- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 44
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #20.281
Insalllah amin bu gruptaki arkadaslarin oglu oldu mu canim tam olarak neler yapmak gerek ozet gecermisin canimMerhaba arkadaşlar. Uzun zamandır internet sorunum vardı. O yüzden giremedim topiğe.bulut29 Hayatimsiniz121385 the craysy @berenbetul kaldık herhalde eskilerden. Unuttuğum varsa kusura bakmayın. Hatırlatın kendinizi. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Allah herkese istediği cinsiyetten hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canımFlowers26 canım bak burası da erkek bebek isteyen toğipiğin devamı..ovu testi ile takip edip erkek bebişi olan arkadaşlar yardımcı olur
Hoşgeldin merak ettik seni bebiş nasıl canımMerhaba arkadaşlar. Uzun zamandır internet sorunum vardı. O yüzden giremedim topiğe.bulut29 Hayatimsiniz121385 the craysy @berenbetul kaldık herhalde eskilerden. Unuttuğum varsa kusura bakmayın. Hatırlatın kendinizi. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Allah herkese istediği cinsiyetten hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Evet canım. Çoğu kişinin oğlu oldu.Insalllah amin bu gruptaki arkadaslarin oglu oldu mu canim tam olarak neler yapmak gerek ozet gecermisin canim
Sağol canım. İyiyiz çok şükür. Yakında üç aylık olacak bebiş. Ben de ücretsiz izin aldım. Bu sene bebişe kendim bakıcam. Sen nasılsın? Senin kız abla sayılır artık. Sizin nasıl gidiyor?Hoşgeldin merak ettik seni bebiş nasıl canım
Hayirli olsun bebeginiz hangi test iyidir cinsel perhiz kac gun oldu bide korunmasiz iliski yani bir ayda tekgun mu oEvet canım. Çoğu kişinin oğlu oldu.bulut29 kız istiyordu onun da kızı oldu çok şükür. Ben çok uzun süre deneme yaptım. Bir kere de düşük yaptım. Çok şükür şimdi bi oğlum var. Yakında üç aylık olacak. Biz ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yaptık. Test pik olduktan sonra çizgi hafif açılınca ilişki oldu genelde. Testlerinizi yaparken yardımcı olmaya çalışırız.
Teşekkür ederim. Allah size de nasip etsin inşallah. Ben ilk başlarda laboquik kullandım ama bazıları bozuk çıkıyordu. O yüzden bi de eczaneden başka bir test daha aldım. Ikısini birlikte kullandım. Eczaneden aldığım biraz pahalı olduğu için onları sadece yumurtlama zamanında kullandım. Korunmasız ilişki öncesinde bir kaç kere korunmalı ilişki oluyordu. Benim perhiz 5 gündü. Korunmasız ilişkiden sonra hiç ilişki olmadı. Daha önce düşük yaptığım için korktum riske atmak istemedim. Bi de vajeni alkali yapacak fitil kullandım.Hayirli olsun bebeginiz hangi test iyidir cinsel perhiz kac gun oldu bide korunmasiz iliski yani bir ayda tekgun mu o
Fitil in adı biokadin mi cnm ne kadar sure kullandınTeşekkür ederim. Allah size de nasip etsin inşallah. Ben ilk başlarda laboquik kullandım ama bazıları bozuk çıkıyordu. O yüzden bi de eczaneden başka bir test daha aldım. Ikısini birlikte kullandım. Eczaneden aldığım biraz pahalı olduğu için onları sadece yumurtlama zamanında kullandım. Korunmasız ilişki öncesinde bir kaç kere korunmalı ilişki oluyordu. Benim perhiz 5 gündü. Korunmasız ilişkiden sonra hiç ilişki olmadı. Daha önce düşük yaptığım için korktum riske atmak istemedim. Bi de vajeni alkali yapacak fitil kullandım.
