu genelde. Testlerinizi yaparken yardımcı olmaya çalışırız.
bulut29 bulut29 sen kız bebek için neler yaptın ?

egzantrikressam egzantrikressam ElifAsel54 ElifAsel54 kız bebek icin sık iliski cok önemli gün asırı sık iliski oldu ovulasyon testiyle birkac ay deneme yapmanizi oneririm korunmali olarak yumurtanizin kacinci gunler test kiyulastiktan kac saat sonra catlama oluyor denerseniz daha iyi olur tabi her ay ayni gun yum.catlamıyor bazen daha gec bazen daha erken olabiliyor benim hamile kaldigim ay testim koyulasmaya baslayana kadar deneme oldu koyulasmaya baslayinca denemeyi bıraktım 2gun sonra catlıycagini dusundum son iliskiden, fakat benim yumurtam 24 saat sonra test ve control cizgisi esit koyuluga ulasti 30 saat sonra ise silinmeye basladı yani kız olma sansım düstü ama bence sık iliski oldugu icin iceride kalan x ler vardı ve tabiki rabbimin izniyle x tuttu iliskilerde zevk almadım bunun etkisi oldugu yazuyor bazi yerlerde ne kadar dogru bilemem ve her iliskiden sonra once bi yarim saat ayaklarimi yukari kaldirarak bekledim sonrada hep soluma yattim baskada birsey yok

egzantrikressam egzantrikressam ElifAsel54 ElifAsel54 kız bebek icin sık iliski cok önemli gün asırı sık iliski oldu ovulasyon testiyle birkac ay deneme yapmanizi oneririm korunmali olarak yumurtanizin kacinci gunler test kiyulastiktan kac saat sonra catlama oluyor denerseniz daha iyi olur tabi her ay ayni gun yum.catlamıyor bazen daha gec bazen daha erken olabiliyor benim hamile kaldigim ay testim koyulasmaya baslayana kadar deneme oldu koyulasmaya baslayinca denemeyi bıraktım 2gun sonra catlıycagini dusundum son iliskiden, fakat benim yumurtam 24 saat sonra test ve control cizgisi esit koyuluga ulasti 30 saat sonra ise silinmeye basladı yani kız olma sansım düstü ama bence sık iliski oldugu icin iceride kalan x ler vardı ve tabiki rabbimin izniyle x tuttu iliskilerde zevk almadım bunun etkisi oldugu yazuyor bazi yerlerde ne kadar dogru bilemem ve her iliskiden sonra once bi yarim saat ayaklarimi yukari kaldirarak bekledim sonrada hep soluma yattim baskada birsey yok
Rabbim evladini hayırlı eylesin bizede nasip olsun İnşeALLAH

Çok yoğun bir diyet yapmadım. 3-4 ay kadar saka su kullandık. Sadece hamile kaldığım ay eşime keçi boynuzu özü fındık fıstık ceviz yedirdim. Ben zaten çok uzun süre her gün muz yedim. Bi de yine sadece hamile kaldığım ay süt ürünlerini az tukettik. Hiç tüketmedik diyemem çünkü eşim sabahları peynirsiz kahvaltı yapmaz. Sadece aksamları yoğurt yedirmedim. Sodayı da zaten biz her zaman iciyoruz.
K Kiviii

Kızlar ovu testi kullanıp erkek bebek yakalayan arkadaşlarım yardımcı olurmusunuz,ovu testinde t çizgisi koyu olduğu zaman mı yoksa silikleştiği zaman mı değerlendirmeli mi?
K Kiviii

X