Biokadin değildi canım neo penotran dış benim kullandığım fitil. Onuncu gün falan başladım galiba. Yumurtlama günü bıraktım. İçinde 7tane vardı sanırım. Ona göre ayarlamıştım. Bi de benim oğlan bütün takvimlerde kız çıkıyordu. Sakın o takvimlere güvenmeyin.Fitil in adı biokadin mi cnm ne kadar sure kullandın
Dediğin takvim cin rus bide kan yenileme diye var sanırım erkek bebek ihtimalini yükselten tek sey yumurtlama gunuBiokadin değildi canım neo penotran dış benim kullandığım fitil. Onuncu gün falan başladım galiba. Yumurtlama günü bıraktım. İçinde 7tane vardı sanırım. Ona göre ayarlamıştım. Bi de benim oğlan bütün takvimlerde kız çıkıyordu. Sakın o takvimlere güvenmeyin.
Valla ben hamile kaldıktan sonra bütün takvimlere baktım tutmadı. Zaten büyük kızım da o takvimlerde erkek çıkıyordu. O tutmayınca diğerlerinde de önemsemedimDediğin takvim cin rus bide kan yenileme diye var sanırım erkek bebek ihtimalini yükselten tek sey yumurtlama gunu
testin pik yapmış sonuc ne oldu musait oldukca girebiliyorum .kuruluga bakma olabilir oyle akinti yaniltabilir .pik oldugunda sıkı takip et hafif acilma yada esit koyuluk olunca tek ilişki olsun cnmEki Görüntüle 2120537 testim bundan daha koyu olmadi açildi bugun dün yumurtlama gunuydu tahminim. Ama daha onceki aylardan tecrubemle bu testte c cizgisi ve t cizgisi istenilen koyulukta degil sizce bunu pik olarakmi algilamaliyim. Birde genel bir kuruluk var yumurtlama gunu bile kupkuruydum buna onerebileceginiz bir takviye varmi
Kız için yum dan 2-3 gün öncesi son ilişki olmalı yani çatlamadan 60-65 saat arası hesap iyi yapmak lazımMerhabalar...Allah izin verirse bende bebek düşünüyorum. Geçen ay denemem oldu ama yumurtlama günümü tam bilemediğim için günümü kaçırdım sanırım olmadı. Normalde 32 günde bir adet olurken son ay 36 günde oldum. Bu ay adetin 18. Günü yumurta akı kıvamı oldu. Bugün 19. Gün yoğun akıntım var. Ve ovulasyon testi kullandım. T çizgisi c çizgisi kadar koyu olmasada çok yakın... dün ilişki oldu. Bu arada kız bebek için sizce son ilişkimi olmalı. Yoksa bu gecede olsunmu
Cevap için teşekkürler cnm...Kız için yum dan 2-3 gün öncesi son ilişki olmalı yani çatlamadan 60-65 saat arası hesap iyi yapmak lazım
Hoşgeldin canım iyi olmanıza çok sevindim bizde çok ıyiz allaha şükür. Sabahtan akşama kadar koşturmaca var bizde havalar da yavaş yavaş ısınmaya başladı çok şükür. Senin paşada maşallah büyümüş 3 aylık olmuş Rabbim size bağışlasın inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnnMerhaba arkadaşlar. Uzun zamandır internet sorunum vardı. O yüzden giremedim topiğe.bulut29 Hayatimsiniz121385 the craysy @berenbetul kaldık herhalde eskilerden. Unuttuğum varsa kusura bakmayın. Hatırlatın kendinizi. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Allah herkese istediği cinsiyetten hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Sağol canım. Amin. Allah razı olsun. Seninki de abi oldu artıkHoşgeldin canım iyi olmanıza çok sevindim bizde çok ıyiz allaha şükür. Sabahtan akşama kadar koşturmaca var bizde havalar da yavaş yavaş ısınmaya başladı çok şükür. Senin paşada maşallah büyümüş 3 aylık olmuş Rabbim size bağışlasın inşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnn
Sagol canım aynen çok şükür bizimki iki diş çıkarıyor yemektende biraz soğudu allah yardımcımız olsun inşallahSağol canım. Amin. Allah razı olsun. Seninki de abi oldu artık
Ooo maşallah paşaya. Diş çıkarırken yemek yemek istemiyor çocuklar. Geçer annesi merak etme.Sagol canım aynen çok şükür bizimki iki diş çıkarıyor yemektende biraz soğudu allah yardımcımız olsun inşallah